Sizce Dinden mi çıktım ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçenlerde islamın güncellenmesi ülkenin popüler konusuydu
Buyruuuun size 4 kadın ve güncel islam:)

O dinden çıkma kısmını alo fetvayı arayıp sorun. Onu dışında kafanızı karıştıran ayetleri sorgulamanızda arastirmanizda sorun yok. Sorularla İslamiyet sitesinde ayet açıklamaları oluyor. Tavsiye ederim.

Ben yeni üyeyim ya vallahi bilmiyordum ceza fln vermezler değil mi ?

pff dinden çıkmış değilsiniz.
doğrusunu sebebiyle şartlarıyla öğrenmişsiniz zaten.
son olarak darb arapça bir kelime olup anlamı uzaklaştırmaktır diyip kaçıyorum.
zira dini konu yasak ban yemek istemem bu sebeple.

Ettim de hala kafam bir çok soru geliyor sürekli araştırıyorum var mı yok mu diye kafam çok karıştı artık
Saka takildim ben:) kimse kafasina gore 4 hatun alamaz bi kere sartlari var onun...yani bi yandan dusunuomda grup sexe evet deyip 4 hatuna neden karsi cikilir bilmiom :) neyse konu uzar gider

Aslında sitede bir de dini konuların yer aldığı bölüm olsa fena olmazdı sanki :)
Hangimiz daha dindarız diye de yarışma açsınlar hatta herkes kanıtlamaya çalışsın filan
Herkesin inancı kendine burda Hristiyan Yahudi olanlar da var eşitlik olsun diye onlar için de açılsa konular bak bakalım kaç kişi İslamın hoşgörüsüyle hareket edebilecek

Aynen, ki zaten denedik, aynı dine aynı mezhebe inananlar dahi kavga etti, farklı mezhepteki arkadaşlarımıza çok çirkin laflar edildi, Hıristiyan ve Yahudi üyelerimize söylenenlere hiç girmeyeyim bile ama tabii tam tersi durumda oldu yani Müslüman olup aşağılananlar da olunca, kavgalar da mahkemelik olunca dedik ki bu site laik olsun, kimse dini konu ya da yorum da bulunmasın çünkü ciddi derece de ötekileştirme oluyor.

Son düzenleme:
Merhaba değerli kardeşim, Allah’ın varlığının ve İslâm'ın gerçek din olduğunun birçok kanıtı bulunuyor. Zamanında ben de benzer tereddütler yaşamış ve açıkçası çok bunalmıştım. Bu sancılı süreç uzun sürdü bende. Yani yaşadığınız duruma benzer bir süreç yaşadığımı söylersem yalan olmaz.

Fakat sonra Allah’ın doğrudan ve dolaylı kanıtlarını öğrenmeye ve İslami mucizeleri fark etmeye başlayınca adeta aydınlanma yaşadım. Beni en çok etkileyen ise duaların gücü oldu. Çünkü ettiğim dualar, Allah’ın indinde kabul görünce, tamamdır dedim ve bir nevi hidayete eriştim çok şükür.

Şimdi size de Allah’ın varlık delilleri ve bilhassa duaların gücü konusunda araştırma yapmanızı öneriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dinden çıktın diye ahkâm kesmek doğru olmaz. Bı kelime-i şehadet getir yinede dört evlilik mevuzusu şöyle Allah dört taneye kadar evlilik helal diyor. Ama hepsine adil olmak şartı ile. Yani birine ev aliyosa hepsine alçak aynı kalite yicek içecek tüm imkanlar. Kim yapabilir bu devirde bunu adam olup bı eve bakamiyor şimdiki erkekler. Ve ayet sonunda sizin için en hayırlısı tek eşli olmaktir diye. Peygamber efendimiz zamanı savaş dönemleri dul kalmış kadınlar a sahip çıkmak için peygamber efendimiz nikahina almış. Şimdiki erkekler ne amaçla kullanıyor. Bı tane resmi nikahlı olsun. Öteki tövbe estağfurullah metres olmasın adı dini nikah olsun. Böyle değil bu işler . Neyse banlanmadan çıkayım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…