Çizgi var gibi ama döngünüz ne kadar sürüyor ki adete iki hafta kala şüphelendiniz? 28 günde birse daha yeni yumurtlama olmuş olması lazımAdetime 2 hafta var bugün dayanamadım ve test yaptım baktığımda silik bir çizgi görüyorum ama var mı sizce ?
Yanlış yazmışım kusura bakmayın 1 hafta varÇizgi var gibi ama döngünüz ne kadar sürüyor ki adete iki hafta kala şüphelendiniz? 28 günde birse daha yeni yumurtlama olmuş olması lazım
Hmm olabilir o zaman. Sabredebilirseniz birkaç gün bekleyip kan verin çünkü iki günde bir düzenli artış takip etmeniz gerekecek. Çok erken yaptırırsanız stres yapabilir. Gönlünüze göre olsunYanlış yazmışım kusura bakmayın 1 hafta var
Silik çizgi ben de gördüm sanki, erken gebelik testi alıp yapsan çıkar bence 6 gün önce sonuç yazanlarTeşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah umarım vardır hayırlısı artık tez canlı oluyoruz bu konularda ister istemez. Bı kaç gün sonra kan vereceğim regl olmazsam
İkinci çizgi görünüyor net bi şekilde. İnşallah vardırAdetime 1 hafta var bugün dayanamadım ve test yaptım baktığımda silik bir çizgi görüyorum ama var mı sizce ?
Var gibi kan testi yaptırdınız mi benimde aynı böyle ciktiAdetime 1 hafta var bugün dayanamadım ve test yaptım baktığımda silik bir çizgi görüyorum ama var mı sizce ?
Adetime 6 gün kaldı haftaya kan vermeyi düşünüyorum inşallah vardırVar gibi kan testi yaptırdınız mi benimde aynı böyle cikti
VeVar gibi kan testi yaptırdınız mi benimde aynı böyle cikti
Benimde 4 gun var inşallah hamileyizdirAdetime 6 gün kaldı haftaya kan vermeyi düşünüyorum inşallah vardır
İnşallahVe
Benimde 4 gun var inşallah hamileyizdir
Rabbim gönlünüze göre versin isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorumEvet bakalım kandan önce yarın sabah bir test daha yapıcam hayırlısı
Beklemedeyim hala pazartesi gününe kadar bekliyim diyorum. Sizde durumlar ne bebiş var mı ?Son durum nedir Rabbım mutlu haberler vermeni nasip etsin inşallah
Herşeyin hayırlısı olsun üzülmeyin bebişler gelecekleri zamanı iyi biliyorlar. Ben hamileyim inşallah sizde bebişinizi sağlıkla zamanı gelince kucağınıza alacaksınız çünkü mucizeler zaman alırDün gece bel sirt ve kasik ağrısından dolayı hastaneye gittim ama hamilelik şüphesiyle gitmedim doktor test yapalım dedi kanda negatif çıktı normalde adetime 1 gun var şuan ama hic bir adet belirtildim de yok sadece aralıklı bel ve sirt ağrım arada kasıkta batma oluyor hiç bisi anlayamadim doktorun dediğiyle şuan hamile değilim ne yazıkkiumarım sen hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?