sizce cok gecmi olur

hic bir sey icin gec degil bence 30 yasi gozunde buyutmemelisin unlu yazarlar bile en verimli eserlerini orta yaşın üzerindeyken vermisler.azimli kadinlari seviyorum karar versiysen arkasinda dur ve oku bence:KK9:

bari cocuklariniz icin gidin artik psikologa
ciddi yardima ihtiyaciniz var sizin
kendinizi dusunmuyorsaniz cocuklarinizi dusunun

Turkiye sartlarini arastirdiniz mi? Ne kadar issiz universite mezunu var biliyor musunuz? İki diploma uc diploma sahipleri kalkip kapiciliga bekcilige basvuruyor. Durum cok super olsa zaten size soyler buradaki arkadaslar. Bir kisi kalkmis is bulmus diye herkes buluyor mu zannediyorsunuz?
ugrasma dark
konu sahibinin ciddi problemleri var
her konusu ayni
destek gormesi lazim , gercek hayatta degil zihni maalesef de cocugu var

Vuhuuu
Aradaki mesajları şimdi okudum.
Konu sahibi ne yiyip içiyorsan bize de söyle.
Amerika da yaşayıp hala dilini bilmiyor olmanıza mı şaşırayım,
2000 liraya iyi para, yeter demenize mi?
Ülkenin gidişatından herkesin memnun olduğunu sanmanıza mı?
Cennet vatanım güzellemenize mi? Bilemedim.
Uzaktan davulun sesi hoş geliyor demekki.

ugrasma dark
konu sahibinin ciddi problemleri var
her konusu ayni
destek gormesi lazim , gercek hayatta degil zihni maalesef de cocugu var
Ya be bileyim. Suraya konu acmaktaki amac ayni fikirde oldugumuz insanlarin guzellemelerimize destek olmasi degil ki,farkli fikirleri de gorup acaba dogru olan bu mu demek. Ya da ben oyle zannediyorum:deli:
Pfff esas benim destek gormem lazim. Aklimi kaciracagim yakinda siyaha beyaz diyenler yuzunden

Ya be bileyim. Suraya konu acmaktaki amac ayni fikirde oldugumuz insanlarin guzellemelerimize destek olmasi degil ki,farkli fikirleri de gorup acaba dogru olan bu mu demek. Ya da ben oyle zannediyorum:deli:
Pfff esas benim destek gormem lazim. Aklimi kaciracagim yakinda siyaha beyaz diyenler yuzunden
herkesi kendin gibi sanma seker
operim

Keşke demenin bir anlamı yok. Kendini üzersin sadece. Önüne bakmaya çalış. 32 geç bir yaş değil ümitsiz olma. Hem çocukların da büyümüş olur.

Lütfen böyle yapmayin daha yaşınız kac önünüzde uzun bir ömür var insanlar 70 yasinda üniversiteye başlıyor. Sizi iyi hissettirecek ne varsa yapin .

Vuhuuu
Aradaki mesajları şimdi okudum.
Konu sahibi ne yiyip içiyorsan bize de söyle.
Amerika da yaşayıp hala dilini bilmiyor olmanıza mı şaşırayım,
2000 liraya iyi para, yeter demenize mi?
Ülkenin gidişatından herkesin memnun olduğunu sanmanıza mı?
Cennet vatanım güzellemenize mi? Bilemedim.
Uzaktan davulun sesi hoş geliyor demekki.

Yok canim...
Yukarda yazan arkadaş hakli. Konu şahibinin konularina bir göz at. Daha gideli 6 ay olmadi. Ne ara unutdu trdeki 30 yillik hayatini. İlk konusu zaten maddiyatdan çektiği çileler vs.
Her boşancam demesinden sonra cocuk yapiyor... karışık bir kişilik

Gel de çocuğunu CENNET VATANIMda doğur konu sahibi, KEFERE memleketinde tek tük meyveyle beslenmesin gariban, gel kilo kilo meyveyle doğur ki çocuk ülkenin bütüüüün nimetlerinden faydalanabilsin. Gavur memleketlerde heba etme çocuklarını.
Ülkesini seven, ülkesine aşık insanların ülke dışında yaşayıp ülke hasreti çekmelerine katiyen dayanamıyorum, geliniz faydalanınız madem, kimse kimseyi zorla göndermiyor ya?

32de baslayip 36da mi mezun olacaksiniz?

Bilginin yasi yoktur okuyun ama ise girmek icin gec. Ozelde kimse 36 yasinda 0 tecrubeli adami ise almaz.

Ne istiyorsunuz ona gore yardim edelim. Is ve paraysa burda garson doktordan yuksek maas aliyor mesela. Fazla kaliplara takilmayin.

Canım hevesini kırmak gibi olmasın ama iki çocukla zor okursun yani.Benim 2.yeni oldu.Banyo yapabilirsem,kahve içebilirsem kendimi şanslı hissediyorum.Hiç kendine vaktin kalmıyor.Şuan hayat düzenin böyle yapcak birsey yok.Tabii insan kariyer de yapmak istiyor ama şu an kariyer sahibi olup da senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan varki.Çocuklar büyüyünce gerçekleştirirsin hedeflerini.Hiçbirşey için geç degildir.

Konu sahibinin hayalini yaşıyorum.

İngilizce öğretmenliği bitirdim, devlette çalışıyorum.

30dan önce evlenmedim, gezip tozdum yedim içtim.

Eşim 10 yıllık mühendis, bence hak ettiğinden düşük ama Anadolu'da ufak bir ilçede 5bine çalışıyor, ev tahsis edip kira aidat vs karşılıyor şirket. Şirket arabası ve telefonu kullanıyor. Bakılınca rahatı yerinde.

Bu şartlardayken biz gitmek istiyoruz. Çocuğum yok, bu sistemsizlikte, bu cehaletin içinde, bu güvensizlikten büyüsün istemiyorum.

Ama bu fikir için bile vizyon gerekir.

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini inceleyin derim. En temelde fiziki ihtiyaçlar bulunur. Benim ülkemde insanlar temel düzeyden öteye gidemedikleri için üst kademelerdeki sevme-sevilme-saygı görme-kendini gerçekleştirme gibi basamak ütopik bile değil bazen.

Ormanda doğmuş bir ayı yavrusu olmayacak ki benim evladım karnını doyurup kuru bir yerde uyuyup uyanması yeterli olsun.

2 bin lira neye yeter, nasıl yeter? Şu an İstanbul'da toplu taşımadayım bunu yazarken, tek yön 5.20 bastı İstanbul kart, nereye geçiniyorsunuz yahu 500 dolarla? Matematik bu kadar zayıfken KPSS hiç düşünmeyin başarıp da İngilizce kazanıp bitirebilirseniz.

Sizin hakikaten bulutlardasınız, uçuyorsunuz bundan eminim. Ama size bu kafayı ne sağlıyor ondan emin değilim.

Neyse ya.

Keşkeler geçen, bundan sonra da geçecek olan bir yaşam sizinkisi.

Yapamadıklarınızın tamamını yapmış biri olarak diyorum ki sizden olmaz.

İçim şişti ya.

Back
X