Sizce doğru insan ?

Bu zamanda zor kardes, k.hpelik aldi basini gidiyor.

Maalesef haklısın cherry:(
Al işte başka bir konuda adam karısının en yakın arkadaşıyla... Şimdi o adam da bir zamanlar doğru insandı,doğrular mı yoksa insanlar mı hızla değişiyor anlamıyorum artık.

Maalesef haklısın cherry:KK43:
Al işte başka bir konuda adam karısının en yakın arkadaşıyla... Şimdi o adam da bir zamanlar doğru insandı,doğrular mı yoksa insanlar mı hızla değişiyor anlamıyorum artık.

Okudukça evlilik müessesinden uzaklaşıyorum koşarak hem de ..

Okudukça evlilik müessesinden uzaklaşıyorum koşarak hem de ..

Evlilik bir kumar. Kazanmak kadar kaybetmek ihtimali de var. Kazanırsanız huzurlu bir yuva ve belki de çoğu insanın evlenme sebebi olan evlat kavramıyla mutluluğa erişirsiniz;kaybederseniz sinir,öfke,maddi-manevi zorluklar,toplum baskısı vs...
işte burada da adına kader dedikleri şey giriyor devreye...

Maalesef haklısın cherry:KK43:

Yorumunu gordum panpacim. Ben normalde adama sayar soverim, kadinin alakasi yok bulasma derim aldatilan insanlara. Ama o 2si rezillik sinirlarini zorlamislar. Nasil insan icine cikarkar bilmiyorum.

Doğru insan kalmadı gibi birşey. Yediklerimiz bile dıştan muhteşem, bir lokma alınca içindeki hormonu boyasını bilmem nesini görüyoruz. Benim de umudum kalmadı doğru insan konusunda

Evlilik bir kumar. Kazanmak kadar kaybetmek ihtimali de var. Kazanırsanız huzurlu bir yuva ve belki de çoğu insanın evlenme sebebi olan evlat kavramıyla mutluluğa erişirsiniz;kaybederseniz sinir,öfke,maddi-manevi zorluklar,toplum baskısı vs...
işte burada da adına kader dedikleri şey giriyor devreye...

Hiç bir zaman evleneyim yuvam olsun gibi hayaller kurmadım . Bakıyorum da iyiki kurmamışım attğım adımları rasyonel atmaya çalışıyorum.
Özelliklede burada okuduğum konular, olmayan hayalimi de bitirdi.

Bence eski kadınların lafına bakmak gerek bir çok şeyi biliyorlar.
Hani eskiler dermiş ya ne kadar tanırsan tanı aynı yastığa baş koyduğun zaman gerçek yüzünü gösterir diye.
Herkezin kriterleri farklı tabi bana göre de vicdan o olursa hepsi geliyor zaten

Hiç bir zaman evleneyim yuvam olsun gibi hayaller kurmadım . Bakıyorum da iyiki kurmamışım attğım adımları rasyonel atmaya çalışıyorum.
Özelliklede burada okuduğum konular, olmayan hayalimi de bitirdi.

Bu tamamen nasip işi sanırım. Evlilik,başka insanların sorumluluğunu almak vs bana hep ürkütücü gelirdi ve evlilik fikrini kafamdan atmıştım hatta öğrencilerim dalga geçiyordu artık hocam milletin düğününde altın takmaktan heder oldunuz siz bir evlenseniz altın borsası tavan yapar herhalde diye :KK70:
Lakin bir gün şu anki eşimle tesadüfen tanıştık 1 sene içinde evlendik,hayatımın en doğru kararlarından biridir çok şükür.
Demem o ki yarının bile garantisi yok bu fikri sindirerek evlenmek lazım. Hani konuya istinaden Allah korkusu olsun demiştim ya nice sofular gördüm sonradan ateist olup çıkan :)

Bu tamamen nasip işi sanırım. Evlilik,başka insanların sorumluluğunu almak vs bana hep ürkütücü gelirdi ve evlilik fikrini kafamdan atmıştım hatta öğrencilerim dalga geçiyordu artık hocam milletin düğününde altın takmaktan heder oldunuz siz bir evlenseniz altın borsası tavan yapar herhalde diye :KK70:
Lakin bir gün şu anki eşimle tesadüfen tanıştık 1 sene içinde evlendik,hayatımın en doğru kararlarından biridir çok şükür.
Demem o ki yarının bile garantisi yok bu fikri sindirerek evlenmek lazım. Hani konuya istinaden Allah korkusu olsun demiştim ya nice sofular gördüm sonradan ateist olup çıkan :)

İlahi güldüm valla :)
Adınıza sevindim doğru kararlarla birlikte, sağlam adımlar atıldığı zaman evlilik güzel bir şey elbet.
Doğru adımlar , sağlam kararlar vermek dileğiyle ..:nazar:

Back
X