- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Eşimin ailesiyle bir takım sıkıntılar yaşadım.Bu sıkıntılar ne yazık kı ev alışverişi gelinlik vs.de yaşandı.Kimi yerde yarım saatlik illallah ettiren pazarlık yaptılar,kimi yerde mobilyayı ölçmeye kalktılar,kimi yerde bu halılar büyük pişman olursun denip (kendi istedikleri ölçüde halılar aldılar),gelinlik baktıktan sonra görümcemin gelinliğinin aynısı olduğu iddaa edildi,eşime alttan alttan daha önce giysin denildi.Sürekli bir kıyas sürekli müdehale beni onlardan uzaklaştırdı öyle ki tek bir cuma arayıp hayırlı cumalar demedim gösterdiğim bu tavır onları üzdüğü için bayramda annemin kahve yap demesine rağmen kahve yapmadığım için benden gelin olmayacağı iddaa edilip düğünden bir hafta öncesinde ayrılmamız için kapıya dayandılar ne çingeneliğimiz kaldı ne insanlığımız hiçbir olaya karışmayan bana bile böyle yapma soğuk davranma yanlış davranıyorsun diyen abime bile biricik kayınpederim yüz vermeyip görmezden gelmiş markette...Ailesinin bu tavrına karşı bende sadece mantı yapıp dedesini davet etmek istedim yarın cuma çıkışı dedeni al gel dedim eşime sanki bütün bu olayları bilmiyormuş gibi ayıp olur dedi...Annemin yaptığı gül gibi yemekleri yemeyen bize tok gelen insanlar mantıyı beğenmezse aç kalmazlar mıydı?Gerçekten herkes elini vicdanına koyup yanıt versin kime ayıp oldu kime ayıp olmadı?