SİZCE DOĞRU MU YAPIYORUM ?

taladrodelisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
13
4
1
35
4 günlük sevgiliyiz ve bende biraz olsun kıskanıyor mu ve beni elde ettiği düşüncesine kapılmasın diye diye bana yazanlardan bi çocukla konuşuyorum ama sadece arkadaşça ve zaten bizim okulda o çocukta sizce bu kötü mü etkileyeceltir yoksa o mesajı verecek mi ?

Yaş 27 yazıyor ama iki katını yazdın sanırım. 4 günlük sevgililikte beni elde etmiş olmasın hesapları nedir?
Yaptıgın şey sayesinde asla güvenilir biri olmayacaksın, zaten uzun da sürmeyecek sevgili durumu. Biraz büyü bir sonraki ilişkiye öyle adım atarsın..

Gerçekten 27 yasında mısın? Konularından dolayı öyle değil gibisin

Cİdden artık dayanacak gücüm kalmadı.. Eski sevgilisine takip isteği attı birşey demedim fotoğrafını beğendi birşey demedim kızlarla samimi oldu birşey demedim kalbimi kırdı birşey demedim.. en yakın arkadaşıma yavşadı birşey demedim şimdide benim yanımda arkadaşıma birlikte hediye almaya falan gitmeyecekmiydik bana niye hediye almadın diye besbelli cilveleşiyor ya bende hızlıca sinirden yanından uzaklaştım ve bana okulda bir daha yanına gelmeyeceğim dedi bende kendi kararın bişi diyemem yazdım ayrılım mi sizce çünkü cidden yapamıyorum ?

Eski sevgilim arkadaşım ve hoca beraberlermiş işte arkadaşım hocanın yanında siz yine barışırsınız onu hala seviyomusun falan demiiş eski sevgilimde barışmayı hiç düşünmüyorum zaten artık sevmiyorum demiş Çok hatası olduğu için ben ayrıldım ve ayrılalı daha 3 gün oldu Sevgi bu kadar çabuk bitebilen birşey mi ? veya bana inadına mı böyle diyor ?

Sevgilimle onun hataları yüzünden ayrılmıştık 1 hafta önce.Ve ben yeni biriyle tanışmıştım 2 hafta önce herşey o kişiyle güzel giderken eski sevgilim arkadaşıma mesaj atmış çok pişmanım onu çok özlüyorum işte hergün ağlıyorum ağlıyarak uyuyorum diye bende bunu duyunca pişman olup yeniden konuşmaya başladım acıdım çünkü biraz ve o çocuğa bildiğin ihanet ettim ama şuan farkına vardım ki ben o çocuğu seviyorum 1 gün onla sevgili olduk ama cidden köpek gibi pişmanım çocuk şuanda belki onu salak yerine koyduğum için nefret ediyor ama cidden seviyorum sevgilimde Beni çok seviyor ve ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun çocuğa bildiğin ben eski sevgilimle barıştım ayrılalım dedim ya

4 günlük sevgiliyiz ve bende biraz olsun kıskanıyor mu ve beni elde ettiği düşüncesine kapılmasın diye diye bana yazanlardan bi çocukla konuşuyorum ama sadece arkadaşça ve zaten bizim okulda o çocukta sizce bu kötü mü etkileyeceltir yoksa o mesajı verecek mi ?

5 gündür çıkıyoruz biliyorum daha çok çok erken iliskimiz hersey basta cok iyiydi dunden beri bi soğuk cevaplar veriyo dun telefonum kirildi fazla yazamiycam dedi ama beyefendj bugün girmis bende mesaj attim ama bana görüldü atti sonrasinda hikaye falan da atti ve hic yazmadi yine girdiginde. sizce napim ben şimdi?

Hepsi 17 18 günlük konuların. Ya 14 25 yaşında olmalısın ya da troll

Yaş 27 mi 17 mi ? Ona göre yorum yapacaktım . Neyse hesabı yuvarlayım , doğru değil kardeşim, düşünsene henüz dörtgündür sevgilisin ve hiç güven verici bir yanın yok görüntüsü oluşturuyorsun. Yapmaya çalıştığın şey , ilişkinin bayağıı ilerleyen kısımlarında güven , sevgi saygı kazandıktan sonra denenmesi gereken , hattaaa hatta denememen gereken birşey....

Back
X