sizce çok mu üstüne gittim yoksa haklımıyım?

sonbaharaski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
509
1
0
Ankara
kızlar ya benim bi sorunum var. erkek arkadaşımla dünden yarın görüşmemiz için konuştuk okadar hazırlandım duş aldım manükrden ojeye kadar uğraştım. sabah süslendim güzel kıyafetimi giydim ama beyefendi uyanamadı gelmedi. bende kıyameti kopardım bidaha onun verdiği sözlere asla güvenmeyeceğimi söyledim o da sinirlendi. bana nasıl güvenemezsin ben sana verdiğim sözü tutmaz mıyım ama uyanamadım çok geç yatmıştım falan dedi. ama ben uykunun bahanesini kabul etmeyeceğimi söyledim. ve ondan bi özür ve bidaha yapmamasına dair söz vermesini istedim. bana ukalalık yapysn falan dedi. özür dilemedi bende hatasını anlayana kadar bidaha onunla asla konuşmuycağımı söyledim aradı açmadım en son öyle kaldı. fikir verin sizce doğrumu yapmışım

doğru yapmışsınn tabii böyle bir bahane mi olur :19: uyur kurar saatini uyanır.başka bişey vardır gelmemesinde diye düşünüyorum.hadiii diyelim ki uyudu uyanınca bekle biraz daha gelicem diyip gelebilirdi.:ssz: haklısınız tepkinizde.

canım zamanı gelince sende aynısını ona yaşat anlar seni,atyorm mesala o seni çok bekletiyorsa sende onu beklet

Evet haklısın bence de sen ona verdiğin değeri göstermişsin kişisel bakımını..
Onun da o özeni göstermesi lazımdı...
Ben olsam ben de cıngar çıkartırdım yalan değil...
Ama fazla da abartma be:1:

canım yapmaması gerekırdı ne kadar gec yatarsa yatsın temkınlı olup sabah kalkması gerekırdı bende kızarım benı onemsemıo demekkı derım sevse cıddıye alsa kız bekler bekletmeyeyım der bence ıyı yapmıssın bole devam ederse hareketlerı bu ılıskı tat vermez cok baglama kendını vazgecılmez sanmasın kendını

bence dogru olani yapmissin,sonucta bulusacaginiz biliyordu o nasil uykuymus oyle,
saatini ayarliyabilirdi yada annesini filan tambihleyebilirdi beni su saate uyandir diye,
bide ozur bile dilememis hakliymis gibi :37:

doğru yapmışsınn tabii böyle bir bahane mi olur :19: uyur kurar saatini uyanır.başka bişey vardır gelmemesinde diye düşünüyorum.hadiii diyelim ki uyudu uyanınca bekle biraz daha gelicem diyip gelebilirdi.:ssz: haklısınız tepkinizde.

ya sonrasında geliyim demesine vakit kalmadan kıyameti kopardım ben senin o güzel gönlünü alırım falan dedi. ama buna izin vermedimki. yok başka bi sebep olamaz tanıyorum onu

Evet haklısın bence de sen ona verdiğin değeri göstermişsin kişisel bakımını..
Onun da o özeni göstermesi lazımdı...
Ben olsam ben de cıngar çıkartırdım yalan değil...
Ama fazla da abartma be:1:

yani ne biliyim canım okadar hazırlandıktan sonra sinirlendim yani resmen bana verdiği sözü tutamadı ya

kızlar ya benim bi sorunum var. erkek arkadaşımla dünden yarın görüşmemiz için konuştuk okadar hazırlandım duş aldım manükrden ojeye kadar uğraştım. sabah süslendim güzel kıyafetimi giydim ama beyefendi uyanamadı gelmedi. bende kıyameti kopardım bidaha onun verdiği sözlere asla güvenmeyeceğimi söyledim o da sinirlendi. bana nasıl güvenemezsin ben sana verdiğim sözü tutmaz mıyım ama uyanamadım çok geç yatmıştım falan dedi. ama ben uykunun bahanesini kabul etmeyeceğimi söyledim. ve ondan bi özür ve bidaha yapmamasına dair söz vermesini istedim. bana ukalalık yapysn falan dedi. özür dilemedi bende hatasını anlayana kadar bidaha onunla asla konuşmuycağımı söyledim aradı açmadım en son öyle kaldı. fikir verin sizce doğrumu yapmışım

her zaman ney savunurum bılıyormusun.. sevgılıykenn en ufak olayları abartılması gerektıgıne ınanıyorum.. eger sen o abarttıgın seylere o adam dayanıyorsa emın ol o adam senı cok sevecektır sevıyordur..eger katlanamıyor bırseyı abarttıgında cok kızıyor ve ayrılıga vardırıyorsa konusmayı zaten o adamdan hayır gelmez.. sen bu olayları abartıp o sana katlanıyorsa ve ayrılık lafı gecırmıyorsa o adamla evlenmelısın ıste :) ben oyle yaptım en azından sevgılıyken cok cektırdım. cokkk cektı benden ama bırkere bıle ayrılık sozu gecırmedı sımdı evlenıyoruz...... bu benım gorusum tabıı.. hee senın yasadıgını ben yasasaydım ( ki universitedeyken cok yasadık bunları) ben seden daha cok abartırdım olayı sen benı onemsemıyorsun.. onemseseydın kalkardın tırıplerıne baglardım :) ama sen benı ornek alma yınedeee olayın sonu kötu bıtsın ıstemem..

bencede kim olsa senin gibi yapardııı bırak biraz ders alsınnnn iyi yapmışsınnn alarmı kurup tedbirini almalıydıııı bencedee

ya sonrasında geliyim demesine vakit kalmadan kıyameti kopardım ben senin o güzel gönlünü alırım falan dedi. ama buna izin vermedimki. yok başka bi sebep olamaz tanıyorum onu

hmmm ozaman çok tepki gösterme ararsa aç.eğer başka bir nedeni olmadığını biliyorsan.Ama o buluşalım dediğinde bir kere sende gitme beklet:1:

canım yapmaması gerekırdı ne kadar gec yatarsa yatsın temkınlı olup sabah kalkması gerekırdı bende kızarım benı onemsemıo demekkı derım sevse cıddıye alsa kız bekler bekletmeyeyım der bence ıyı yapmıssın bole devam ederse hareketlerı bu ılıskı tat vermez cok baglama kendını vazgecılmez sanmasın kendını

doğru söylüyosun canım yani sonuçta akşamdan söz vermişin benim hazırlandığımı da biliyosun yani ne olursa olsun kalkıp gelmesi gerekiyodu. en sinir olduğumda beklediğim özürü dilememesi oldu

bence dogru olani yapmissin,sonucta bulusacaginiz biliyordu o nasil uykuymus oyle,
saatini ayarliyabilirdi yada annesini filan tambihleyebilirdi beni su saate uyandir diye,
bide ozur bile dilememis hakliymis gibi :37:

neymiş ben onun karakterine hakaret etmişim bi sözünde duramıyosun demişim kaç yılda onu tanıyamamışmıyım gönlümü alırmış o tabiki ama benim böyle yapmam onu çok üzmüş. hala özür dile dileyerek ukalalık yapıyomuşum. bde en son arayınca reddince çok sinirlendi

Kuru kuruya uyku bence de bahane değil..
Hiç kimse yoksa sen arardın söyleseydi telefonun sesini de sona ayarlasaydı ne güzel uyanırdı...

Back
X