sizce de öyle mi...

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
Kızlar daha önce gören bilir. 2bucuk yil once biten iliskimden bahsetmiştim. Kötü ayrildik ve coook beddua ettim beni affetmedigi icin. O kadar yildan sonra bana bugün mesaj atmis. Mailine girilmeye calisilmis benim oturduğum sehirden benden suphelenmis. Benden once kac kisiyle cikti burda. Ben de verdim cevabini. Insallah benden önce de canini yaktigi bir kiz ugrasiyordur. Sizce bedduam mi tutuyo?

daha önceki konunu bilmiyorum canım ama beddua etme dönüp dolaşıp seni bulur bırak ne hali varsa görsün

Sana abla tavsiyesi...asla ama asla beddua etme, Allaha havale et. Eger ki sen hakliysan, Ilahi Adalete inan mutlaka adalat yerini bulur, sen gönlünü ferah tut.

Ortada tutan bir beddua yok aslında adam seninle tekrar barışmak için mail adresini bahane etmiş hepsi bu

Ortada tutan bir beddua yok aslında adam seninle tekrar barışmak için mail adresini bahane etmiş hepsi bu

Yok canım benim öyle bir ihtimal yok. Beni cok kötü bir şekilde yüzüstü birakti baska biriyle basladi ve evlendi. Beddua etmek istemiyorum ama icim rahatliyo iste. O öğretti ayrica beddua etmeyi bana. Bana kizdiginda ben de inatlasirsam hemen beddua ederdi

Çok canımı yakanlara ettiğim tek beddua : Ben senden razı değilim Rabbim de olmasın ....

De ve bırak gitsin herkes kendi kalbinin ekmeğini yer şu hayatta ....

ben beddua olayına karşıyım ne kadar haklıda olsan beddua etmemek lazımmış.dönüp dolaşıp seni aileni bulurmuş o beddua öyle duymuştum o yüzden etmemeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…