sizce çok mu yanlış

Internetten tanismaniz hiç problem değil.
Bu kadar uzun zaman buluşmamıs olmanız da..
Sonuçta 1 yıl bir şey yokmuş. Bir kaç aydır duygular yoğun.

Ama görüşmeden evlilik düşünmek tuhaf.
Bir bulusun bakalım ne hissedeceksiniz?

Yani napmam lazım ayrılmalı miyim
Yoo ayrılma şu evlilik gibi gercek üstü hayalleri bi kenara koy ve güvenli bi yerde kesinlikle kendi şehrinde halka açık bi yerde gündüz vakti ilk görüşmeni yap maksimum iki saat vakit geçir ve evine dön,bu şartlarda üç görüşme yap süreci zaten anlarsın

Hayirli birisiyse insallah Allah kalplerinizi isindirir ben cok uzulmustum cubku gerceten iyi birisine benziyordu.Zeki ve akilliydi.Keske hosuma gitseydi ama nasip degilmis.Yani yok kesinlikle netten adam cikmaz gibi bi yaklasim sacma.Baktin ikinizde hoslandiniz ailene illa netten tanistigini soylemeyebilirsin.Ben hoslanirsam aileme arkadas vasitasiyla tanistik diyecektim cunku bizimkiler bastan karsi cikabilirdi bunu duyduklarinda ama ailen cok onemsemeyecek insanlarsa hic yalani karistirmaman daha guzel tabi ki.
Internetten tanismaniz hiç problem değil.
Bu kadar uzun zaman buluşmamıs olmanız da..
Sonuçta 1 yıl bir şey yokmuş. Bir kaç aydır duygular yoğun.

Ama görüşmeden evlilik düşünmek tuhaf.
Bir bulusun bakalım ne hissedeceksiniz?
Ben biraz aceleci davranıyorum zaten o da böyleyim diye kızıyor bazen. Sağlam ilerleyelim diyor.

Çok merak ediyorum internetten nasıl tanışılıyor?
Yani eskiden mirc falan vardı da şimdi hala var mı? Forumda konu acanlarin yarısı neredeyse,internetten tanıştık diyor bana çok tuhaf geliyor bu durum

Bi görüşün yüzyüze uyum çekim sohbet nasılm olacak sonra düşünün gerisini 1.5 yıldır akışına bırakmş iki taraf yine öyle olsun ayrıca siz gıdemıyosanız o gelsin

Herkese garip gelmiş hatta bana da öyle geldi..
Fakat böyle bir aşkın sonucu evlendim.
Elbette istisnai bir durum olabilir.
Bu yüzden çok tarafsız bakamıyorum.Neden olmasın diyorum.Belki de çok mutlu olabilirsiniz umarım olursunuz.

İnternet ilişkileri bana da pek sağlıklı gelmiyor. Ama her şeyde olduğu gibi bu durumda da istisna olabilir. Belki de o istisna sizsiniz. Ama sen dikkatli ol. Hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Yüz yüze görüşmeden hiçbir şeye karar verme.

nasıl buyuk ask ıse 1 bucuk yıl gorusmemek...
adam belkı evlı ?

Adamı görünce belki aranızda o kıvılcım olmaz , bir kere bile görmemişsin , sadece telefondaki ses senin için o.Belki kokusunu bakışlarını tavırlarını sevmiceksin.Yüz yüze her şey çok daha farklı gelişebilir.Evliliği düşünme bence şimdilik.Önce bir buluşun.

Hiç görmediğiniz bir adama aşık olamazsınız.
Düşünsenize belki kokusu size çok itici gelecek?
Belki gördüğünüz an içimiz kımıldamayacak?
Gerek yok böyle bir durumda evlilik konuşmaya...

Bir de bu bir alışkanlık ve genelde erkekler evlendikten sonra başkaları ile bunu devam ettiriyor
alkışlıyorum tam benim yazmak istediklerim yazmışsın. o en son cümleye dikkat edin arkadaşlar.

Merhabalar. Ben internetten biriyle tanıştım tam bir buçuk yıl önce. Henüz hiç yüz yüze görüşmedik uzak şehirlerde olduğumuz için. Ben çöküntüde olduğum bir dönemde konuşmaya başladık. Benim ailemle ve kendi gelişimimle, hayata başlayamamamla ilgili sorunlarım vardı ve daha fazla sorunum ve başedemiyordum. Tam zıt karakterlerdeydik. O da o dönemlerde aşk acısı çekiyordu. Yani beni sevme gibi bir ihtimali yoktu. Ama biz şimdi birbirimize aşık olduk. Benim hiçbir şeyimken, tanişmamizdan bir yıl sonra benim dünyam oldu. Aşk acısını unuttu. Ben 24 yaşındayım o 26. Karakterinin iyi olduğunu düşünüyorum. Nasıl bilebilirsin ki diceksiniz. Ben olsam ben de böyle düşünürdüm. Vıcık vıcık bir ilişki kurmadik hala. Hani öyle aşkım , s vgilim gibi hitaplar senin için ölüyorum sensiz yaşayamam gibi cümleler yok aramızda. O fazla bu tarz şeyleri sevmiyor ama hep arıyor soruyor halimi ilgileniyor sorun varsa hayatımda destek oluyor. Onun en çok benimle kitaplar hakkında konuşmasını, kişiliğime göre kitap önerisinde bulunmasını, hayat hakkında önerilerini, yol göstermesini, ben yanlış yaptığımda herhangi bir konuda bunu ona bana destek olması, beni teselli etmesi için anlattiğimda ona beni teselli etmek yerine hatalarimi yüzüme vurmasını, doğruları beni üzeceğini bile bile söylemesini ve başından beri bu karakterini sürdürmesini, kibarliğini, her yaşadığı sorunlarını bana anlatmasını yani mesela iş yerinde. Seviyorum. Bana güven veriyor. Hiç görmediği biri birine güven verebilir mi? Buluşmayı düşünüyoruz artık. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ama ben aileme nasıl tanıştığımızi soranlara ne dicemi bilmiyorum. Bu beni korkutuyor. İnternetten tanışıp evlenmek çok mu yanlış?
İnternetten tanışmak yanlış değil de bunu hiç yuzyuze görüşmeden evlilik boyutuna taşımak yanlış. Adam alkolik mi, uyusturucusu var mı, sokakta yürürken gözü kızlara kayıyor mu, arkadaşları tekin tipler mi, sokağa tükürür mu, elinde tespih olur mu... Bu soruların cevabını asla telefon konuşmalarından alamazsın. Diyelim ki ileride görüştünüz sık sık bir yıl iki yıl kadar da öyle muhabbet ettiniz o zaman evlilik düşün, ailene de ortak bir arkadaş tanıştırdı buluşuyoruz uzun zamandır dersin. Yani ilişkinin nasıl başladığı değil de daha çok nasıl devam ettirildiği önemli bence. Bir de kız başına sen onun şehrine gidemezsin ama bence onun coktaaan gelmiş olması gerekirdi.
Konuşmaya lafa gelince herkes melaike ve çok kültürlü edepli kötü alışkanlığı olmaz. Hele bir gör.
Bir de benim yine internetten tanıştığım bir çocuk işin içine evlilik sohbeti girince, babam sicilini ister ona göre he demiştim. Hemen döküldü ben bı kere arkadaşıma şaka yaparken yanlışlıkla bıçakla bacağını çizdim o da şikayetçi oldu diye. Eminim öyledir. Sonra uyuşturucu kullandığını da öğrendim. Halbuki dinlesen güya dünyanın en iyi insanı...

Merhabalar. Ben internetten biriyle tanıştım tam bir buçuk yıl önce. Henüz hiç yüz yüze görüşmedik uzak şehirlerde olduğumuz için. Ben çöküntüde olduğum bir dönemde konuşmaya başladık. Benim ailemle ve kendi gelişimimle, hayata başlayamamamla ilgili sorunlarım vardı ve daha fazla sorunum ve başedemiyordum. Tam zıt karakterlerdeydik. O da o dönemlerde aşk acısı çekiyordu. Yani beni sevme gibi bir ihtimali yoktu. Ama biz şimdi birbirimize aşık olduk. Benim hiçbir şeyimken, tanişmamizdan bir yıl sonra benim dünyam oldu. Aşk acısını unuttu. Ben 24 yaşındayım o 26. Karakterinin iyi olduğunu düşünüyorum. Nasıl bilebilirsin ki diceksiniz. Ben olsam ben de böyle düşünürdüm. Vıcık vıcık bir ilişki kurmadik hala. Hani öyle aşkım , s vgilim gibi hitaplar senin için ölüyorum sensiz yaşayamam gibi cümleler yok aramızda. O fazla bu tarz şeyleri sevmiyor ama hep arıyor soruyor halimi ilgileniyor sorun varsa hayatımda destek oluyor. Onun en çok benimle kitaplar hakkında konuşmasını, kişiliğime göre kitap önerisinde bulunmasını, hayat hakkında önerilerini, yol göstermesini, ben yanlış yaptığımda herhangi bir konuda bunu ona bana destek olması, beni teselli etmesi için anlattiğimda ona beni teselli etmek yerine hatalarimi yüzüme vurmasını, doğruları beni üzeceğini bile bile söylemesini ve başından beri bu karakterini sürdürmesini, kibarliğini, her yaşadığı sorunlarını bana anlatmasını yani mesela iş yerinde. Seviyorum. Bana güven veriyor. Hiç görmediği biri birine güven verebilir mi? Buluşmayı düşünüyoruz artık. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ama ben aileme nasıl tanıştığımızi soranlara ne dicemi bilmiyorum. Bu beni korkutuyor. İnternetten tanışıp evlenmek çok mu yanlış?

Hemen evlenmek nedir :KK43: ilkönce bir görüş konuş yüzyüze ondan sonra evlilik kararını verirsin neler görüyoruz duyuyoruz haberlerde evlilik bu kadar kolay alınacak bir karar değil bana göre internetten bulup evlenen mutlu olan kişiler yokmu var tabiki ama bu şans meselesi ne malum sana yalan söylemediği bu kadar güvenmeyin 1,5 yıldır tanımış bile olsanız. :KK67::KK67:

Evlenmeyi düşünmeden önce bi buluşun tanışın bakalım uyumlu musunuz? Belki etkilenmeyeceksiniz birbirinizden fiziksel olarak. Bunları bi yaşayın sonra iş evliliğe aileler söylemeye gelsin
İnternet de bi tanışma yöntemi
Biraz riskli ama neden olmasın

İnternetten tanışıp evlenen bir çok insan var.Mutlu olan da var mutsuz olan da.Bence çok normal ama yüz yüze bir kaç kere görüşmeden ve vakit geçirmeden evlenmeyi düşünmeyin.Çok sevdiğiniz için göZünüze olumsuz hiçbir yönünün batmayacağını düşünüyorsunuz belki de ama aynı eve girince olaylar değişir.Evlilik meselesini bir kez daha düşünün.Allah yardımcınız olsun:KK200:

Benum suan tanidigim arkadaşım internetten tanışıp nişanlandılar geçenlerde

Kız çocuğun askerliğini bitmesini bekledi hatta cocuk ilk buluşmaya gelince kiza yüzük hediye etti falan

İnternetten tanışılıyor da 1,5 sene görüşmeden evlilik kararı almak mantıklı mı?
Kaç km var arada,dünya bu kadar küçülmüşken siz bu sürede nasıl görüşmediniz?

Adamı da öyle anlatmışsınızki mükemmele yakın.E oda 1,5 yıl hiç görmediği bir kızın peşinde olacak değil bana kalırsa.
Evli bile olabilir.

Belki gerçekten herşey harika olur,bu da var.
Ama görüşmeden etmeden evlilik kararı almak çocukça,tuhaf.
Sevgiden söz ettirmeyecek kadar tuhaf.

Back
X