Sizce çocuk düşünmelimiyim bana fikir verin kafam çok karışık🙄

Zor bir durum, eşinizi sevmiyorsanız ayrılmanızı tavsiye edebilirim sadece, sevgisiz bir ömür geçmez. Diğer yandan seviyorum diyorsanız ona da kendinize de zaman verin birlikte devam etmeyi düşünüyor musunuz kendi içinizde değerlendirin ama bu süreçte çocuk yapmayın, bir süre tedavinizi erteleyin kendinize de ona da düşünme imkanı tanıyın. Beli dediğiniz gibi öylesine bir konuşmadır. Çocuk, eşinizi eve bağlar belki ama size bağlamaz.

Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acaba
Şu cümleyi kuran bir ‘kadın’ olarak her bku hak ediyorsun. Senin eşin o kuyruklara parazit olmaya razı ama sen bu kafayla 5 çocuk yaparsın, başarılar.

Şu cümleyi kuran bir ‘kadın’ olarak her bku hak ediyorsun. Senin eşin o kuyruklara parazit olmaya razı ama sen bu kafayla 5 çocuk yaparsın, başarılar.
Konu sahibine ne kadar öğüt versek de boş.Benim böyle bir adamdan çocuk yapmaya hiçbir şeyim el vermez.Ne diyelim herkes yaptıklarının bedelini öder.Kadınların böyle olmasına deli gibi sinir oluyorum.

Selam kızlar bana akıl verin nolur ya ben 1 yıl önce tüp mide ameliyatı oldm sırf kilom var eşimin gözü dışarı kaymasm yanında fit olaym ve ona sağlıklıklı bi evlat vereym diye (bu arada 6 yıldır evlat sahibi olamadık kilom yüzünden) ama ona ne yaptı geçen ay bi akrabası ile normal konuşmaya başladılar ama bu akraba dediğim 1 defa yüz yüze gelmişler sadece ve ailecek hiç görüşmedikleri bi akraba uzaktan adı var işteakraba herneyse işte bunlar 1 ay önce facede arkadaş oluyolar sonra tanışma faslı derken 3 4 gün konuştular ama eşim benden gizledi habire de gizlio bende şans eseri facebooktan hiç takip etmeyen insan işgirlenince takip ettin ettim bunlar bayağı bildiğin sohbet ettiler konu baya ilerledi eşim ona duygularım var sana karşı dedi o eşime dedi ben bunları bi kaç gün takibe aldm hiç sesimi çıkmıo sonra eşim bi gün benm takip ettiğimi anladı galiba facebook sifresini değişti o şifreyi değişince bende hemen yazıiişmaları kaynıma attım valizimi topladm evi terkettim görümceme gittim daha sonra ortalık karştı bu baya rezil oldu bi hataydı konşmamam lazımdı felan dedi hatasını kabul etti ama acaba bi kaç günlük bi hevesmiydi yoksa bişeylet hissetmiş olabilir mi kafam çok karşık bu olayın üstünden 2 ay felan geçti sizce ben aşılama yaptrmalı mıyım? 🤔 Yardım edin lütfen
Yaptirmamalisin tabii

Ablamdan örnek vermek istiyorum size. 3 yıllık güzel bir evlilikleri vardı. Eşi çocukluk arkadaşım dediği bir kadınla telefonda mesajlaşmaya başladı fakat ablamdan gizli saklı. Bir gün tesadüfen yakalıyor mesajları ablam. Konuşmalar arkadaşlıktan çok öte. Topladı eşyaları döndü baba evine. Herkes, hatasını anlamış ikinci şansı hakediyor dedi. Eşi, çok üzgünüm bir hataydı ama bu hataya beni birazda sen ittin diyip birde ablamı suçladı. Ablam hem seviyordu hem de alıştığı düzeni bırakıp baba evine dönmek istemediği için affetti birde bebek yaptı kısa zaman içerisinde bebek daha 6 aylıkken tekrar aynı kadınla konuşurken yakaladı ablam. Bu defa da , bebekle ilgilenmekten kadın olduğunu unuttun bende bir erkeğim diye suçladı ablamı . O hatasını anlamış affet diyenler bu defa da bebek var kızım şu bebeğe günah değil mi ne yapacaksın dul başına dediler. Ablam o dönem hayata küsmüştü uzun süre içine kapandı sadece bebeğiyle ilgilendi bir süre sonra da yaşananları unutmuş gibi devam etti evliliğine. Şimdi ne haldeler dersen adam başka bir kadının peşine takılıp çekti gitti. Aramaz sormaz , gelmez gitmez, çocuğuna bile babalık yapmaz. Boşanma davası açıldı. Mahkeme sürüyor. Ablama üzülmüyorum o kendi verdiği kararların cezasını çekiyor canımdan çokta seviyorum ama sırf yeğenim için asla affetmeyeceğim sanırım. Lütfen bir daha düşünün alacağınız kararın sonuçları sadece sizi etkilemeyecek.

Selam kızlar bana akıl verin nolur ya ben 1 yıl önce tüp mide ameliyatı oldm sırf kilom var eşimin gözü dışarı kaymasm yanında fit olaym ve ona sağlıklıklı bi evlat vereym diye (bu arada 6 yıldır evlat sahibi olamadık kilom yüzünden) ama ona ne yaptı geçen ay bi akrabası ile normal konuşmaya başladılar ama bu akraba dediğim 1 defa yüz yüze gelmişler sadece ve ailecek hiç görüşmedikleri bi akraba uzaktan adı var işteakraba herneyse işte bunlar 1 ay önce facede arkadaş oluyolar sonra tanışma faslı derken 3 4 gün konuştular ama eşim benden gizledi habire de gizlio bende şans eseri facebooktan hiç takip etmeyen insan işgirlenince takip ettin ettim bunlar bayağı bildiğin sohbet ettiler konu baya ilerledi eşim ona duygularım var sana karşı dedi o eşime dedi ben bunları bi kaç gün takibe aldm hiç sesimi çıkmıo sonra eşim bi gün benm takip ettiğimi anladı galiba facebook sifresini değişti o şifreyi değişince bende hemen yazıiişmaları kaynıma attım valizimi topladm evi terkettim görümceme gittim daha sonra ortalık karştı bu baya rezil oldu bi hataydı konşmamam lazımdı felan dedi hatasını kabul etti ama acaba bi kaç günlük bi hevesmiydi yoksa bişeylet hissetmiş olabilir mi kafam çok karşık bu olayın üstünden 2 ay felan geçti sizce ben aşılama yaptrmalı mıyım? 🤔 Yardım edin lütfen
Saçmalama böyle bi adama evlat mı vereceksin bacım birde ne hevesi ya iyi sende yap aynisini 2 günlük hevesti de bu işin hevesi mi olur basbaya aldatma işte sen valizini alıp gitmeseydin emin ol buluşurduda her haltı yerdi biz Kadınlar niye böyle ezdiriyoruz kendimizi iyice sinir olmaya başladım ya yazık değil mi bize

Ablamdan örnek vermek istiyorum size. 3 yıllık güzel bir evlilikleri vardı. Eşi çocukluk arkadaşım dediği bir kadınla telefonda mesajlaşmaya başladı fakat ablamdan gizli saklı. Bir gün tesadüfen yakalıyor mesajları ablam. Konuşmalar arkadaşlıktan çok öte. Topladı eşyaları döndü baba evine. Herkes, hatasını anlamış ikinci şansı hakediyor dedi. Eşi, çok üzgünüm bir hataydı ama bu hataya beni birazda sen ittin diyip birde ablamı suçladı. Ablam hem seviyordu hem de alıştığı düzeni bırakıp baba evine dönmek istemediği için affetti birde bebek yaptı kısa zaman içerisinde bebek daha 6 aylıkken tekrar aynı kadınla konuşurken yakaladı ablam. Bu defa da , bebekle ilgilenmekten kadın olduğunu unuttun bende bir erkeğim diye suçladı ablamı . O hatasını anlamış affet diyenler bu defa da bebek var kızım şu bebeğe günah değil mi ne yapacaksın dul başına dediler. Ablam o dönem hayata küsmüştü uzun süre içine kapandı sadece bebeğiyle ilgilendi bir süre sonra da yaşananları unutmuş gibi devam etti evliliğine. Şimdi ne haldeler dersen adam başka bir kadının peşine takılıp çekti gitti. Aramaz sormaz , gelmez gitmez, çocuğuna bile babalık yapmaz. Boşanma davası açıldı. Mahkeme sürüyor. Ablama üzülmüyorum o kendi verdiği kararların cezasını çekiyor canımdan çokta seviyorum ama sırf yeğenim için asla affetmeyeceğim sanırım. Lütfen bir daha düşünün alacağınız kararın sonuçları sadece sizi etkilemeyecek.
bu hikayede çocuğa çok üzüldüm sadece..

Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acaba
Maalesef ki kadının en büyük düşmanı yine kadın. Aman yatağınızda ki kocalarınıza laf söylemeyin mutlaka hatalı kusurlu olan karşı kadındır. O nasıl bir tabir öyle anlayamadım kuyruk sallamak nedir, ya da her kuyruk sallayana salya akıta akıta koşan koca ne kadar masumdur. Dışarıda bir erkek (sizin tabirinizle) size kuyruk sallasa siz siz de bir iki konuşacakmısınız. Çok üzüldüm önce siz kendi muhatabınızı yargılayın. Unutmayın o kadının size karşı hiç bir sorumluluğu sözü yok, size karşı bir yanlış yapılmış ise bunu ise sizin o masum kocanız yaptı.

Sahte konu mu bu nedir. Adam seni aldatmış hâlâ bebek düşünüyorsun.İnsanlardaki bu üreme aşkı nedir anlamayacağım sanırım. Sonra o bebek mutsuz bir ailede büyüyecek. Sorunlu bir birey haline gelme olasıpı yüksek. Yazık valla

Cocuk olayi icin beklemelisiniz bence. Simdi sicagi sicagina esinizi hemen aklamissiniz. Kaldi ki esiniz sizi qldatmis o da yetmemis akrabasiyla aldatmis. Hep akliniza gelir bu kotu hadise. O nedenle cocuk fikrini dusunmeseniz sizin icin cok iyi olur sanki. Siz gormeseydiniz ikiskinin boyutu kim bikir hangi noktada olacakti. Offf esonoz karaktersiz gercekten, uzulerek yaziyorum bu arada. Bir kadin anne olmak isteyince her seyi unutuyor. Cunku sizin tek hayaliniz oluveriyor bebek.
Aynen benm tek hayalim bebekti artık düşünmüyrm bütün hayallerimi yıktı😭

Bende bu olayı yaşamadn önce sizin gibi düşünüodum ama öyle olmuyormuş bi yuva 3 4 günlük yaşanan bişey yüzünden yıkılamıomş bunu anladm çok zor bişeymiş

Siz paşanın gönlü olsun, yanında fit olayım, gebe kalabileyim diye canınız dişinizde bıçak altına yatın onun aklı bir yerlere kayabilsin pes valla, hiç düşündünüz mü sizin aklınız bir yere kaysaydı ne olurdu?
Aile, evlilik kutsaldır, zor kuruluyor bunlara amenna ama siz içinde değerliyseniz kutsal bunlar. Yaşınız çok genç asla çocuk düşünmeyin bu şartlarda

Tobeler olsun ya neler okuyor şu gozlerim. Siz kilolu da olsaniz dunyanin en cirkin kadini dahi olsaniz siz bi et ve kemik degilsiniz. Sizin bi ruhunuz ve kalbiniz var.oncelikle sirf esimin gozu kaymasin die mide ameliyati oldum demeniz beni uzdu. Sizin ruhunuzu degil de dis gorunusunuzu seven bi adamla en basinda evlenmemliydiniz. Hadi adami taniyamadiniz yaptiniz bi hata. Sonra adam yuzunu gostermis. Bu kadar sevgisiz bi ortama minicik bi bebegi sokmayi onun da dunyasini karartmayi nasi dusunebiliyorsunuz?

Back
X