• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi

Korkmaya başladım ,okulda sürekli dibimde dusunceli kahvaltilik alıyor bana getiriyor kahve yaparken falan yardım ediyor .Az önce tatlı yemeye gidelim dedi ama geç oldu dedim .Biraz uğraşsın ,acaba cimri degil mi ben mi yanlış anladım diyorum
Adam burayı mı okuyordur nedir😂

Yıldız Tilbe Konserine gitmek istiyorum dedim alayım o zaman hemen biletleri dedi ,günahını mi aldım bilmiyorum

Yıldız Tilbe Konserine gitmek istiyorum dedim alayım o zaman hemen biletleri dedi ,günahını mi aldım bilmiyorum
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş
ikinci mayış için iki bilet parası sorun değil
ama adam aptal

Sence goruseyim mi okulda oturup kahve i

Dedim beni yemeğe götürürsen gelirim dedim ,dün yemeğe cagirdi güzel fırında yemek yapmıştı sonra film izledik .Aslında eğlenceli komik birisi şuan zaten arkadaşız ama başka türlü olabilecegimi pek sanmıyorum .Dün film izleyeceğiz hbomax var ya onu satın almamış ordan dizi izleyecektik ,sonra internet dondu ,kaçak siteden izliyormuş ben de sinir oldum .Sonra alayım bari dedi ,ama sinir oldum 180 liralık bir şey
Tamam ben de tutumlu değilim ama bilmiyorum bu adamla ömür geçer mi

filmi indirmeyi akıl edememiş, iq düşük.

Sürekli eve davet etmesi daha kötü geldi bana ben güvenemedim. Araba yerine ev almak istemesi güzel bence ama sürekli para lafı yapması da kötü.

Sürekli eve davet etmesi daha kötü geldi bana ben güvenemedim. Araba yerine ev almak istemesi güzel bence ama sürekli para lafı yapması da kötü.
Şöyle eve gidince inanın yanıma bile oturmadı diğer koltukta oturdu ,yemek yapti ,sofrayı kurdu .Bunlar güzel şeyler yani öyle art niyetli değil ama emin değilim bu tutumluluk konusunda iyi anlaşabilir miyiz bilmiyorum .

Dümdük cimri.
Şu katılmamış bir cimri.
Size borç sorması, cipsi yanında götürmesi, netflixten falan korkmasından belli.
Ömrü billah film cehennemi hedefe film arayıp, vizyonda film izleyemeyip, sadece parkta bahçede termosta kahve içer ev keki kemiririm diyorsan olur.
Ama bu adamla tatile gidemezsin, dışarda yemek yiyemezsin, netflix falan zaten hayal olur. Ama evin olur yani bunlara ok diyorsan devam et. Ama adam düz cimri

Dümdük cimri.
Şu katılmamış bir cimri.
Size borç sorması, cipsi yanında götürmesi, netflixten falan korkmasından belli.
Ömrü billah film cehennemi hedefe film arayıp, vizyonda film izleyemeyip, sadece parkta bahçede termosta kahve içer ev keki kemiririm diyorsan olur.
Ama bu adamla tatile gidemezsin, dışarda yemek yiyemezsin, netflix falan zaten hayal olur. Ama evin olur yani bunlara ok diyorsan devam et. Ama adam düz cimri
Mısır aldı şükür 😅evet işte bu kadar böyle olması beni korkutuyor .Mesela benim bir arkadaşım var ,bu çocuk gibi çok tutumlu .Asla Netflix vs almaz ,dışarda çok nadir yemek yer ,kafeye gitmez .Mesela ben de bu kız gibi olsam ,yapabilirim .Ama ben öyle birisi değilim ben de biraz savruk ruhluyum ama kenara da bir şeyler atmaya çalışıyorum .Ama benim yapı itibariyle ondan farklıyız.

Dümdük cimri.
Şu katılmamış bir cimri.
Bugün sabah konustuk iş yerinde sabah kahvaltı yapmadığını söyledi ,öğlen yemek de yemiyor akşam ben yapıyorum diyor .Kilo almamak için yemiyorum diyor .Çok garip geldi ,tamam düşünceli ,ince birisi ama cimri olması beni düşündürüyor

Araba almayıp ev almak istemesi aşırı mantıklı. Adam bence gayet mantıklı biri eğer kafalarınız uyuyorsa biraz daha şans ver derim erkekler bu konularda yönlendirebilirsin. Biz eşimle ilk tanıştığımızda üstü açık lüks arabası vardı. Ama bir çantası vardı öyle bir yıpranmış ki kıyafetleri üzerine dar geliyordu kilo almış ama eski kıyafetlerini giymeye devam etmiş. Arkadaşımız tanıştırmıştı bizi parası var belliydi ama her şeyi böyle eskiydi yıpranmıştı kendi kendime bu adam evlendi boşandı mı neden bu kadar eşyaları yıpranmış halde kullanıyor diye düşünmüştüm. Her şeyini yeniledik meğer adam kıyafete çok düşkünmüş ama vakit ve para harcamak istemiyormuş ben de iyi mağazaları ne nerden alınır iyi bilirim özgüven eksikliğinden lüks mağazalara girmeye çekiniyormuş lüks restoranlara girmeye çekiniyormuş beni aslan bir anne büyüttü biz son paramızla bile lüks tüketim peşindeydik (bu iyi bir şey değil bu arada) eşim şu an bam başka biri oldu. İlk başlarda bana da cimri gelmişti ama ben yeni iş kurmuştum ve o kadar bitik bir haldeydim ki zaten eşime para harcatmamak için piknik çantası hazırlayıp onu pikniğe götürüp duruyordum. Sonra sonra birlikte geliştik.

Genç erkek öğretmenler biraz şey oluyorlar, yani hemen ekonomiyi toparlamaya çalışıyorlar hiç şaşırmadım 😂 ama siz tercih edersiniz etmezsiniz bilemem. Ha şimdi bekarsınız, yarın bir gün çoluk çocuğa karışırsanız siz de hesapsızca harcama yapamayabilirsiniz

Genç erkek öğretmenler biraz şey oluyorlar, yani hemen ekonomiyi toparlamaya çalışıyorlar hiç şaşırmadım 😂 ama siz tercih edersiniz etmezsiniz bilemem. Ha şimdi bekarsınız, yarın bir gün çoluk çocuğa karışırsanız siz de hesapsızca harcama yapamayabilirsiniz
Evet insan şüpheleniyor ,

Araba almayıp ev almak istemesi aşırı mantıklı. Adam bence gayet mantıklı biri eğer kafalarınız uyuyorsa biraz daha şans ver derim erkekler bu konularda yönlendirebilirsin. Biz eşimle ilk tanıştığımızda üstü açık lüks arabası vardı. Ama bir çantası vardı öyle bir yıpranmış ki kıyafetleri üzerine dar geliyordu kilo almış ama eski kıyafetlerini giymeye devam etmiş. Arkadaşımız tanıştırmıştı bizi parası var belliydi ama her şeyi böyle eskiydi yıpranmıştı kendi kendime bu adam evlendi boşandı mı neden bu kadar eşyaları yıpranmış halde kullanıyor diye düşünmüştüm. Her şeyini yeniledik meğer adam kıyafete çok düşkünmüş ama vakit ve para harcamak istemiyormuş ben de iyi mağazaları ne nerden alınır iyi bilirim özgüven eksikliğinden lüks mağazalara girmeye çekiniyormuş lüks restoranlara girmeye çekiniyormuş beni aslan bir anne büyüttü biz son paramızla bile lüks tüketim peşindeydik (bu iyi bir şey değil bu arada) eşim şu an bam başka biri oldu. İlk başlarda bana da cimri gelmişti ama ben yeni iş kurmuştum ve o kadar bitik bir haldeydim ki zaten eşime para harcatmamak için piknik çantası hazırlayıp onu pikniğe götürüp duruyordum. Sonra sonra birlikte geliştik.
İşte ben yapabilir miyim bilmiyorum .Ben biraz savurganım,o da çok sıkarsa bunalırım .İşte arkadaşım bana o tarafin erkekleri eli çok sıkı olur dedi .Bu da zaten belli cimri ama ben de tutumlu ,cimri o

İşte ben yapabilir miyim bilmiyorum .Ben biraz savurganım,o da çok sıkarsa bunalırım .İşte arkadaşım bana o tarafin erkekleri eli çok sıkı olur dedi .Bu da zaten belli cimri ama ben de tutumlu ,cimri o
Ben çok tutumlu birisi değilim ,harcamayı severim o ise çok tutumlu olursa beni bunaltır .

Okullarda dedikodu çok olur iki öğretmen görüşüyorsa . Siz bu adam da gelecek görmüyorsanız evine vs niye gidiyorsunuz ? Tutarsız davranışlarınız var.
Şöyle okul kalabalık bir okul başka genç ögretmen yok .Zaten bir kere gittik birbirimize .Teneffüste bazen çaya gidiyoruz .Onlar zaten her şeyin dedikodusunu yapıyorlar ,konuşmadan da yaparlar .

Eğer kişi sana itici gelmediyse çok fazla biraz şans verebilirsiniz bu işler çünkü biraz dengeleniyor zamanla

Back
X