- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 30
- Konu Sahibi Morpanjurluev
haklısınz .. .parası için değil deneyim için çalış bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınz .. .parası için değil deneyim için çalış bence![]()
Bursunuzun kesilmesi için asgari ücret alınması gerekiyor diye biliyorum sizin ki asgari değil.haklısınz .. .
Bu acele niye. Bunlar öğretmen olup iş hayatına atıldıktan sonra da öğrenilir.
Hayat kısa. Bu kadar yıpratmaya degmez. Kimse madalya takmıyor
ÇALIŞ CANI HIC DURMAMerhabalar hanımlar .
Ben eğitim Fak 2.sınıf öğrencisiyim . Okuduğum kampüste ki hastanede kısmı zamanlı öğrenci çalıştıriyorlar. Ayda 4 gün sadece . 8-5 çalışıyorlar ve 300 tl maaş alıyorlar. Görev ise Sekreterlik .
Ben ailemin yanında oturuyorum burs alıyorum 400 tl ve dedemin verdiği 200 tl ile 600 tl gelitim oluyor .
Haftada bir gün gideceğim bu iş için . Cuma gunleri olacak büyk ihtimal zATEN o gün dersim yok .
Paraya çok ihtiyacım yok aç açıkta değilim ama :) Hep hesap kitap yapıyorum harcamalarım için ..
daha rahat kitap alacak annemle daha rahat yemek yer gezer tozarım :)
Sizce azıcık aşım kaygısız başım deyip çalışmayıp o gün de evde dinleneyim ders mi çalışayım ? okuduğum bölüm de çok ağır bu arada ....
yoksa 4 gün maaşa bu 300 tl iyi para Git Çalış Tecrübe Kazan mı dersiniz ?
keşke herşey dediğiniz kadar kolay olsa. Her kpss ye giren atansa mesela. Mezun bir çok öğretmen arkadaşım şuan başka mesleklerle uğraşıyor.
arkadaş için herşey kolay olur umarım ama olmazsa iş hayatında bu çalışması bir + olacaktır. Sosyal olarak aktif vasfı.
sizin dediğiniz gibi eğitim fak. okuyor diye "atanacak öğretmen" bile olsa çalışmak, insanlarla iletişim halinde olmak ona tecrübe olacaktır.
Yetişemiyorum duygusunu azaltmak için iş artırmak:)işte ben de yetişemiyorum duygusunu azaltmak için işimi artırıyorum
her sene kursa ek eğitime vs gideceğim zira ben daha az etkinlik yapsam da yetişmiyor ev işi vs
onlar nankör hiç olmazsa mutlu oluyum diyorum
Ay kuzum. Bi 5 yıl önce karşılaşsaydık keşke.takmaz tabii madalya
ama sekreterlik ve üni de çalışmak insana ne katar sorusunun cevabı bunlar
ve özellikle de haftada bir gün
yani sonuçta yine arkadaşları ile de takılacak, daha rahat kitap okuyacak, daha rahat kahve ısmarlayayım sana diyecek, sinemaya gidecek
denemesinden bir zarar gelmez bence
işte bir de bunu hayat biçimi kabul edince çalışmak değil evde oturmak koyuyor insana
üni de yaz tatilinde bile çalıştım 9 ay evde kalıp çocuk baktım ve acayip bunaldım
eşek gibi çalışmak istiyorum diye ağladım
belki ben anormalim ama hayata ne kadar erken atılırsak o kadar hazırlıklı oluruz derim ben
çocuğun ders çalışması konusunda bırak ödevini kendi yapsın dediğim gibi bunda da çalışsın ve çalışma hayatını, iş hayatına atıldığında kendisi ile aynı yaş ve konumda olanlardan önce tanısın diyorum
Atanır er geç. Yani çalışıp para kazanmak yerine boş vaktinde kpss ye calışmak daha hayırlı olur
Yetişemiyorum duygusunu azaltmak için iş artırmak:)
İşe yarıyo mu bari:)
Ay kuzum. Bi 5 yıl önce karşılaşsaydık keşke.
aylaklık yapmak candır:)
işte ben evde uyuz oluyorum
eskiden bir pazar evde oturayım zaten hafta içi çok çalışıyorum derdim de hasta olurdum
eşim zorla da olsa çıkarırdı bak sonra dengen şaşıyor diye, çocuk olunca evde de aktivite bitmediği için tüm gün evde kalabiliyorum arada
Eğer derslerini etkilemeyecekse git çalış. Sadece para için değil. Deneyim paradan daha önemli. Ama derslerin ağırsa ve yetiştiremeyeceğini düşünüyorsan, madem maddi sıkıntın da yokmuş, derslerine ağırlık ver o zaman.Merhabalar hanımlar .
Ben eğitim Fak 2.sınıf öğrencisiyim . Okuduğum kampüste ki hastanede kısmı zamanlı öğrenci çalıştıriyorlar. Ayda 4 gün sadece . 8-5 çalışıyorlar ve 300 tl maaş alıyorlar. Görev ise Sekreterlik .
Ben ailemin yanında oturuyorum burs alıyorum 400 tl ve dedemin verdiği 200 tl ile 600 tl gelitim oluyor .
Haftada bir gün gideceğim bu iş için . Cuma gunleri olacak büyk ihtimal zATEN o gün dersim yok .
Paraya çok ihtiyacım yok aç açıkta değilim ama :) Hep hesap kitap yapıyorum harcamalarım için ..
Sizce azıcık aşım kaygısız başım deyip çalışmayıp o gün de evde dinleneyim ders mi çalışayım ? okuduğum bölüm de çok ağır bu arada ....
git çalış hayata erken atılmanın bir zarraı yok o paraya millet ayda 60 saat çalışıyor diğer üniversitelerde..Merhabalar hanımlar .
Bence calis ben okurken calisdigimdan cabucak is buldum her gittigim yer is tecruben varmi diye sormusdu iyikide calismisim demisdim hem para gelir hemde is tecruben olur