Sizce çift cizgi mi

sunflower44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
47
12
3
27
Kızlar selam reglime 6 gün var ama çok halsiz uykulu hissettiğim için test yaptım. Sizce çift çizgi mi?

Eklentiler

• IMG_1136.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 330
6 gün kala bu kadar belirgin çıkar mı bilemedim? En iyisi kan testi yaptırmanız

Bence var bi kan testi verin
Kan testini ne zaman vereyim sizce regl 1 hafta gectikten sonra doktora gideyim diyorum,
Agustosta boş gebelik yasamıstım gecıkme olmadan ogrenmıstım ve 2-3 hafta belırsızlık cok zorlamıstı ondan erken gıtmek ıstemıyorum gitmek lazım mı

Regl günü veya geçtikten sonra gidebilirsiniz . Umarım bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınıza

Ovitrelle kullandınız mı? O pozitif çıkarabiliyormuş . Bence en sağlıklısı yarın kan verin
Reglime 6 yada 7 gün var dün kasıklarım da batma vardı . Ovitrella kullanmadım hiç. Muhtemelen hafta içi kan testi vereceğim . Siz ne yaptınız ?

Allah analı babalı büyütsün inşallah
1 haftaya netleşir bakalım.
Hamilelik süreciniz nasıldı, benim gözümü lorkutuyor
Amin hepimizinkini Benim biraz ağrılı oldu ilk ve son trimester. İlk zamanlar aşırı uyku, halsizlik, düşük tansiyon, saç dökülmesi çok oldu. Son aylar da kilodan dolayı zorlandım çok kilo almıştım. Hamileliği özlüyormuş ama insan gerçekten çok farklı,tatlı bir dönem. O yüzden yine buraya geldim bakalım tekrar istiyoruz kısmetse Siz de en kısa zamanda güzel haberi alın bakalım ben de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…