Çok teşekkür ederim kızlar. Ailelerimiz o kadar farklı ki sözde onun ailesi eğitimli kültürlü benim ailem taşradan bilmiyorum belki bu yüzden bana böyle davranıyorlar. Özellikle üvey annesinin bu durumu gözönüne aldığını düşünüyorum emekli bi bayan biraz burnu havada. Bizim erkek arkadaşımla hiçbir sorunumuz yok mutluyuz ya da mutluyduk diyeyim çünkü bu olaylar bizi çok yıprattı ben istenmeyen gelin gibi hissettim kendimi çünkü inanın hiçbir kötü şey yapmadım bunlar gücüme gitti. :çok üzgünüm:Hele böyle ellerini öptükten sonra bir arkalarını dönmeleri vardı mezuniyette yer yarılsada içine girsem dedim. Bi de erkek arkadaşım sanki evlenmek istemiyormuş gibi hiç bu konuları açmaz 3 yıldır beraberiz böyle haziran ayında konuştuk isteme olaylarını. Bu da beni düşündürüo acaba ailesinin etkisi altında mı kalıyor die:a015:
Bu sıralar canımı çok sıkan bişi var hayatımda. 3 yıldır çok güzel süren bir ilişkim birbirimiz çok seviyoruz. O üniversitede okuodu ben de bir yıldır çalışıorum. Neyse hep okul bitince nişan yapacağız die plan yapıoduk. Gerçi erkek arkadaşım bu konuyu ancak ben sorunca açıodu. Mezuniyet günü geldi. Ailesi şehir dışından geldiği için sevgilim dedi ki gelmişken seni isteyelim ben çok sevindim anneme söyledim babama söylememiştik daha ama onun ailesi kabul etmemiş daha erkenmiş (ki istememelerinin nedenini hala anlayabilmiş değilim). Mezuniyet töreninde tanıştık ama beni çok üzdüler. Hiç önemsemediler. Hatrımı bile sormadılar bırak konuşmayı ben de erkek arkadaşım da yıkıldık. Dönüşte hüngür hüngür ağladık otobüste. Ayrılırken bana güle güle demediler inanır mısınız? Bunun nedenini bi türlü anlayamadım. Erkek arkadışımın annesi küçükken ölmüş, babası bir daha evlenmiş. Diyor ki onun yüzünden oluyor o benim mutluluğumu istemiyor. Ama babası neden öyle yapıyor. :çok üzgünüm:Erkek arkadaşım askere gitti, gitmeden babamla tanıştırdım çünkü herkez duymuştu onun kulağına da gitmiş. İyi anlaştılar. Benim bütün işyerim, akrabalarım biliyor ve üstümde sürekli bir baskı nişanlanmam konusunda bu beni çok üzüyor. Erkek arkadaşım askerden mayısta gelecek inşallah gelince nişan yapacağız bu sefer diyor ama benim hiç umudum o ailesi varken. O kadar üzülüyorum ki hasta oldum. Hiç neşem yok bilmiyorum kızlar çok mu takıyorum sizce bizim iş olur mu, yoksa ben olmayacak duaya amin diyorum. :çok üzgünüm: cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :a015:
:1no2:bekarlık gibisi baba evi gibisi varmı bee:1no2:
Belki benim bu kadar üzüleceğim bir konu değil ama çevremden çok baskı görüyorum. Beni gören arkadaşlarım akrabalarım düğün ne zaman nişan ne zaman diye resmen baskı yapıyor. Bu beni gerçekten üzüyor durumumu söylememe rağmen her seferinde sormaları sanki yaramı kanatmak istediklerini düşünüyorum. Allahtan babam birşey demedi bu duruma onu şükrediyorum gerçekten belki o da askerden dönüşünü bekliyordur. Tamam ben de istememelerine birşey demiyorum ama bana daha iyi davranıp bu durumu benimle paylaşmalarını ne bileyim en azından ayrılırken hoşçakal demelerini beklerdim resmen yanlarında istemediler beni erkek arkadaşım bıraktı eve of çok zormuş bu işler evlilik de umarım böyle olmaz :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?