sizce doğru mu düşünüyorum? kafam çok karışık

only_you

aşksın sen...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
336
2
116
İstanbul
mrb hanımlar.. eylülde 1 yıllık evli olucam eşim çok istiyo bi bebişimiz olmasını tabi ki bende istiyorum ama çalışmayı çok istiyorum çocuk olduktan sonra iş bulmam daha zor değil mi? ayrıca iş bulup hemen 3 yada 4 ay sonra (Allah kısmet ederse tabi) hamile kalsam bu ne kadar mantıklı çocuğuma iyi bir gelecek hazırlamak istiyorum kısmetiyle gelicek tabi ama tek maaşla şu zamanda zor biraz dimi benim gibi olanlar varmı?

iş bulma meselesi biraz istege baglı birazda nasip meselesi. eger cidden kafaya koyarsan bulursun gibimi geliyor. girdiğin yerdede kendini ispatlarsan senesine kalmaz çagırırlar gel tekrar diye. bir arkadaşımı rahat bırakmamışlardı senden başkası yapamıyor gel diye o çocugumla ilgilencem diye istemediydi. şimdi 3 gün gidiyor. eger yaşın 25ten azsa belki biyerden başlayıp deneyim edinip öyle çocuk düşünebilsin. ama tabi cocuktan sonra 1 yaşına kadar bebegınle ilgilenmek önemli. özel sektorde rahat stressiz bir iş bulmak zor. herkes çocugun iyi olsun her istegini karşılayalım ister ama kıymet bilceklermı bakalım diye düşünmeden de edemiyorum. şimdi rahata alışıyorlar sonra ölene kadar sırtında yük oluyorlar (belki agır bir tabır oldu ama )kendileri çaba harcamıyorlar. yani terbiyesini iyi verir dinini ahlakını ögretirsen bence daha makbul. yani herkes özel okulda okuması gerekmıyor. illa her türlü oyucagı olması gerekmıyor. yada kurstan kursa koşturulması gerekmiyor. rızkını allah fazlasıyla gönderir şüpesiz. kısacası bebekten sonra çalışmak senin içinde zor bebegin içinde . hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…