Sizce de Haklı Değil Miyim ?

coffee_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
159
0
0
Diğer
Merhaba arkadaşlar :26::26: sevgilimle baya sorunlarımız vardı hepsini halletmiştik aylardır ufak tefek her ilişkide olabilecek şeyler dışında ne bi kavgamız ne bir bağrış çağrış kötü kelimeleri olmadı . en son ki konumdan sonra ayrılmş baya bi ayrı kalmıştık en son pişmanlıktan delirmişti evime geldi özür dilemek için falan bi ton şey yaptı barıştık dediğim gibi o olaydan sonra hiç sornumuz olmadı .

Ama geçen gün regl dönemimde çok asabi alıngan olduğum için ufak tefek tartışmalar yaşandı başta alttan aldı ama sonra küçük bişeyden baya bi patladı keyfinden yapıyosun falan diye büyük bi kavga çıktı ufacık bi konudan :26:

O bağırınca bende kötü oldum ağladım üzüldüm saydırmaya başladım oda çok sinirlendiği için hiç ağladım diye geri adım atmad bağırmaya devam etti ama yeter bilerek yapıypsun gibi şeyler söyledi sadece . ben arkadaşlara gidiyorum dedi ben orda kendimden geçmişim bana bunu diyo kendimi değersiz hissettim çok laflar ettim tabiri caizse paraladım kendimi ama umrunda olmadı cevap vermedi hiç bir kaç saat :50:

Sonra böyle yaparak bazı şeyleri aşamayız falan dedi bene bana değer vermiyosun kıymet bilmiyosun ilgisizsin diye suçlamaya başladım çünkü kaale alınmadğımı görmek ağırıma gitti oda yok öyle bişey falan diyo ama hala beni sakinleştiricek bişey demiyo ters cevaplar veriyo deli oldum evlendiğimzde neler olabileceğini görüyorum dedim şu anda birbirmizzden uzakta olduğüumuz için böyle evlenince böyle olacağını nasıl düşünürsün dedi bende daha çok uzattım oda geç oldu saat yatıyorum falan dedi bende bundan sonra günden güne daha beter olucak sesime yüzüme hasret kalıcaksın görüceksin sen yazdım konuşmuyoruz şu an :19::19:

sizce hatasını anlayana kadar tavrımı sürdürmeli miyim ? beni önemsemiyormuş değersizmişim gibi hissettiiğim için konuyu bu kadar uzattım yani ben üzülüp ağlarken ilgilenmeliydi kaale almıyomuş gibi cevaplar vermemeliydi :25::25::25:

adamı delirtmişsin,fazla naz aşık usandırır diye boşuna dememişler:34:

ama gerçekten ufacık bir konuyu o kavgaya çevirdi başta ben hiç tartışma çıkacak bişey yapmadım sonra da ilgilenmeyince çok alındım üzüldüm ne biliyimm :26::2:

zaten insanlar dolar dolar,ufacık bir olay da kıvılcım olur parlar:34:

biz kızlar bazen gerçekten de abartabiliyoruz özellikle özel günlerimizde daha hassas oluyoruz bende öyleyim..:31: daha öncesinde ilişkinizin gidişatı nasıldı tam olarak bilemem ama anladığım kadarıyla son hatasından sonra sevgiliniz hep alttan almaya çalışmış en son tartışma konunuz çok gereksiz bişeyse yok yere niye büyüttünüz ki anlam veremedim :26: buarada nekadardır birliktesiniz eğer yeni bir ilişki içindeyseniz ilk yıllarda normal iki tarafında sen hep böyle yapıyosun tavırları..

biz kızlar bazen gerçekten de abartabiliyoruz özellikle özel günlerimizde daha hassas oluyoruz bende öyleyim..:31: daha öncesinde ilişkinizin gidişatı nasıldı tam olarak bilemem ama anladığım kadarıyla son hatasından sonra sevgiliniz hep alttan almaya çalışmış en son tartışma konunuz çok gereksiz bişeyse yok yere niye büyüttünüz ki anlam veremedim :26: buarada nekadardır birliktesiniz eğer yeni bir ilişki içindeyseniz ilk yıllarda normal iki tarafında sen hep böyle yapıyosun tavırları..

yani burda asıl olay sebep ne olursa olsun benim üzüldüğümü ağladığımı bilipte umursamaması ilgilenmemesi beni üzen bu oldu gözyaşlarıma kıyabiliyo olması :2: ben hasta ve ağlıyoken onun kaale almayı arkadşlarında takılması

2 yıl gibi bir zamandır birlikteyiz , şimdi büyük sözler söyledim söylediklerimi yutup bişey yokmuş gibi konuşmakta istemiyorum ne yapıcam :26::26:

canım benim hepimiz o dönemleri yaşıyoruz ama sen de abartmışsin durup dururken tavır trip yaparsan tabi çıldırır adam bana sevgilim durup dururken trip yapacak ben hep alttan mi alicam bi de üstüne özür dilemem senin dilemen lazımdi bence mesaj at haklısın vs abarttım diye ama sen de umursama din gibisinden yine de sen bilirsin

canım benim hepimiz o dönemleri yaşıyoruz ama sen de abartmışsin durup dururken tavır trip yaparsan tabi çıldırır adam bana sevgilim durup dururken trip yapacak ben hep alttan mi alicam bi de üstüne özür dilemem senin dilemen lazımdi bence mesaj at haklısın vs abarttım diye ama sen de umursama din gibisinden yine de sen bilirsin

durup dururken değildi küçük bi konuydu ama büyüten o oldu kaç gündür bilerek yapıyosun yeter falan dedi bilerek yapmıyorum halbuki sadece o dönemde daha da alıngan oluyorum ilgi bekliyorum :ssz:
özür dilersem iyice değersiz görünürüm o kadar laf söyledim geri adım atamam çünkü çok üzüldüm biraz hatasını anlamalı :26:

yani burda asıl olay sebep ne olursa olsun benim üzüldüğümü ağladığımı bilipte umursamaması ilgilenmemesi beni üzen bu oldu gözyaşlarıma kıyabiliyo olması :2: ben hasta ve ağlıyoken onun kaale almayı arkadşlarında takılması

2 yıl gibi bir zamandır birlikteyiz , şimdi büyük sözler söyledim söylediklerimi yutup bişey yokmuş gibi konuşmakta istemiyorum ne yapıcam :26::26:

olayın aslına bakılırsa bence sizde haklısınız oda sadece tek taraflı düşünmeyin derim ben biraz onun penceresindende bakın olaya ve şunuda unutmayın erkekler hiç bir zaman bizim kadar ince fikirli ve düşünceli olmuyolar ve sabretmek onlara işkence gibi geliyo.. bence o son attığınız msj biraz ağır olmuş sesimi duymucaksın göstercem falan dememiş olsaydınız bekleyin o arasın derdim ama bi msj atabilirsiniz bence nasılsın diye tabi bunlar nacinaze fikirlerim gerisi size kalmış:34:

olayın aslına bakılırsa bence sizde haklısınız oda sadece tek taraflı düşünmeyin derim ben biraz onun penceresindende bakın olaya ve şunuda unutmayın erkekler hiç bir zaman bizim kadar ince fikirli ve düşünceli olmuyolar ve sabretmek onlara işkence gibi geliyo.. bence o son attığınız msj biraz ağır olmuş sesimi duymucaksın göstercem falan dememiş olsaydınız bekleyin o arasın derdim ama bi msj atabilirsiniz bence nasılsın diye tabi bunlar nacinaze fikirlerim gerisi size kalmış:34:

şu an hala uyuyor sanırım uyanınca mesaj atar çünkü sabah günaydın yazdım zaten ama her zamanki mesajlarımdan çok daha soğuk bir şekilde :19: evet ama ciddiye alınmadığımı düşünmek beni deli etti o sinir üzüntüyle söyledim onları :26: oda doğru ama oda beni biliyo ne kadar alıngan kırılgan olduğmu o an bana sakinleştiricek bir kelime söylese konu kapanıcaktı zaten :41:

şu an hala uyuyor sanırım uyanınca mesaj atar çünkü sabah günaydın yazdım zaten ama her zamanki mesajlarımdan çok daha soğuk bir şekilde :19: evet ama ciddiye alınmadığımı düşünmek beni deli etti o sinir üzüntüyle söyledim onları :26: oda doğru ama oda beni biliyo ne kadar alıngan kırılgan olduğmu o an bana sakinleştiricek bir kelime söylese konu kapanıcaktı zaten :41:

zaten hemen öyle herzamanki attığın mesajlar gibi atma tavrını belli et yinede çünkü oda hatasını anlamalı görüştüğünüz zaman sen böyle böyle yapsaydın şimdi bu durumda olmazdık gibi laf sokarcasına cevaplar vermek yerine sakin bi şekilde seni asıl üzen durumun ağlarken seni umursamadan arkadşlarına gitmesi olduğunu anlat çünkü sen sert cevap verirsen o yine kendini korumaya savunmaya geçicek hep böyle yapıyosun diye biraz naza çek olayı :21::21:

zaten hemen öyle herzamanki attığın mesajlar gibi atma tavrını belli et yinede çünkü oda hatasını anlamalı görüştüğünüz zaman sen böyle böyle yapsaydın şimdi bu durumda olmazdık gibi laf sokarcasına cevaplar vermek yerine sakin bi şekilde seni asıl üzen durumun ağlarken seni umursamadan arkadşlarına gitmesi olduğunu anlat çünkü sen sert cevap verirsen o yine kendini korumaya savunmaya geçicek hep böyle yapıyosun diye biraz naza çek olayı :21::21:

bu olayı ona zehir etmek burnundan getirmek istiyorum :17: evet öyle yapıcam ama onun da huyu ben tavırlı olduğum sürece oda set olur ters konuşur alttan almaz hiç :19: yanında olabilseydim zaten tavrım çok daha net olucaktı ama uzaktan anca bu kadar işte zatne yüzümü görünce kıyamıyor :26::26:

sanırım hatasını anlamış beni yumuşatmaya çalışan gönlümü almaya çalışan bi mesaj yazmış güzel sözler falan yazmış kızlar daha fazla uzatmıyım dimi :3::3::26:

Back
X