- 17 Temmuz 2025
- 47
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi sunflower44
-
2..çizgi silik olarak gözüküyor. Kaçıncı dakikada çıktı ve hangi marka testKızlar selam reglime 6 gün var ama çok halsiz uykulu hissettiğim için test yaptım. Sizce çift çizgi mi?
Oneminute markası, 5. dakikada çıktı sanırım2..çizgi silik olarak gözüküyor. Kaçıncı dakikada çıktı ve hangi marka test
Bu sabah tekrar test yap canım silik gözüküyor çünküOneminute markası, 5. dakikada çıktı sanırım
Bu akşam test yaptım böyle oldu reglime 3 gün varBu sabah tekrar test yap canım silik gözüküyor çünkü
Bence var bi kan testi verinBu akşam test yaptım böyle oldu reglime 3 gün var
Kan testini ne zaman vereyim sizce regl 1 hafta gectikten sonra doktora gideyim diyorum,Bence var bi kan testi verin
Regl günü veya geçtikten sonra gidebilirsiniz . Umarım bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınızaKan testini ne zaman vereyim sizce regl 1 hafta gectikten sonra doktora gideyim diyorum,
Agustosta boş gebelik yasamıstım gecıkme olmadan ogrenmıstım ve 2-3 hafta belırsızlık cok zorlamıstı ondan erken gıtmek ıstemıyorum gitmek lazım mı
Bu sefer sabah test yaptım çizgi çıkmadı, regl günü test yapıcam bakalımRegl günü veya geçtikten sonra gidebilirsiniz . Umarım bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınıza
Benimde öyle oldu iki gün önce çift çizgiydi dün tektiBu sefer sabah test yaptım çizgi çıkmadı, regl günü test yapıcam bakalım
Bu sefer sabah test yaptım çizgi çıkmadı, regl günü test yapıcam bakalım
Ovitrelle kullandınız mı? O pozitif çıkarabiliyormuş . Bence en sağlıklısı yarın kan verinBenimde öyle oldu iki gün önce çift çizgiydi dün tekti
Reglime 6 yada 7 gün var dün kasıklarım da batma vardı . Ovitrella kullanmadım hiç. Muhtemelen hafta içi kan testi vereceğim . Siz ne yaptınız ?Ovitrelle kullandınız mı? O pozitif çıkarabiliyormuş . Bence en sağlıklısı yarın kan verin
Bu testi de biraz önce yaptım bariz ikinci çizgi gözükmüyor mu sizce? 11 kasım regl olmuştum bu ay 9-10u gibi olurum muhtemelenBenimde öyle oldu iki gün önce çift çizgiydi dün tekti
Reglime 6 gün kala böyle öğrenmiştim ben de oğlumu. Beta epey düşük çıkmıştı ertesi gün. Hayırlı olsun bakalım haber verin kan sonucunuzuKızlar selam reglime 6 gün var ama çok halsiz uykulu hissettiğim için test yaptım. Sizce çift çizgi mi?
Allah analı babalı büyütsün inşallahReglime 6 gün kala böyle öğrenmiştim ben de oğlumu. Beta epey düşük çıkmıştı ertesi gün. Hayırlı olsun bakalım haber verin kan sonucunuzu
Evet var gözüküyor :)Bu testi de biraz önce yaptım bariz ikinci çizgi gözükmüyor mu sizce? 11 kasım regl olmuştum bu ay 9-10u gibi olurum muhtemelen
Amin hepimizinkiniAllah analı babalı büyütsün inşallah
1 haftaya netleşir bakalım.
Hamilelik süreciniz nasıldı, benim gözümü lorkutuyor
Bu ay ben de beklemedeyim bakalım denk geliriz inşallah sizinle anneler grubundaAllah analı babalı büyütsün inşallah
1 haftaya netleşir bakalım.
Hamilelik süreciniz nasıldı, benim gözümü lorkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?