• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce davet etmelimiyim

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım . sonra beni kahveye davet etti birlikte oturup baya sohbet ettik hergün mesaj atıyor öyle arada sohbet ediyoruz . ama konuşma yok . Daha sonra tekrardan görüşmek için iki defa davet etti ama islerimden dolayı kabul edemedim . Haftaiçi görüşürüz seninle dedim onun üzerine açıkçası yine davet bekledim ama hiç o konuyu açmıyor . Sizce kahve içmeye çıkalım mi diye davet etsemmi

bir kerede siz davet edin sonuçta sıradan erkek arkadaşlarımızı bile kahve içmeye davet ediyoruz bunda çekinilecek bir durum yok

Pazar günü yok deneme rağmen . Sonra akşam disardayim gel istersen yazdım ama işi olduğu için cevap bile vermedi bende onu üzerine aslında çekindim;) ya böyle şeyleri unutmuşum acaip cekingenim bu konuda

Heyecanlandım şimdi ozaman teklif edeyim ne diyeceğimi bilemedim şimdi :)

Tabikide et yani adam kaç kere davet etmiş hep erkekmi davet etcek

Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım . sonra beni kahveye davet etti birlikte oturup baya sohbet ettik hergün mesaj atıyor öyle arada sohbet ediyoruz . ama konuşma yok . Daha sonra tekrardan görüşmek için iki defa davet etti ama islerimden dolayı kabul edemedim . Haftaiçi görüşürüz seninle dedim onun üzerine açıkçası yine davet bekledim ama hiç o konuyu açmıyor . Sizce kahve içmeye çıkalım mi diye davet etsemmi
Herşeyi erkekten bekleyen kadınlardan olma. Sen davet et.. Ben şuan hayatımın aşkını ve mutluluğumu kahve içmeye davetime borçluyum :KK68:

Hadi ya ne güzel inş benimde öyle olur:)

Şaka gibi ya mesajlasirken adama yarın var mı bir planin kahve içelim dedim . Yarına daha çok var ya haberlesiriz dedi . Sinirimden güldüm yani . O ne özgüven o:)

Tamam müsait olursak haberlesiriz yaz derim ben. Davet etmişsiniz sonuçta, artık o bilir.

Hadi yaaa yazdım dalga geçer gibi. Peki dediği gibi olsun beyefendi yazdım artık . Ama ciddi anlamda sanırım bozuldu .

Ee tabi sizin davet etmeniz gerekiyor ..

Kac defa o davete bulunmus zaten..

Haftaıcı göruselım bırgun dıyıp de PZTSI hemen davet etmen de komık olmus:)

Back
X