Her yer çiğköfteci doldu artık. Farklı bir iş bulun bence.
Bizim alışveriş yaptigimiz cigkofteci dondurma, zeytinyağlı sarma, tatlılar kurabiyeler falan da satıyor. Kadın kendisi yapıyor dondurma hariç hepsini ev yapımı diye de epey alan var. Böyle şeyler eklerseniz cigkoftenin yanında iyi kazanabilirsiniz.Bizi de dusunduren o aslında nerdeyse her sokakta cadde de var ama gelen fikirler bu yönde . daha farklı ne olabilir işte
Başında durmadığın işten hayır gelmez
Bizim alışveriş yaptigimiz cigkofteci dondurma, zeytinyağlı sarma, tatlılar kurabiyeler falan da satıyor. Kadın kendisi yapıyor dondurma hariç hepsini ev yapımı diye de epey alan var. Böyle şeyler eklerseniz cigkoftenin yanında iyi kazanabilirsiniz.
iş kurmak hele ki sermaye + extra paranız geliriniz yoksa zor. tuttuğu eleman giderse ortada kalırsınız. iş risk. ben yıllardan beri düşünüyorum..hala karar veremedim.Evet kızlar hiç uzatmadan hemen konuya girecegim.
Biliyorsunuz ki İstanbul gibi bi yerde yaşamak maddi olarak çok zor.. Yani 3 bin 4 bin maaşla malesef çook daha zor.. Benim fikir almak istediğim bi konu var. Şimdi biz eşimle iş haricinde para biriktirmek ev ve araba sahibi olmak için birşeylere yatırım yapmak yahut yeni bir iş kurup bi yandan da onu idare etmek istiyoruz. Ama hangisi daha mantıklı olur karar veremedik. Öyle çok bir paramız da yok aslında. Yaklaşık 22 bin flan. Eşimin fikri çiğköfte işine girmek bildiğiniz ve hepimizin çok sevdiği çiğköfte markasının ismini alıp bu işi devam ettirmek. Kendisi başında olmayacak elaman tutacak. Bi yandan mantıklı gelse de diğer yandan zarar edermiyiz diye düşünmüyor değilim. Malum İstanbul burasi.. Sizce mantiklimi yoksa başka seyleremi yonelmeliyiz? Bana fikir verirseniz çok sevinirim.
iş kurmak hele ki sermaye + extra paranız geliriniz yoksa zor. tuttuğu eleman giderse ortada kalırsınız. iş risk. ben yıllardan beri düşünüyorum..hala karar veremedim.
araba - ev almak iyidir.
ya herkes bunu söyler. bir yerden başlamak lazım evet ama sizin 20 bin tl niz gittikten sonra elinizde bir 20 daha yoksa SIFIRsınız. bu yüzden bir iş kurmak için önce akar sermaye lazım. ev bu iş uygun kiraya verirsin akarı olur. araba masrafı ile gelir. ama statü arttırır. bunları böyle düşün.Evet gerçekten çok riskli . bizim aldığımız maaşla riski almak çok zor. Ama bir şeylerde yapmak lazım
ya herkes bunu söyler. bir yerden başlamak lazım evet ama sizin 20 bin tl niz gittikten sonra elinizde bir 20 daha yoksa SIFIRsınız. bu yüzden bir iş kurmak için önce akar sermaye lazım. ev bu iş uygun kiraya verirsin akarı olur. araba masrafı ile gelir. ama statü arttırır. bunları böyle düşün.
Güvenilir birine ne kadar güvenebilinir orasını bilemem ama ben şahsen başkasına güvenip iş kurmam hayırlı olsunKendisi çalıştığı için işini riske atamaz. Eleman olarak ta güvenilir birini bulmadan işi başlatamayiz zaten.
22 bine başka bir iş kurulamaz canım. Doğru yerde olursa para kazanabilirsiniz.
Güvenilir birine ne kadar güvenebilinir orasını bilemem ama ben şahsen başkasına güvenip iş kurmam hayırlı olsun
Valla inş olur ne diyim riske girmeden bazı şeyler olmuyo haklısınız bende maddi olarak bi dükkan açıcak durumum var işletebilirimde çok işletmede çalıştım parayla aram iyidir pazarlama, hesap, müşteri ilişkisi ama gel gelelim cesaret yok ya olmazsa derdi hep yada ne işi kurucam falan...Doğru bu zamanda bi babama guvenirim başka da kimseye guvenmembakalım olacak mı olmayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?