sizce çok mu yaş farkı var...

Çok bi fark yok. Bizim eşimle aramızda bundan daha fazla yaş farkı var :) Ki bence çok daha iyi böyle. Daha olgun, görmüş geçirmiş ve bana çok bağlı, onun gözünde genç ve güzel bi hatun, kaçırmamak için daha çok çabalar işte :KK66:

öyle ama benden çok büyük dedi görmeden herşeyi bitirdi bana göre de kadınla erkeğin arasında maksimum 10 yaş fark normal geliyor...

Yaş farkı normal.Ama her insanın evleneceği kişi deki istekleri farklı olabilir.Demekki o böyle mutlu olabileceğini düşünüyor.Eminim aşık olsaydı buna takılmazdı ama madem görücü usulu istediğim gibi olsun diyor.

bende arada 15-20 yas var sandım belkı zorlanır dıcektım
allah ıyılıgını versın :D cok normal yahuu

Gayet ideal bir yaş çok değil ki. Hele hemen evlenmek istiyorsa. Okulu bitir askere git is bul düzenini oturt birikim yap diyene kadar yaş 30 oluyor zaten. Anlaşmak önemli neticede, onu da tanımadan bilemez.

Gayet ideal bir yaş çok değil ki. Hele hemen evlenmek istiyorsa. Okulu bitir askere git is bul düzenini oturt birikim yap diyene kadar yaş 30 oluyor zaten. Anlaşmak önemli neticede, onu da tanımadan bilemez.

aynen ama anlatamıyorsun işte giden gitti artık şimdilerde kusur bulur yarın birgün kendi 30 yaşına geldiğinde ne olacak insan seçici olabilir ama görmeden karar vermek çok saçma kimisi bulamaz kimiside böyle ayağına geleni teper...

merhaba ben arkadaşımın adına konu açıyorum arkadaşım 26 yaşında görücü usulü bir çocuk ile görüşecekti çocuk 32 yaşında hiç evlenmemiş dediklerine göre kendi halinde olan efendi düzgün iyi bir işi olan birisi olarak söylenmiş benim arkadaşım daha hiç bir kez bile görmeden aramızda çok yaş var deyip istemedi.Bir kez bile görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip attı.kendi yaşıtlarında bir eş istiyor en fazla 28 yaşında olsun diyor her evlenen aynı yaşıtlarıyla mı evleniyor ?

Hiç de öyle abartılacak kadar büyük bir yaş farkı yok bence . 10, 14 yaş farkı bile oluyor bazı çiftler arasında

merhaba ben arkadaşımın adına konu açıyorum arkadaşım 26 yaşında görücü usulü bir çocuk ile görüşecekti çocuk 32 yaşında hiç evlenmemiş dediklerine göre kendi halinde olan efendi düzgün iyi bir işi olan birisi olarak söylenmiş benim arkadaşım daha hiç bir kez bile görmeden aramızda çok yaş var deyip istemedi.Bir kez bile görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip attı.kendi yaşıtlarında bir eş istiyor en fazla 28 yaşında olsun diyor her evlenen aynı yaşıtlarıyla mı evleniyor ?

fazla yokmus ama kizin oyle bir kurali dusuncesi varsa kabul etmesin ne var yani koca kitligimi ne bu telasiniz.
Teorikte yas farki fazla degil ama kizin dusuncesi yasitimla evleneyim soyle 1-2-3 sene evliligimizi yasayalim cocuk olmasin diye dusuncesi olabilir. 32 yasindaki bir adamla simdi gorusmeye baslasa soz nisan dugun en az 33 oldu ama ee evlenecekler 3 ay sonra adam kizdan cocuk bekleyecek benim yasim geciyor diyecek. Dusuncesi bu olabilir bence eger boyleyse kiz hakli.

6 yaş çok normal bi yaş bunu siz söyleyemediniz mi arkadaşınıza ?
Şimdi biz çok desek noolcak istememiş zaten.
İstemeyesi warmış yaşı bahane etmiş.
Millet 10 yaş arayla ewleniyoda çok memnun 6 yaş mı sorun olcakmış.

26-32 cok değil ideal hatta konuşmadan gorusmeden hayır demeseydi bari bir cay içseydi:-)

Bizim aradaki yaş da bu kadar tanıştığımda biraz daha da küçüktüm ben ama görücü falan değildi. Bir vesileyle bir ortamda tanıştık, birimizi uzun uzun tanıdık, ilişki ilerledikçe tatile falan çıktık vs. Çok da uyumluyuz.

bence kız 25 yaşın üstündeyse 5-6 yaş normal. 25 altında biraz uyumduzluk olabiliyor. Özel olarak kişiliklere de bakar tabi. Ama bunlar bize göre neticede, görücü de bana uygun değil mesela. Bu yüzden kız istemiyorsa da kendince bir bildiği vardır :KK66:

Ben de 15-20 yaş var sandım.
Doğru tek değil. Size bize normal gelen ona anormal gelmiş demek ki.
Arkadaşınızın kendi tercihi sizi niye bu kadar ilgilendirdi ki?

Yaşlar normal de şunu merak ediyorum.
32 yaşına gelmiş, efendi, çok iyi işi olan birini çevresindeki kızlar boş bırakmazdı. Vasıfsız adamları bile nikah masasına oturtmayı başarıyorlar. Neden görücü usulü? Ben çok takılıyorum bu işe..

öyle ama benden çok büyük dedi görmeden herşeyi bitirdi bana göre de kadınla erkeğin arasında maksimum 10 yaş fark normal geliyor...
Bizim fark 10a yakın ;) kendimden en büyük 2yaş farkla ilişkim olmuştu eşime kadar :) Birden oldu böyle birşey ve yaş konusunda hiç pişman değilim. Sadece bazen, bana güven ben senden çok daha fazla tecrübeliyim dediğinde deli olurdum. Sonraları haklı olduğunu anlayınca hiç bir zaman ona güvenmemin yanlış bir sonuç getirmeyeceğini gördüm.

Sevgilisi vardir muhtamelen veya aklinda vardir biri. yoksa hemen hic görmeden hop benden büyük olmaz demezdi.

Gayet normal bi yas farki.sanki arada 20 yas varmis gibi tepki vermis arkadasiniz

Yaşlar normal de şunu merak ediyorum.
32 yaşına gelmiş, efendi, çok iyi işi olan birini çevresindeki kızlar boş bırakmazdı. Vasıfsız adamları bile nikah masasına oturtmayı başarıyorlar. Neden görücü usulü? Ben çok takılıyorum bu işe..

Neden olmasin, anlamadim?

Kendinden buyuk erkek herzeman olgundur daha samimi bakar bence herseye cokta bir fark yok. yasitlarinla anlasamaz bence

Back
X