- 17 Temmuz 2025
- 43
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi sunflower44
Siz kan testi yaptırdınız mıBu ay ben de beklemedeyim bakalım denk geliriz inşallah sizinle anneler grubunda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kan testi yaptırdınız mıBu ay ben de beklemedeyim bakalım denk geliriz inşallah sizinle anneler grubunda![]()
Yok bu ay sonu benim batSiz kan testi yaptırdınız mı
Ben ovitrelle kullandım aşılama yaptım yarın 8.günüm. Beklemedeyim :) dün bende de batma ve kasık bel ağrısı vardı. İnşallah hamileyizdirReglime 6 yada 7 gün var dün kasıklarım da batma vardı . Ovitrella kullanmadım hiç. Muhtemelen hafta içi kan testi vereceğim . Siz ne yaptınız ?
İnşallah amin amin aminnnnBen ovitrelle kullandım aşılama yaptım yarın 8.günüm. Beklemedeyim :) dün bende de batma ve kasık bel ağrısı vardı. İnşallah hamileyizdir![]()
Bende reglime 6 gün kala öğrenmiştim cnm olabilirKızlar selam reglime 6 gün var ama çok halsiz uykulu hissettiğim için test yaptım. Sizce çift çizgi mi?
Benim testim böyle çıktı bugünBende reglime 6 gün kala öğrenmiştim cnm olabilir
Çok bariz çıkmış ben normal kaset test ile çok çok silk öğrenmiştim sende var muhtemelenBenim testim böyle çıktı bugün
Ben 8 gün kala testte gordum canim bence var bi kan verAllah analı babalı büyütsün inşallah
1 haftaya netleşir bakalım.
Hamilelik süreciniz nasıldı, benim gözümü lorkutuyor![]()
Ay var gibi senin gözünüz aydın diyelimBenim testim böyle çıktı bugün
teşekkür ederimAy var gibi senin gözünüz aydın diyelim![]()
Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda sağ kasığımda çok batma oluyor geçen ay bu durumu yaşamadım gebe olduğum halde ama bu ay sürekli sağ kasığım ağrıyor sizinde sürekli ağrıma oluyor muBen ovitrelle kullandım aşılama yaptım yarın 8.günüm. Beklemedeyim :) dün bende de batma ve kasık bel ağrısı vardı. İnşallah hamileyizdir![]()
Ve sürekli mide bulantısı yaşıyorum adetime 10 gün var belirtiler için erken miKızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda sağ kasığımda çok batma oluyor geçen ay bu durumu yaşamadım gebe olduğum halde ama bu ay sürekli sağ kasığım ağrıyor sizinde sürekli ağrıma oluyor mu
Ben de aynı şeyi yaşıyorum . Aşılamamın 8.günü aderime 9 gün var. Bel ağrısı ve yoğun kasık ağrısı yaşadım dün. Bıgğn hafifledi ama bel ağrısı devam ediyor. Ay inşallah hamileyizdirrrrrVe sürekli mide bulantısı yaşıyorum adetime 10 gün var belirtiler için erken mi
birkaç gün daha sabredin bence. Hamileliği erken öğrenmek insana çok stres veriyor bence.Ve sürekli mide bulantısı yaşıyorum adetime 10 gün var belirtiler için erken mi