Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar meraba nasıl başlasam ki benim bayadır görüştüğüm bir çocuk var aslında çok iyi çok merhametli kişilik olarak çok düzgün hem bana hem çevresine karşı,bayada sevilen birisi ama çok yanlış biliyorum ve bunu aşamadım bir türlü dış görünüşe çok mu önem veriyorum hep buna takıldığımdan teklif etmişti bana ama hep erteliyorum türlü bahanelerle, seviyorumda çok da iyi ama işte takıldım dış görünüşe of yaa nasıl atlatacam bunu![]()
alınma ama bence sevmıyosun sen![]()
Kızlar meraba nasıl başlasam ki benim bayadır görüştüğüm bir çocuk var aslında çok iyi çok merhametli kişilik olarak çok düzgün hem bana hem çevresine karşı,bayada sevilen birisi ama çok yanlış biliyorum ve bunu aşamadım bir türlü dış görünüşe çok mu önem veriyorum hep buna takıldığımdan teklif etmişti bana ama hep erteliyorum türlü bahanelerle, seviyorumda çok da iyi ama işte takıldım dış görünüşe of yaa nasıl atlatacam bunu![]()
kesinlikle huy ama burda şöyle bir şey var, eğer o kişiyi gerçekten sevseydiniz onu her haliyle begersiniz, bir zamanlar bu laf bana çok saçma geliyodu ama şu an bunu anladım gerçketen her haliyle senin oluyo odiyeceğim o ki içinize sinmeden hiç bi ilişiye evet demeyin, uzun vadeli düşünün, yarın bir gün biri size birşey diyecekse ve bu sizi etkileyecekse o insanında duygularıyla oynamayın... dogru insanı bekle bence o hala dogru insan değil demekki
![]()
10 yıl oldu evleneli hala eşimin arkasından hayran hayran bakarım, bir toplumun içinde hemen seçilir fark edilir, vayyy beee derim içimden en yakışıklılarıda benim kocam.yada o benim olduğu için bana öyle gelir....
Değer verdiğim bi ablam hep derdi ki, bir gece koynunda yat, sabah kalkınca dünyanın en güzel erkeği benim ki dersin derdi..
Arkadaşım sen belli ki bazı şeyleri aşamamışsın, kendini kandırma.Bundan yıllar evvel teyzemin kızı bi futbolcuyla evlendi, açıkcası çocuk çok iyi huylu olmasına rağmen biraz tipten kaybediyordu.Saçları seyrekti ve aşırı zayıftı.Sonra ne mi oldu insan içine çıkarmaya utandılar garibimi.Eşiyle kolkola girip gezmedi bir gün, ama herkes biliyo oğlanın huyu pırlanta gibi.
İyice düşün taşın gerçekten seviyor musun?