SİZCE DOĞRU MU YAPIYORUM ?

taladrodelisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
13
4
1
35
4 günlük sevgiliyiz ve bende biraz olsun kıskanıyor mu ve beni elde ettiği düşüncesine kapılmasın diye diye bana yazanlardan bi çocukla konuşuyorum ama sadece arkadaşça ve zaten bizim okulda o çocukta sizce bu kötü mü etkileyeceltir yoksa o mesajı verecek mi ?

Yaş 27 yazıyor ama iki katını yazdın sanırım. 4 günlük sevgililikte beni elde etmiş olmasın hesapları nedir?
Yaptıgın şey sayesinde asla güvenilir biri olmayacaksın, zaten uzun da sürmeyecek sevgili durumu. Biraz büyü bir sonraki ilişkiye öyle adım atarsın..

Gerçekten 27 yasında mısın? Konularından dolayı öyle değil gibisin

Hepsi 17 18 günlük konuların. Ya 14 25 yaşında olmalısın ya da troll

Yaş 27 mi 17 mi ? Ona göre yorum yapacaktım . Neyse hesabı yuvarlayım , doğru değil kardeşim, düşünsene henüz dörtgündür sevgilisin ve hiç güven verici bir yanın yok görüntüsü oluşturuyorsun. Yapmaya çalıştığın şey , ilişkinin bayağıı ilerleyen kısımlarında güven , sevgi saygı kazandıktan sonra denenmesi gereken , hattaaa hatta denememen gereken birşey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…