Ay tabi ki. Mallık yapmadım diyemem. Ama insan bir durur artık kaç yaşına gelmişsin, insna gibi evlenmek istiyorsan hala bu sacma sapan düşünceler neler? Anladım ki adam bir derdi bitse başka dertle dertleniyor. Sonu gelmez yani. Üstelik bu içlerinde en komiği.bu adam bir günde böyle olmadı illaki vardır bunun öncesi. keşke en başında haddini bildirseydiniz ama neyse ki kurtulmuşsunuz.
Yok aşkım bu ciddi, ilk vakası değil. Benim akıllanmam uzun sürdü. Şaka gibi geliyor ama maalesef anlatsam bana küfür edersin neyini çektin diye ondan susuyorum :)Bariz canı ayrılmak istemiş tipik yıldırma politikası bazı erkekler yapıyor.
Eksik yazmış olabilirm bile :)Ciddi ciddi bi de böyle söyledi yani? Terk etmeden önce sorsaydınız keşke anası güzel miymiş.
Hahah :)O aldığı neyse söyle bize de yollasın :)
Ne söz söylerse saçma olsa dahi dinlememi istermiş, bu yüzden en uç örnekleri bile vermiş ki yarın bir gün sözünü çiğnemim diye ahahh. Bak sen hesaplarla aşk yaşıcağız aklı sıra. Aman ne dertmiş saç boyası dedirtti :))Gerçek mi bu düsünceleri ?? yoksa yaparmısınız yapmazmısınız diyemi bakmıstır acaba..neyseki güzel sonlandırmışsınız olayı.. dönerse siZindir
İpleri dline vermişin kendini bişey sanmış.Şimdi böyleyse ilerde ne olur bilmiorum.sevgilimle bugün tartıştık akabinde bilmeden konu, ben öl desem ölceksine geldi. Ne demek istiyorsun derken, ben sacını boya demessem boyamazsın, ben kaşlarını aldırma dersem aldırmazsın, ben bırak hastanede yatan babaannen annen olsada refaketçi kalamazsın dersem kalmıcaksın, vs. Şeyler yazdı, ayrıca annemin ve kardeşimin hatları benim kimliğimle alınmıştı bunları kendi kimliğinden çıkartcaksın, bu numaralar senin üstüne olmucak gibi anlamsız bir çıkışta yaptı bunlarda anlaşılmıcak bir şey var mı dedi? Yok dedim, itirazın var mı dedi. Var dedim. Artık benim için yoksun dedi.
Şükür dedim.
Birde nişan olcaktı. Bu nasıl bir kafa çözemedim. Aşırı sinirliyim.
Yaşlar 24/29 (o)
Hahah :) süper. Attım hafızaya.Hep derim su cümleyi kurun SEN KİMSİN SON HALİFE MI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?