:)) haklısınız bencede. Mutlu olmak bu tipler için çok Zor, ağzınla kuş tutsan kuşun rengini beğenmezler.Evlenmeden bu yüzünü sana gösterdiği için halaylar çekmeli, sağlam bi kutlama yapmalı, kurtulduğuna şükretmel ve sadaka vermelisin
Yok, düzelir evresini geride bıraktık ki beyfendi bizi kusurlu görüyor :)) benim düzelmem lazımmış mış mış.Lutfen duzelir umutlarina kapılıp geri donmeyin
Oldu biraz katkımız :) salaklık başta biraz bizde oluyor maalesef.Haşmetliye bah peh!
Öl desem öleceksinmiş. O toto evereste nasıl tırmanmış yahu?
En başında bu kadar değildi ama vardı bir sakatlık. Zamanla arttı örnekle ojeyi severim diyen adam oje sürme dedi. Saçımı boyatcam dediğim de boyatlım nasıl yapcan diyen adam bugün saç boyası sevmiyorum, boyatma dersem beniEn basında da mı böyleydi? Dikkat edelim böyle seylere diye soruyorum.
Her dediğimi yapcaksın anlamında, hani öyle ki öl desem bile öleceksin. Bunu kabul etmen lazım dedi ve örnekledi. Saç boyasından konu açıldı, normalde boyaya karşı değildi bugün sevmediğini örnektik karşıymış. Boyarsam onuBen anlamadım; ağzımın içine bakıyor, ben demeden bişey yapamıyorsun mu dedi, yoksa her dediğimi yapacaksın mı demeye getirdi?
Ne kadar ilginc değil mi insanoğlu ?Allah kurtarmış ki bu yüzünü görmüşssünüzEn başında bu kadar değildi ama vardı bir sakatlık. Zamanla arttı örnekle ojeyi severim diyen adam oje sürme dedi. Saçımı boyatcam dediğim de boyatlım nasıl yapcan diyen adam bugün saç boyası sevmiyorum, boyatma dersem beni
Mi çiğniceksin dedi.
sevgilimle bugün tartıştık akabinde bilmeden konu, ben öl desem ölceksine geldi. Ne demek istiyorsun derken, ben sacını boya demessem boyamazsın, ben kaşlarını aldırma dersem aldırmazsın, ben bırak hastanede yatan babaannen annen olsada refaketçi kalamazsın dersem kalmıcaksın, vs. Şeyler yazdı, ayrıca annemin ve kardeşimin hatları benim kimliğimle alınmıştı bunları kendi kimliğinden çıkartcaksın, bu numaralar senin üstüne olmucak gibi anlamsız bir çıkışta yaptı bunlarda anlaşılmıcak bir şey var mı dedi? Yok dedim, itirazın var mı dedi. Var dedim. Artık benim için yoksun dedi.
Şükür dedim.
Birde nişan olcaktı. Bu nasıl bir kafa çözemedim. Aşırı sinirliyim.
Yaşlar 24/29 (o)
Çuvaldızı kendine batıran insanları seviyorum.Oldu biraz katkımız :) salaklık başta biraz bizde oluyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?