Sizce de doğru mu yaptım?

bu adam bir günde böyle olmadı illaki vardır bunun öncesi. keşke en başında haddini bildirseydiniz ama neyse ki kurtulmuşsunuz.
Ay tabi ki. Mallık yapmadım diyemem. Ama insan bir durur artık kaç yaşına gelmişsin, insna gibi evlenmek istiyorsan hala bu sacma sapan düşünceler neler? Anladım ki adam bir derdi bitse başka dertle dertleniyor. Sonu gelmez yani. Üstelik bu içlerinde en komiği.

Valla isabet olmuş koy kapının önüne o zaman görür kimin sözünün geçtiğini. Bu ne ego çok şımartmışsın bunu sen

Bariz canı ayrılmak istemiş tipik yıldırma politikası bazı erkekler yapıyor.

Balık baştan kokar, çok iyi yapmışsın...böyle herşeyi kabul eden sonrada pişmanlık içinde yüzen kadınlarımıza sizin yaptığınız ders olsun

Gerçek mi bu düsünceleri ?? yoksa yaparmısınız yapmazmısınız diyemi bakmıstır acaba.. neyseki güzel sonlandırmışsınız olayı.. dönerse siZindir

Gerçek mi bu düsünceleri ?? yoksa yaparmısınız yapmazmısınız diyemi bakmıstır acaba.. neyseki güzel sonlandırmışsınız olayı.. dönerse siZindir
Ne söz söylerse saçma olsa dahi dinlememi istermiş, bu yüzden en uç örnekleri bile vermiş ki yarın bir gün sözünü çiğnemim diye ahahh. Bak sen hesaplarla aşk yaşıcağız aklı sıra. Aman ne dertmiş saç boyası dedirtti :))

İpleri dline vermişin kendini bişey sanmış.Şimdi böyleyse ilerde ne olur bilmiorum.

Evlenmeden bu yüzünü sana gösterdiği için halaylar çekmeli, sağlam bi kutlama yapmalı, kurtulduğuna şükretmel ve sadaka vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…