• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi

Sence goruseyim mi okulda oturup kahve i

Dedim beni yemeğe götürürsen gelirim dedim ,dün yemeğe cagirdi güzel fırında yemek yapmıştı sonra film izledik .Aslında eğlenceli komik birisi şuan zaten arkadaşız ama başka türlü olabilecegimi pek sanmıyorum .Dün film izleyeceğiz hbomax var ya onu satın almamış ordan dizi izleyecektik ,sonra internet dondu ,kaçak siteden izliyormuş ben de sinir oldum .Sonra alayım bari dedi ,ama sinir oldum 180 liralık bir şey
Tamam ben de tutumlu değilim ama bilmiyorum bu adamla ömür geçer mi
Sen de bacım ya , yemeğe götürür müsün demişsin açık açık ona rağmen evde pişirmiş niye gittin ki?
Ben bu kadarına razıyım bu kadarına layığım imajı veriyor karşı tarafa hoş değil yani.

Başka türlü bir şey olmayacaksa okulda çay kahve tamam, ama eve meve gitme.

Arkadaşı bile olsa insan dışarda bir yemek yer yani beraber.

Sen de bacım ya , yemeğe götürür müsün demişsin açık açık ona rağmen evde pişirmiş niye gittin ki?
Ben bu kadarına razıyım bu kadarına layığım imajı veriyor karşı tarafa hoş değil yani.

Şöyle bununla evimiz yakın bize ,ben de o gün çok yorulmuştum .Yemek yapamayacağım galiba falan demiştim sonra o da ben yaparım gel ben de ye .Birlikte yeriz dedi de öyle gittim .

Bu akşam yemeğe gidelim istediğin ya da sevdiğin yer varsa gidelim dedi .Ben de bugün biraz işim var gelemem dedim

Sence goruseyim mi okulda oturup kahve i

Dedim beni yemeğe götürürsen gelirim dedim ,dün yemeğe cagirdi güzel fırında yemek yapmıştı sonra film izledik .Aslında eğlenceli komik birisi şuan zaten arkadaşız ama başka türlü olabilecegimi pek sanmıyorum .Dün film izleyeceğiz hbomax var ya onu satın almamış ordan dizi izleyecektik ,sonra internet dondu ,kaçak siteden izliyormuş ben de sinir oldum .Sonra alayım bari dedi ,ama sinir oldum 180 liralık bir şey
Tamam ben de tutumlu değilim ama bilmiyorum bu adamla ömür geçer mi
Yemeğe götürmedi, site kaçak, internet donuyor eee başka😂

Aaa çalıştığınız yerdeki idareciler yeni flörtünüzü kıskanıp engel olmaya kalkmadilar mi? Birbirlerinden bile kıskanırlarken sizi, hayret :KK53:
Yuh 🤣 bence ciddi ciddi okuyor, mantıklı birşey yazacaktım.
Kullanıcı adı tamamiyle post sahibinin hakkını veriyormuş 🤣

İnsan değer verdiği kişiyi ne bileyim dışarı bir yemeğe çıkarır uzak olsa bile benim arabam var ,benim arabamla gideriz ya da araba kiralar bir seyler yapar .
ARABA MI KİRALAR?
Eliniz ayağınız tutuyordur, harcamayı gezmeyi seviyormuşsunuz ya? Zahmet olmazsa taksiye biner gidersiniz? Ay böyle kadınlara neden kendi denkleri gelmez. 🤣
Eşime dırdır yapmaya gidiyorum şimdi, araçsız kaldığımız dönemde nasıl olursa araç kiralamaz birşeyler yapmaz!!

Son yorumum da adamın gerçek anlamda cimri oluşu, ama karakter olarak şu aşırı pintilerdeki tasarruf yaptığını zanneden ve yaşam standartlarını düşüren birisi.

Fakat sizin içinde ben fazla savurgan ve talepkar olduğunuzu düşünüyorum.(Araba kiralayabilir gibi uçuk ve tuhaf talebiniz gibi diğerlerini şimdi anımsayamadım)

İstediklerinizi açıkça söyleyebilecek yaşta ve olgunluktasınız. Neden bekliyorsunuz hep ondan? Üstelik içten içe daha da fazla beklentileriniz varken. Adam dümdüz, mizahçı olduğunu düşünen ama komik olmayan birisi.

Ben iki tarafıda kötü niyetli görmedim ama, mutluluğu hak eden iki olgun insan fakat hayata bakış ve beklentileri bambaşka insan gördüm.

Son yorumum da adamın gerçek anlamda cimri oluşu, ama karakter olarak şu aşırı pintilerdeki tasarruf yaptığını zanneden ve yaşam standartlarını düşüren birisi.

Fakat sizin içinde ben fazla savurgan ve talepkar olduğunuzu düşünüyorum.(Araba kiralayabilir gibi uçuk ve tuhaf talebiniz gibi diğerlerini şimdi anımsayamadım)

İstediklerinizi açıkça söyleyebilecek yaşta ve olgunluktasınız. Neden bekliyorsunuz hep ondan? Üstelik içten içe daha da fazla beklentileriniz varken. Adam dümdüz, mizahçı olduğunu düşünen ama komik olmayan birisi.

Ben iki tarafıda kötü niyetli görmedim ama, mutluluğu hak eden iki olgun insan fakat hayata bakış ve beklentileri bambaşka insan gördüm.
Evet ben biraz savurganim dikkat ederim ama orta şekilde dikkat ediyorum .Kenarda biraz tutacak şekilde o da tam tersi sanki .Ama efendi ,eğlenceli birisi ama işte cimri .Ben de hiç hesap yapan birisi değilim

Back
X