Sizce çift cizgi mi

Ya sabredemiyo insan. cuma günü kan vercektim de bekleyemiyorum

Adetim iki gün geçince öğrendim sonra düşük oldu doktorum da adetin bi geçse de gel yanıma dedi ondan teleşım yoksa erken öğrenmek gerçekten yoruyor
Bi gün yada iki gün geçince idrar testi yaparım evde çıkarsa hemen doktora gitmem gerekmiş onu da anlıyamadım

Adetim iki gün geçince öğrendim sonra düşük oldu doktorum da adetin bi geçse de gel yanıma dedi ondan teleşım yoksa erken öğrenmek gerçekten yoruyor
Bi gün yada iki gün geçince idrar testi yaparım evde çıkarsa hemen doktora gitmem gerekmiş onu da anlıyamadım
Benim testim böyle çıktı bugün
ayy evet var hadi hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

Ya orası da öyle ama yapcam galiba yarın durdukça daha da kuruyo kagasında insan. Her belirtyi anlamlandırıyorum yani

ayy evet var hadi hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Bence de kesinnn. Kalk git kan ver kız
hahaha ya boş gebelik yaşadım 4 haftalıkken ilk gecikme günü öğrenmiştim o yüzden o strese korkuya girmek istemiyorum regl 1 hafta geçsin kanama olmasın aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizce eşime şimdi söyleyeyim mi regl gecikince mi söyleyeyim? boş gebelikte benden daha çok yıkılmıştı tekrar aynı şeyler olsun istemiyorum

Kendi başınıza göğüslenmeyin bence böyle durumları. Paylaşmak yükü hafifletir. Her şey yolunda gider umarım sağ salim alırsınız kucağınıza

Kendi başınıza göğüslenmeyin bence böyle durumları. Paylaşmak yükü hafifletir. Her şey yolunda gider umarım sağ salim alırsınız kucağınıza
doğru diyorsunuz yaptığım en büyük hata bu. boş gebelik yaşadığımda evde sancılı düşük yapmıştım. kalp atışı duymadan kimseye söylemeyelim dediğim için annemlere dahi söylememiştim ve süreçte tamamen eşimle tektim. çok zordu 4 ay geçti anca kendime geldim. siz dinleyip bugün eşime söyleyeyim

Ben de 3 aylık olana kadar eşim dışında kimseyle paylaşmamıştım hamileliğimi, olumsuz bir durum olursa sorup durmasınlar diye. Eşimi de tembihlemiştim kimseye söyleme diye. Ama eş ile paylaşılır sanki ya. İyi günde kötü günde diyoruz. Çok çok geçmiş olsun kaybınız için çok üzüldüm. Anda kalın, olumsuz olması için hiçbir neden yok miniğiniz sizinle eminim hayırlı olsun tekrar

Teşekkür ederim çift çizgi çok koyu değil ya hâlâ hamile miyim ondan emin olamadığım için birkaç gün sonra mı desem diye düşünmüştüm

Teşekkür ederim çift çizgi çok koyu değil ya hâlâ hamile miyim ondan emin olamadığım için birkaç gün sonra mı desem diye düşünmüştüm
Ben de reglime 6 gün kala silik öğrenmiştim. Ertesi gün kan verdim betayı net hatırlamıyorum ama çok düşüktü. Beklemek tabi daha garanti ama kolay olmuyor regl tarihiniz ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…