Sizce dış görünüş mü yoksa huy mu?

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Kızlar meraba nasıl başlasam ki benim bayadır görüştüğüm bir çocuk var aslında çok iyi çok merhametli kişilik olarak çok düzgün hem bana hem çevresine karşı,bayada sevilen birisi ama çok yanlış biliyorum ve bunu aşamadım bir türlü dış görünüşe çok mu önem veriyorum hep buna takıldığımdan teklif etmişti bana ama hep erteliyorum türlü bahanelerle, seviyorumda çok da iyi ama işte takıldım dış görünüşe of yaa nasıl atlatacam bunu:(

Yakisikli degil mi yani.

İkiside onemli bence. Ama as olan aşktir. Aşiksan o sana sultan gibi gorunur zaten

pek yakışıklı değil ama gözleri çok güzel masmavi o bana aşık ama bende sadece sevgi var aslında aşkta var gibi hep onu düşünüyorum ama işte bu konu aklıma gelince bir şeyler beynimi kemiriyor off

Eğer kişilik olarak seviyorsan tipini boşver bence zamanla zaten alışıyorsun onun tipine. Nice tipliler gördük 5 para etmeyen...

bence huyu güzel efendi olsun sana değer versin birbirinizin kıymetini bilin yeter:34:
yani çoooook yakışıklı olsa da kıymet bilmese seni üzse daha mı iyi:20:
çıkar aat bunları kafandan canım:9::9::9:

evet haklısınız en önemlisi huy bencede ne adalar görüyoruz yakışıklı ama kişilik yok ama bu bende saplantı galiba çok kötü bir şey ya:(:(

eger onu ıstemeyeceksen tıpı kotu oldugu ıcın değil sevmediğin için istememelisin...
gönül kimi severse güzel odur derler...

kesinlikle huy ama burda şöyle bir şey var, eğer o kişiyi gerçekten sevseydiniz onu her haliyle begersiniz, bir zamanlar bu laf bana çok saçma geliyodu ama şu an bunu anladım gerçketen her haliyle senin oluyo o :16: diyeceğim o ki içinize sinmeden hiç bi ilişiye evet demeyin, uzun vadeli düşünün, yarın bir gün biri size birşey diyecekse ve bu sizi etkileyecekse o insanında duygularıyla oynamayın... dogru insanı bekle bence o hala dogru insan değil demekki:42:

benim kocamin huyunu binlerce "yakisiklilara" degismem.
beni el ustunde tutuyorsa bir dedigim iki olmuyorsa sabah aksam onu dusunebiliyorsam onu dusununce gulumsedigimi farkediyorsam gercekten mutluysam bana yeter.
kasi gozu kara olmus boyu posu olmus ama karaktersiz ve huysuzsa ben napayim o adami, bas cope gitsin.

Kızlar çok güzel yazıyorsunuz hepiniz iyki varsınız ama ben bi önceki ilişkimde çok darbe yedim ve çok ta yakışıklıydı.Ama bu farklı işte sadece tip mevzusuna taktım biraz beklicem belki alışırım ama biliyorumki bu bendeki çok kötü bir saplantı bunu bi atlatsam mutlu olacağıma inanıyorum

Kızlar meraba nasıl başlasam ki benim bayadır görüştüğüm bir çocuk var aslında çok iyi çok merhametli kişilik olarak çok düzgün hem bana hem çevresine karşı,bayada sevilen birisi ama çok yanlış biliyorum ve bunu aşamadım bir türlü dış görünüşe çok mu önem veriyorum hep buna takıldığımdan teklif etmişti bana ama hep erteliyorum türlü bahanelerle, seviyorumda çok da iyi ama işte takıldım dış görünüşe of yaa nasıl atlatacam bunu:(

olmaz o iş canım. kendini yorma boşuna.. kalp çarpıntın olsaydı zaten bahane falan bulamaz dilin damagın dolanırdı.. ayrıca ben dıs gorunusunu sevmedıgım kısıyı gonlume sokmama sokamada zaten. kımse kabul etmez hersey dıs gorunus degıl derler ama dıs gorunus onemlıdır cogu ıcın.. ben acık acık soyluyorum dıs gorunusu ıyı olmazsa ben kabul etmem

güzelliğine güvenme 1 sivilce yeter
zenginliğine güvenme 1 kibrit yeter:51:

bence de olmaz...sen onun huylarını beğeniyosun iyi olması merhametli olması seni cezbediyo ama içinde o aşkı hissetmiyosun eğer hissetseydin tipi de güzel gelirdi sana...

aşk dünyadaki en tipsiz insanın bile sana aşırı yakışıklı gelmesi değil mi?
Cevap huy oluyor galiba o zaman.

Çok kötü bir duygu ya:( ama bugün görüştük okul çıkışı kendmimi yanında çok rahat ve huzurlu hissediyorum,herşeyi benim için yapıyor sanki onun yanında kendimi hep iyi hissediyorum offf duygularım karmakarışık:(

Bence ona olan hislerini tekrar gözden geçirmelisin çünkü gerçek anlamda seviyor olsan burada bu konuyu konuşuyor olmazdık.hem çok yakışıklı olup hem süper ahlaklıyı inşallah bul ama ne kadar az olduklarını biliyorsun.ben model düzeyinde yakışıklı biriyle sevgili veya evli olsam hayat ikimiz için de çekilmez olurdu heralde.erkeğin az çirkini makbuldür.ayrıca da senin beğenmediğini çekici bulan da vardır muhakkak, tip olayı göreceli bilemiyorum....

Son düzenleme:
Bunu sorduğuna göre hislerinden iyice emin ol tatlım.
Çünkü sevince göz çok güzel görüyor :)
Oyüzden huy herzaman daha önemli .

Şahsen ben çok yakışıklı birinin hayatımda olmasını istemezdim. O da pek kolay bi iş değil bana kalırsa.. Çok aşırı çirkin olmasıda insanı rahatsız eder tabi ama kalbi güzelse yanında kendini huzurlu hissediyosan neden olmasın ki canım? Erkeğin orta hallisi makbul bana kalırsa. Yanındayken dışarda gezerken falan kendini mutlu hissediyosan bi sorun yok bence. Seviyorumda demişsin. Sonuçta her kadında bi adriana lima kadar güzel olmuyo zaten huyu güzelse gözüne zamanla daha hoş görünür eminim.

Back
X