sizce çok mu üstüne gittim yoksa haklımıyım?

çok işe yarar da sorun benim ilk adımı atmak istememem bn suçlu değilim yahu :1:

Aslında suçlusun. :1:

Hem fazla tepki vermişsin-ki ağır tepkiler-, hem seni aradığında açmamışsın.

Bence at o adımı, gurur yapma demiyorum gurur yapmak çok önemli bir şey ama, bu sonuda haklıyken haksız duruma sokmuşsun kendini. :1:

Aynısını 2,5 sene önce yaşadım ve ben çok uzatmıştım ilk ve tek defa 3 günlük bir küslük yaşamıştık, şimdi evliyiz:)
yani diyeceğim bu tip şeylerde insan ani parlamalar gösteriyor ancak sonra yatışınca pişman olabiliyor,
helede bir uyu uyan sinirin geçer ki insanlık hali olabiliyor bazen böyle şeyler,
ama tabi sende onu bekletirsen neden bu tepkiyi verdiğini idrak eder en azından:)

ayol millet sevgiliyi bulmus da bunlardan trip yapiyor :) uzun suredir ayriyim simdi tuhaf oldum okuyunca.. bence barisin ya ilk adim son adim bunlar bos isler baris da canina okubence :D ben sana hazirlaniyim sen uyu bole giderse sen beni anca ruyanda gorcen ztn fln bole haiff tripli hafif cilveli ol yeter :) tepme cikmasin derken bezdirme de yani, madem genelde de ozur dileyen biriymis.. sevginizin kiymetini bilin

bütün yorumlar için çok teşekkür ederim kızlaar gerçekten bi çok akıl fikir verdiniz. ayrıca sizlerle dertleşmek iyi geldi. yarın inşallah benim için en hayırlısı olur. bakalım ne olacak. iyi gecelerrrrr

yaşım 21 canım ya aslında çok olgun düşünüyosun doğru söylüyosun. ama sadece bu kabalığın üstüne ilk adımını bekliyorum ilk adım atan ben olamam çünkü çok kırdı beni

Canım sende onu kırmışsın ama..bidaha sana güvenmicem derken onu kırmış oluyosun otur bi 5 dk düşün o sana aynı şeyleri söylese? hem aramış açmamışsın..belki defalarca özür dilerdi, nerden biliyosun kii? O hakkı da kaybettin şimdi..Sen onu arasan açmasa ve sana dönmese sen bi daha arar mısın? o da kendince haklı..Az önce dediğim gibi onunda bi gururu var.

ılk tanıştığımız zamanlarda benımkı de böyle bı salaklık yapmıştı :19:
aramızda ıkı saat vardı ben anneaneme gıtmıştım o ılçede bıletını almış ama sabah uyanamamış beyfendı :19:
ben beklıyorum evden çıkmak ıçın otogara gıtcem bı mesaj geldı napıyosun yenı kalktım ben dıye :53:
şok oldum aynı böyle kaldım yanı :53:

aradım ve gayet sakın bı şekılde ıkı saat sonra otogarda olmasını söyledım, zavallım evden nasıl çıktığını hatırlamıyor
hala anlatır arada naptın sen o gün dıye :27:
şöföre yalvarmış benıde götürün dıye oh oldu :1:

bence bıraz daha bekle bakalım hatasını anlasın senınkı, olmadı sen ararsın ama mutlaka yaptığının yanlış olduğunu anlaması lazım :7:

canım tepkın de cok haklısın .asıl ukala olan kendısı .
sız suslenmıs puslenmıssınız beyfendı uykusundan ödun vermemıs .
kalkmak ısteyen adam alarm kurar yıne kalkar.
bı'de hatasının farkın da bıle degıl .
ozur dıleyene kadar boyle davranmaya devam .

ayrıca uyanamamsı da insanlık hali, normalde nasıl davrndgnı sen bilirsin,biz bilemeyiz. onun için başka bir derdi vardr falan yorumları sacma bence

Bu çocuk seni tavırların yüzünden terk ederse bu forumda sana gaz verenlerin omzunda ağlamicaksınn..Şöyle böyle yap dmeek kolay değil hemde ufak bi konu..İyi düşün Yoruldum ha sana tavsiye vermekten :27:

Allam allam, canımcım hem de okuldaki rutin görüşmelerden birimiydi?
Ben de her hangi bir yerde sap gibi beklemek zorunda kaldığını düşünmüştüm.
Anlıyorum tatlım, görüşebileceğiniz her an senin için çok değerli ve karşı taraftan da
aynı hassasiyeti bekliyorsun. Lakin çok geç yattığını söylediğinde, kalkıp gelmediği
ve dinlendiği için sevindiğin gibi bir hava yaratabilseymişsin şık olurmuş.
Neyse olan olmuş, hayal ettiğin gibi olmayınca hırçınlanıvermişsin işte.
Konu seni görememek olunca, deliye dönüveriyorum. Aslında uykusuz uykusuz
gelip sıkıntı çekeceğini bilsem, keşke gelmeyip bir güzel dinlenseydin derdim.
Gibi birşeylerle ona güvenmediğini değil değer verdiğini hissettirebilirsin.

ah keşke her şey istediğimiz gibi olsa.
ama haklı da olsak bi konunun üzerinde durduk mu uzatmış oluyoruz.
bu her ilişkide her erkekte geçerli.
madem ilşkin var çekeceksin güzelim.
ama eğer ben süründürürüm onu yola getiririm diyorsan seni ailece keyfile izliyor olacağız :)) şahsen ben o işi hiç beceremiyorum.

canım kusura bakma ama fazla abartmışsın.ayrıca tepkinin yerinde olduğunu düşünende baya arkadaşlar var burda onlarada şaşırıyorum doğrusu.
allah aşkına bunda bu kadar büyütcek ne var, altında başka sebepler arayanlar bile var.çoğumuz geç yattığımız zamanlar ertesi gün geç saatlere kadar uyuruz değil mi ? daha 2 gün önce geç yattığım için sabahki dersime gidemedim.he kendimi senin yerine koyuyorum kızarım o anlık bağırırım ama uzatmam bunu orada biter hele telefona cevap vermemezlik böyle bi sebepten hiç yapmam.asıl bu durumda haklıyken haksız olursun canım..
bide anladığım kadarıyla berabersiniz sürekli.yani bugün buluşamasanız yarın buluşabilirsiniz, bu yüzden tepkin çok fazla olmuş.
ayrıca bu kadar küçük sorunlara büyük tepkiler verirsen sana daha çok bağlanmaz, tam tersine insan sıkılır.
olayıda güvene getirmen hata olmuş, kız sen çocuk bi kere uyuyakaldı buluşmaya gelemedi diye bu kadar olay çıkarıyosan evlenince neler yaparsın :1::1:
bence özür dilemesini bekleme canım, olayın üstünü örtmen ilişkinizin hayrına olur diye düşünüyorum.

Ben vallahi deli olurdum çok kırılırdım :50: :95:
Sonradan sakinleşir çok uzatmazdım... Ama kırıldıgımı idrak etmesini saglardım :87:

Yani öyle sanıyorum başıma gelmedi :101:

Kızmakta haklı olabilirsin ama çok aşırı bir tepki vermişsin bence.Çünkü aslında uyumak çok geçerli bir bahanedir.Yorgunluktan hastalıktan stresten bile bazen insanlar kafasını kaldıramayacak kadar uykuya meilli olabilir.Ufak şeylerde bukadar aşırı tepkiler verirsen karşındakinide kendinide ilişkinden soğutursun.Ve böyle bir şey için o yaptı bende yapıcam anlasın mantığı çok saçma.Güç savaşında değilsiniz sevgilisiniz.

Ya sürekli görüyorsam aynı şehirde yasıyorsam görme sorunu yasamıyorsam neyse derim hadi oldu bi seferlik falan derim ...
Ama benim ilişkim gibi uzaktan uzaga bi durum söz konusuysa ve bu durum basıma gelirse gıcık olurum valla ki olmadıda bu zamana kadar ..

Ama bir daha güvenmicem falan gerek yoktu ya bunlara ..
Yersiz olmus ..
Olmus işte napıcaksın geçti sonucta ..

Son düzenleme:
Fazlasıyla abartmıssın ...
Aradıgında ac uzatma ...
Ortada ne bır dert gorebıldım ne de elle tutulur bırsey ...

Back
X