Sizce de doğru mu yaptım?

Evlenmeden bu yüzünü sana gösterdiği için halaylar çekmeli, sağlam bi kutlama yapmalı, kurtulduğuna şükretmel ve sadaka vermelisin
:)) haklısınız bencede. Mutlu olmak bu tipler için çok Zor, ağzınla kuş tutsan kuşun rengini beğenmezler.

Bir verdiğiniz karşı gelmiş. Allah kurtarmış. Umarım barışmazsınız. Zira adam kendine sanal bebek arıyor.

Haşmetliye bah peh!
Öl desem öleceksinmiş. O toto evereste nasıl tırmanmış yahu?

Ben anlamadım; ağzımın içine bakıyor, ben demeden bişey yapamıyorsun mu dedi, yoksa her dediğimi yapacaksın mı demeye getirdi?

Amacı sizi kuklaya çevirmek,hatta öyle olduğuna inanmış.Tersini duyunca da şok olmuş bitirmiş.Yani sevgiden ziyade her dediğine evet diyen,egosunu tatmin eden birini yanında bulundurmak istemiş.Bence affetmeyin ve alttan almayın.Asla yetmeyecek hep daha fazlasını isteyecek

En basında da mı böyleydi? Dikkat edelim böyle seylere diye soruyorum.
En başında bu kadar değildi ama vardı bir sakatlık. Zamanla arttı örnekle ojeyi severim diyen adam oje sürme dedi. Saçımı boyatcam dediğim de boyatlım nasıl yapcan diyen adam bugün saç boyası sevmiyorum, boyatma dersem beni
Mi çiğniceksin dedi.

Ben anlamadım; ağzımın içine bakıyor, ben demeden bişey yapamıyorsun mu dedi, yoksa her dediğimi yapacaksın mı demeye getirdi?
Her dediğimi yapcaksın anlamında, hani öyle ki öl desem bile öleceksin. Bunu kabul etmen lazım dedi ve örnekledi. Saç boyasından konu açıldı, normalde boyaya karşı değildi bugün sevmediğini örnektik karşıymış. Boyarsam onu
Çiğnermişim bla bla.. amaan ne büyük hata demi ne büyük bir edepsiZlik saçı boyamak.

Ne kadar ilginc değil mi insanoğlu ?Allah kurtarmış ki bu yüzünü görmüşssünüz

İnşallah kesin olarak ayrılmışsnızdır,
Allah'ın sevgili kulusun, bak bunlar sadece fragman ..
sevgiliyken annenin hattına kadar laf eden, evliyken neler yapmaz bir düşün ..
umarım barışmazsınız emin ol hayrına olur ..

Şanslısın aynısından bendede var ama ben evlendim kurtulamıyorum istemediğimi söylediğm halde ailesiylede konuştuğum bu işin yürümediğini yüzsüzlüğe vuruyolar bırakmıyolar yakamı darısı bana inşallah.yoluna bak şansın açık olsun.

Nerenin padişahıymış onu da sorsaydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…