• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de iyi bir yöntem mi?

Adam sizinle ilgilenmek istemediği için ilgisiz, siz de bundan yakındıkça bunu açıkça söyleyemiyor da eveleyip geveliyor işte... Yani "sevgini belli etme" diyor, "sevgini belli etmezsen de kasıtlı yaptığını düşünürüm, ilgi göstermem" diyor... "Ben ne yapsan beklediğin kadar ilgilenmem, dediğimi de yapma, o bile yetmez seninle ilgilenmeme" diyemiyor açıkça, aslında diyor, demiş de ama bunu böyle yorumlamak canını sıkıyor insanın...

Bir de çok duyduğum, okuduğum bir şey var ki erkeklere ilgisiz olduklarını ne kadar sık tekrarlarsanız bu ilgisizliği daha çok besliyorsunuz çünkü adam buna rağmen ondan vazgeçmediğinizi idrak etmiş oluyor... Sizin su bekleyen çiçek gibi onun ilgisini bekliyor olmanız yani ilacınızın onda olduğunu düşünmek de ayrıca okşuyor gururunu... Tavsiyem, yapabilirseniz, ona direkt ilgisizliğinden bahsetmek yerine aynı şekilde muamale etmeniz, yani ondan kaç birim ilgi, sevgi, değer görüyorsanız o kadarını vermeniz... Tabii hayat boyu taktikle ilişki yürümez, baktınız sizin geri çekilmenizden de etkilenmiyor o zaman açıkça umursamadığını kabul edip salmanız lazım iplerini... Umarım böyle bitmez hiçbir ilişki, tatsız, bozuk para gibi...
:ssz:[/QUOTE]

Cok dogru diyosun … bugünden itibaren basladim kendimi geri cekmeye.. bu sabah hic bana günaydin mesaji atmayan adam mesaj atmis, cok sasirdim…mesajina cevap verdim sadece.. 1 saat sonra yine mesaj atmis "kiskandirma politikasida hos degil" yazmis… hic umursamadim mesajina cevap vermedim. nedir böyle bu anliyamadim. o kadar saskinim ki allah yardimcim olsun :(

E sn d öle yap madem onu istio... geri cekil bakalm ilgi mi bekliomuşun görsn... en fzla 1 ay sonrasında tasmasiyla gelir (:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle yapicam canm… baska caremde yok. beyefendi herseyi söyledi zaten :( araya sogukluk girmesinden korkuyordum ama onun icin bu iliski malesef hic bisey ifade etmiyomus :((

noluyo anliyamiyorum durduk yere bana satasiyor :(( piercingini yesinler dedi biseyden biseye yokken..soktayim!!! bende ilgi istemiyorum artik dedim yürüdüm… kizlar nedir bu sacmalik???

"Sırf bir kere mesaj attığını görmek pahasına..."

Bir kere daha mesaj atsa ne olacak? Öncesinde sizinle konuştuğu halde sonra umursamamaya başlamış, tekrar cevap verse ne olacak?

Dikkatini çekmeye çalıştığınızı düşündüğü için kendini bir şey sanacak o kadar... Şimdilik sessiz kalışını size ilgi duymuyor şeklinde yorumlayabiliyoruz en azından... Şu haliyle bile yaptığını hazmedemediğinizi söylüyorsunuz, bir de bulunduğu yerde "ortalarda göründüğünüz" için size ses verse, yani sevdiği, önemsediği için değil de "Komanchero vardı bi de dur bakayım ne yapıyor" diye yoklamasını nasıl hazmedeceksiniz, şu haliyle kaldıramadığınız yükü daha da ağırlaştırmayın...

Siz "Böyle ilişki istemiyorum" diye rest çekince gururuna dokundu, sevdiğinden, vazgeçemediğinden değil, hırs yaparak yanınıza geldi, el ele dolaştı, ilgili davrandı, kendince "Hani istemiyordun, bak nasıl da caydırdım seni fikrinden" dedi, sizin "ona bayıldığınızı ve ilişki istemediğinizi söylerken blöf yaptığınızı" ispat ettikten sonra da aynı sebepten o sizi terk etmiş oldu... Yani "Sen beni bırakamazsın, ben seni bırakırım" egosu...

Sizi üzen erkekten intikam alamazsınız çünkü sizi seven erkek sizi üzmez... Sevmeyen erkek de intikam alabileceğiniz, yaptıklarınızın kendisine dokunacağı biri değildir, zaten sevmiyor, umursamıyor... Biyolojik olarak hormonları harekete geçirip "Bu kız da ne güzelmiş, ölçüleri ne harika" vs dedirtirsiniz en fazla karşısına ekstra bakımlı çıkınca... Ama bu da intikam almak olmaz zaten, göz zevkini okşayarak ona bir kıyak daha çekmek olur...

Hepsi bir yana sizi seven erkek sizi "inanılmaz güzel bir şekilde karşısına çıktığınız için" sevmez zaten... Aşık adam grip olmuş, sümüklü bir kadını sevmeye devam eder, onun yataktan kalkmış dağınık saçlarını başkasının fönlü saçına tercih eder... Yani sırf güzellikten etkilenip "Ben ne kaybetmişim!" diyen adam makyajınız ya da kıyafetleriniz çıkınca yine sırtını döner size, hüner de öylesini değil sizi en hasta, çirkin, berbat halde bile bırakmayacak adamı bulmak ve onu hayatınızda tutmak...

Adam sizinle ilgilenmek istemediği için ilgisiz, siz de bundan yakındıkça bunu açıkça söyleyemiyor da eveleyip geveliyor işte... Yani "sevgini belli etme" diyor, "sevgini belli etmezsen de kasıtlı yaptığını düşünürüm, ilgi göstermem" diyor... "Ben ne yapsan beklediğin kadar ilgilenmem, dediğimi de yapma, o bile yetmez seninle ilgilenmeme" diyemiyor açıkça, aslında diyor, demiş de ama bunu böyle yorumlamak canını sıkıyor insanın...

Bir de çok duyduğum, okuduğum bir şey var ki erkeklere ilgisiz olduklarını ne kadar sık tekrarlarsanız bu ilgisizliği daha çok besliyorsunuz çünkü adam buna rağmen ondan vazgeçmediğinizi idrak etmiş oluyor... Sizin su bekleyen çiçek gibi onun ilgisini bekliyor olmanız yani ilacınızın onda olduğunu düşünmek de ayrıca okşuyor gururunu... Tavsiyem, yapabilirseniz, ona direkt ilgisizliğinden bahsetmek yerine aynı şekilde muamale etmeniz, yani ondan kaç birim ilgi, sevgi, değer görüyorsanız o kadarını vermeniz... Tabii hayat boyu taktikle ilişki yürümez, baktınız sizin geri çekilmenizden de etkilenmiyor o zaman açıkça umursamadığını kabul edip salmanız lazım iplerini... Umarım böyle bitmez hiçbir ilişki, tatsız, bozuk para gibi...
:ssz:

canım yorumlarını çok beğendim şimdi gene ihtiyacım var uzaktaki kişi hakkında, 20 gün sonra gecenin ikisinde tatlı rüyalar diye mesaj attı,sabah bende soru işareti yolladım.günaydın yazmış bende bana neden mesaj atıp duruyorsun dedim buda üzgünüm yazmış bende vicdan yapcak bişe yok rahat ol dedim oda rahatım sen olmadığın için üzgünüm yazdı..bende dersteyim dedim kolay gelsin dedi mesajlaşma böyel bitti.şu dakkaya dek ona bişey yazmadım oda aramadı. yorumun nedir

Back
X