- 18 Şubat 2015
- 22
- 7
- 3
- 34
- Konu Sahibi Benimsin0706
-
Merhaba hanımlar,benim derdim de kilolarım.Hamileyim ve her doktora gittiğimde bana kilo almamam gerektiğini ve ilerde alırsam cok büyük Sıkıntılar olacağını söylüyor . Haliyle bu da beni Korkutuyor hamile kaldığımda 55 kilodaydim, su an 59 kiloyum ve boyum 1.65 . Sizce gerçekten cok mu kiloluyum yorumlarınıza ihtiyacım var . Hayırlı Ramazan'lar bu arada herkese .
84 kiloyla hamile kaldım 87 civarındayım böyle bir uyarı almadım.Dikkat etmeye çalışıyorum ama elimde değil iste gerçekten cok bunaldım.
Kilolu degilsiniz ama Daha 16. Haftada 4 kilo almissiniz buna cok dikkat edin, doktorlar gebeligin tamaminda 8-12 kilo almayi normal buluyor ve siz simdiden 4 kilo almissiniz bile. Hamileligin son aylarinda ciddi kilo aliniyor o yuzden uyarmistir doktor da.
ben de uyariyorum, 50 kiloyla hamile kaldım, akliniza gelebilecek her seyden tiksindigim icin surekli karbonhidratli seyler yedim ve 7. Aya kadar 20 kilo aldim, hem gebelik sekeri hem tansiyonum cikti, doktor kesin yatis verdi tansiyonumun dusmesi icin. Yatinca son 2 ayda 20 kilo daha aldim ve 90 kiloyla doguma girdim, nerdeyse bebegim de ben de ölüyorduksimdiki aklim olsa cift cizgiyi gordugum gun diyetisyene gider ne kendi sagligimi ne kiziminkini asla riske atmazdim.
Bana en fazla 8 kilo almam gerektiğini söylüyor doktor ama bu şartlarda inşallah o kiloyu asmam . Ne mutlu sana 10 kilo gitmiş inşallah bende boyle olurum13 kilo aldım ben 10 kilo doğumda gitti 3 kilo fazlam kaldı onun içinde bişey yapmıyorum o 3 kiloda zaten bki sınırlarının dışında değil
50 nere 90 nere nerdeyse 2 katına çıkmışsın nasıl verdin vücudun nasıl sıkılaştı
Evet ya, gorenler tanimiyordu zaten
20 kiloyu diyetisyenle kalan 20 kiloyu dukanla verdim, hatta ustune 3 kilo daha verdim :) Spor yaptigim icin hiiiic sarkma falan olmadi, ama ust bacaklarim karayollari haritasi gibi... karnima popoma surekli yaglar jeller surdum ama bacaklarimin on kismini goremedigim icin hic aklima gelmedi oralara surmek, feci catlamis durumdayim, onlar olmasa kimse inanmaz o kadar kiloyu alip verdigime.
maşallah pelin o kadarda olur 2 pelinden tek peline düşmüşsün kolay mı
Merhaba hanımlar,benim derdim de kilolarım.Hamileyim ve her doktora gittiğimde bana kilo almamam gerektiğini ve ilerde alırsam cok büyük Sıkıntılar olacağını söylüyor . Haliyle bu da beni Korkutuyor hamile kaldığımda 55 kilodaydim, su an 59 kiloyum ve boyum 1.65 . Sizce gerçekten cok mu kiloluyum yorumlarınıza ihtiyacım var . Hayırlı Ramazan'lar bu arada herkese .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?