• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çift cizgi mi

Reglime 6 yada 7 gün var dün kasıklarım da batma vardı . Ovitrella kullanmadım hiç. Muhtemelen hafta içi kan testi vereceğim . Siz ne yaptınız ?
Ben ovitrelle kullandım aşılama yaptım yarın 8.günüm. Beklemedeyim :) dün bende de batma ve kasık bel ağrısı vardı. İnşallah hamileyizdir 🫶🏻🥹

Eklentiler

• IMG_1166.webp
    IMG_1166.webp
    11 KB · Görüntüleme: 34
Ben ovitrelle kullandım aşılama yaptım yarın 8.günüm. Beklemedeyim :) dün bende de batma ve kasık bel ağrısı vardı. İnşallah hamileyizdir 🫶🏻🥹
Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda sağ kasığımda çok batma oluyor geçen ay bu durumu yaşamadım gebe olduğum halde ama bu ay sürekli sağ kasığım ağrıyor sizinde sürekli ağrıma oluyor mu

Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda sağ kasığımda çok batma oluyor geçen ay bu durumu yaşamadım gebe olduğum halde ama bu ay sürekli sağ kasığım ağrıyor sizinde sürekli ağrıma oluyor mu
Ve sürekli mide bulantısı yaşıyorum adetime 10 gün var belirtiler için erken mi

Ve sürekli mide bulantısı yaşıyorum adetime 10 gün var belirtiler için erken mi
Ben de aynı şeyi yaşıyorum . Aşılamamın 8.günü aderime 9 gün var. Bel ağrısı ve yoğun kasık ağrısı yaşadım dün. Bıgğn hafifledi ama bel ağrısı devam ediyor. Ay inşallah hamileyizdirrrrr 💋🤍🤍🤍

Back
X