- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.696
- 133
görüştüğüm kişiyle dün sabah kavga ettik. ve yazdığım o kadar şeye asla cevap vermedi.
sonra dün akşam 8 gibi bir öpücük emoji yolladım ona da cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
aradan 10 dk falan geçti ben de pişman olup sildim fotoğrafı.
ve şimdi bana günaydın, sen bana fotoğraf yollayıp sildin mi yazmış.
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.
sonra dün akşam 8 gibi bir öpücük emoji yolladım ona da cevap vermedi.
ve kendisi fotoğraf sapığı olduğu için , her an her an dakika benden fotoğraf istediği (nude fotoğraf değil ) ve ben de ona çok ama çok nadir fotoğraf yolladığım için ya da çok ısrar edince ancak yolladığım için biraz önce günaydı, belki özlemişsindir yazıp fotoğraf yolladım
aradan 10 dk falan geçti ben de pişman olup sildim fotoğrafı.
ve şimdi bana günaydın, sen bana fotoğraf yollayıp sildin mi yazmış.
yani o kadar yazdıklarıma cevap verme, öpücük yollayım cevap verme. ama fotoğraf mevzu olunca hemen cevap ver.
sizce cevap verip fotoğrafı yollasam mı? yoksa ben de hiç cevap vermeden onu sinir mi etsem? neden erkekler fotoğraf manyağı oluyor.