• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çok mu safım :(

hanımlar hala daha bildiğini söylemedi bende bilmiyormuş gibi konuşmaya devam ediyorum 26 sı nda gelince yüz yüze konuşmayı düşünüyorum kusura bakmayın giremedim nete sizlere cevap yazamadım fakat içim içimi yiyor neredeyse hergün konuşuyoruz ve gelme konusu açılıyor ağzını yokluyorum sürekli sakın kesinlikle diyor Allahınız aşkına yaaa beni düşünüyo diyelim başıma bir iş gelecek diye böyle yapıyor var sayayım aileme sonuçta söylemeden yalan söyleyip gidecektim zaten ben ama kendiside ailesine benim yanıma geldiğini demiyor bana hep diyodu ya annenler çağırsa seni diye ya onun anneleri afyona giderse peki benim yanımdayken yinede aynı şey değilmi hanımlar sürekli kesinlikle deyip duruyo yaaa nedir bu bu kadar arkadaşım yaaaa çok çok içimi yiyor bu durum yaaa

Son düzenleme:
hanımlar hala daha bildiğini söylemedi bende bilmiyormuş gibi konuşmaya devam ediyorum 26 sı nda gelince yüz yüze konuşmayı düşünüyorum kusura bakmayın giremedim nete sizlere cevap yazamadım fakat içim içimi yiyor neredeyse hergün konuşuyoruz ve gelme konusu açılıyor ağzını yokluyorum sürekli sakın kesinlikle diyor allahınız aşkına yaaa beni düşünüyo diyelim başıma bir iş gelecek diye böyle yapıyor var sayayım aileme sonuçta söylemeden yalan söyleyip gidecektim zaten ben ama kendiside ailesine benim yanıma geldiğini demiyor bana hep diyodu ya annenler çağırsa seni diye ya onun anneleri afyona giderse peki benim yanımdayken yinede aynı şey değilmi hanımlar sürekli kesinlikle deyip duruyo yaaa nedir bu bu kadar arkadaşım yaaaa çok çok içimi yiyor bu durum yaaa

canım o erkek sen bayansın aynı sey degil sorumluluk var bide sen ailenin yanındasın cok farklı .bırak o gelsin geldigindede yüz yüze konusursun.acma ozaman gelme konusunu kuzum bekle sadece zor bilyom ama inan beklemen senin için en dogrusu:16:

Sorun erkek arkadaşının sürpriz sevmemesi değil.. Seni kıskanıyor. Kendi arkadaşı da olsa onunla plan yapmanı istemiyor.. Bence boşver o kadar sinirlendiyse zorlamaya gerek yok

canım o erkek sen bayansın aynı sey degil sorumluluk var bide sen ailenin yanındasın cok farklı .bırak o gelsin geldigindede yüz yüze konusursun.acma ozaman gelme konusunu kuzum bekle sadece zor bilyom ama inan beklemen senin için en dogrusu:16:

teşekkür ederim canım yaaa bekliyorum bakalım evet inan çok zor :(

Back
X