Eğer çıktıysam ne yapmam gerekir cidden o an sinirle ağzımdan çıktıTovbe kapisi her zaman aciktir. Dinden cikip cikmadiginiza biz karar veremeyiz.
Arkadaşlar merhaba arkadaşımla bir konu hakkında tartışıyorduk bana dedi ki bir erkek 4 kadınla evlenebirmiş dedi Müslümanlıkta böyle birşey varmış dedi bende ilk defa böyle bir şey duyduğum için şok oldum neden diye sordum bilmiyorum dedi eskiden evleniyorlarmış dedi bende iste çok sinir oldum sonra bana dediki İslamda kadınların kahkaha atması haram dedi bende dedim ki erkeklere de haram mı dedim hayır erkekler kahkaha atabilir dedi nasıl sinir oldum ben çok feminist bir insanımdır iste sinir oldum Kuranda kadın kahkaha atamaz ama erkek atar diye birsey hic duymadım dedim kadın kahkaha atamıyorsa erkekte atamasın o zaman dedim işte bilmiyorum Kuranda oyle yazıyor dedi bende çok sinir oldum bana kanıtla o zaman bunların hepsini dedim getir önüme dedim gözümle görmediğim bir şeye inanmam dedim ne demek ya dedim bir erkek 4 kadınla evlenebiliyor fln dedim o zaman kadınlarda 4 erkekle evlensin fln dedim baya bi sinir oldum ve o sinirden eğer Kuranda böyle şeyler yazıyorsa ben dinden çıkacam dedim müslüman değilim ben o zaman dedim ispat et fln dedim sonra işte ben araştırdım erkegin 4 kadınla evlenebileceğini öğrendim ama bunun mecbur olmadığını sadece sınır koyduklarını şart koşmadıklarını öğrendim yani neden böyle dediklerini öğrendim ve anladım sonra ve dediklerime çok pişman oldum tövbe fln ettim Allaha dua ettim o an sinirden öyle söyledim ama korkuyorum ya sizce dinden çıkmışmıyımdır eğer çıktıysam ne yapmam gerekir ya çok pişmanim keşke öyle bir sey demeseydim kafamda o kadar soru var ki mesela kadınlar akıllanmıyorsa incitmeden kadınlar dövülür diye bir ayet var mı
Ettim de hala kafam bir çok soru geliyor sürekli araştırıyorum var mı yok mu diye kafam çok karıştı artıkTobe et bence :)
Bişey yapmanız gerekmez , elin 60 yıllık gayrimüslimi bile , şehadet getiriyor tertemiz müslüman oluyor birkere de , Rabbimin merhameti ve affı büyüktür sizde af dilersiniz...Eğer çıktıysam ne yapmam gerekir cidden o an sinirle ağzımdan çıktı
Ettim de hala kafam bir çok soru geliyor sürekli araştırıyorum var mı yok mu diye kafam çok karıştı artık
Bilmiyordumm yeni üyeyim ztnDini konu açmak yasak bunu söylemeye geldim .
Eğer çıktıysam ne yapmam gerekir cidden o an sinirle ağzımdan çıktı
Konuda bir gariplik yok bence içim içimi yiyordum ve kafama takıldı sormak istedim ne var yani bunfaDinden çıktıysan hemen bi kiliseye koş, vaftiz yaptır. Dinsiz dinsiz dolaşmaktan iyidir
Tövbe tövbeee konuya bak
Ettin ve birdaha bilmediğin araştırmadığın doğruluğundan yazılandan doğru yada yanlış farketmez emin olmadığın şey için bukadar büyük yeminler yada büyük laflar etmeEttim de hala kafam bir çok soru geliyor sürekli araştırıyorum var mı yok mu diye kafam çok karıştı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?