sizce cocuk icin erkenmi?

Merhaba,
Evli de değilim, çocuğum da yok fakat gene de yazmak istedim. Bu sorunun cevabını en iyi siz ve eşiniz bilir. Anne - baba olmaya hazır mısınız? Bu sonuçta normal şartlarda ömür boyu devam eden bir sorumluluk. Bu sorumluluğu almaya kendinizi hazır hissediyor musunuz? İşinizden ayrılmak sizin için sorun olacak mı? Maddi olarak bir bebeğe hazır mısınız? Bebek olduktan sonra gerçekleştirmeniz zora girecek hayalleriniz var mı? gibi pek çok konuyu düşünüp ona göre karar vermeniz bence en sağlıksı olur.

Eşimde bende 25 yaşındayız, ben çocuk için acele etmezdim ama eşim çocukları çok seviyor. Bendede pko rahatsızlığı olduğu için işi oluruna bıraktım ve 4. ayda hamile kaldım.

İyikide kalmışım diyorum zor bir hamilelik geçirmeme rağmen, çünkü annelik muhteşem bir duygu.Çevremde bazıları Evliliğinin tadını çıkarsaydın diyorlar ama borçtan harçtan ne bir yere gidebiliyoruz ne de gezebiliyoruz. Yani çocuk bizi çok etkilemez.. Hem insanın yaşı geçtikçe bebek bakmakta ağrına gider, hamile kalmasıda zorlaşır. En iyisi herşey vakitlice olsun

Bu arada annemle kayınvalidemin tatlı telaşı, bebeğe birşeyler örme yarışları, heyecanlarıda beni çok mutlu ediyor :))

Back
X