Sizce doğru bir karar mı?

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Evet kızlar hiç uzatmadan hemen konuya girecegim.
Biliyorsunuz ki İstanbul gibi bi yerde yaşamak maddi olarak çok zor.. Yani 3 bin 4 bin maaşla malesef çook daha zor.. Benim fikir almak istediğim bi konu var. Şimdi biz eşimle iş haricinde para biriktirmek ev ve araba sahibi olmak için birşeylere yatırım yapmak yahut yeni bir iş kurup bi yandan da onu idare etmek istiyoruz. Ama hangisi daha mantıklı olur karar veremedik. Öyle çok bir paramız da yok aslında. Yaklaşık 22 bin flan. Eşimin fikri çiğköfte işine girmek bildiğiniz ve hepimizin çok sevdiği çiğköfte markasının ismini alıp bu işi devam ettirmek. Kendisi başında olmayacak elaman tutacak. Bi yandan mantıklı gelse de diğer yandan zarar edermiyiz diye düşünmüyor değilim. Malum İstanbul burasi.. Sizce mantiklimi yoksa başka seyleremi yonelmeliyiz? Bana fikir verirseniz çok sevinirim.

Artik heryerde var olan birsey guvendigi birileri vs varsa ortak olabilir ya da ustune koyarak devam edebilirsiniz cunku tutmazsa elinizdeki gitmis olacak ticaret kafasi ayri bir olay gercekten esiniz kendinde o kafayi goremiyorsa uzak dursun yeni is yeri acmak vs fikrinden

Yoksa gıda hertürlü iş yapan bi sektör ama kendisi durmazsa olmaz senin başında beklemediğin bi işi eleman ne kadar sahiplenir ki

Bizi de dusunduren o aslında nerdeyse her sokakta cadde de var ama gelen fikirler bu yönde . daha farklı ne olabilir işte
Bizim alışveriş yaptigimiz cigkofteci dondurma, zeytinyağlı sarma, tatlılar kurabiyeler falan da satıyor. Kadın kendisi yapıyor dondurma hariç hepsini ev yapımı diye de epey alan var. Böyle şeyler eklerseniz cigkoftenin yanında iyi kazanabilirsiniz.

Aslında sarmamız meşhurdur iyi fikir

iş kurmak hele ki sermaye + extra paranız geliriniz yoksa zor. tuttuğu eleman giderse ortada kalırsınız. iş risk. ben yıllardan beri düşünüyorum..hala karar veremedim.
araba - ev almak iyidir.

iş kurmak hele ki sermaye + extra paranız geliriniz yoksa zor. tuttuğu eleman giderse ortada kalırsınız. iş risk. ben yıllardan beri düşünüyorum..hala karar veremedim.
araba - ev almak iyidir.

Evet gerçekten çok riskli . bizim aldığımız maaşla riski almak çok zor. Ama bir şeylerde yapmak lazım

Evet gerçekten çok riskli . bizim aldığımız maaşla riski almak çok zor. Ama bir şeylerde yapmak lazım
ya herkes bunu söyler. bir yerden başlamak lazım evet ama sizin 20 bin tl niz gittikten sonra elinizde bir 20 daha yoksa SIFIRsınız. bu yüzden bir iş kurmak için önce akar sermaye lazım. ev bu iş uygun kiraya verirsin akarı olur. araba masrafı ile gelir. ama statü arttırır. bunları böyle düşün.

Aynen öyle bi kaç gündür kafamda bunlar dönüyor devamli baştan başlıyorum tekrar tekrar düşünüyorum.

22 bine başka bir iş kurulamaz canım. Doğru yerde olursa para kazanabilirsiniz.

22 bine başka bir iş kurulamaz canım. Doğru yerde olursa para kazanabilirsiniz.

Başka bir iş kurulamaycgni zaten biliyorum. Hani yatırım olarak başka ne yapılabilir onu sordum. Oda var tabi doğru yer ama işte artık o kadar çok var ki bu da insanı dusundurmyor değil yani.

Doğru bu zamanda bi babama guvenirim başka da kimseye guvenmem bakalım olacak mı olmayacak mı
Valla inş olur ne diyim riske girmeden bazı şeyler olmuyo haklısınız bende maddi olarak bi dükkan açıcak durumum var işletebilirimde çok işletmede çalıştım parayla aram iyidir pazarlama, hesap, müşteri ilişkisi ama gel gelelim cesaret yok ya olmazsa derdi hep yada ne işi kurucam falan...
Ama şahsen başkasının yanında çok çalışmış biri olarak ben elemam alırsam başında durmadan mümkün değil.
Mesela ben çalışırken çok iyi satış yapardım ve müşteriler hep patrondan şikayetçi olurdu benle iyi anlaşırlardı ama paramı hep yarım yamalak verirdi sigorta yapmadı 4 yılımı yedi az paraya mecbur çalıştım bende uyuz olurdum paramı alamayınca müşteri geldiğinde Ayağa kalkmazdım. Yani yaptığım şeyleri söylüyorum. Çok Hakkı'mı yedi ben çıktım 3 sene idare edemedi iflas etti. Ben çok fedakarlık yaptım 1 sene izin kullanmadan çalıştım 3 ayda işleri rekora çıkardım gene yaranamadım en son bende pes ettim banane dedim benim Hakkı'mı vermeyen insana neden mücadele edeyim ki. Öyle yani

Ha hala 1.200 lira alacağım var 4 sene geçti üstünden bi bardak suda içtim üstüne ama helal ediyormuyum asla! Kul Hakkı diye bişey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…