sizce doğru mu yapıyorum??

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Merhaba kk bayanları

Sizin görüşleriniz benim için önemli lütfen sıkılmadan okuyun Rica ediyorum

Benim kaynanamla sorunlarım var bir kaç konumda yer alır o sorunlar. Kaynanam bana karşı çok hata yaptı ve eşim ses etme ben seni savunurum dediği için hep sustum hiç bir saygısızlığim olmadı. Bir kaç gün önce aşağıya oturmaya indim bebegimle (kaynanam bebeğimi girmeye bile gelmedi) neyse sonra bebeğe bakarak güldü kaynanam. Bende acidim ona ne bileyim. Gece eve dönünce eşime söyledim oda 'hadi gidelim de gorsun' dedi. Gecenin bir vakti gittik bebeği severken kaynanam ' fotoğrafını gösteriyorlardı ama o kadar kin doluydum ki bakmıyordu bile' dedi.. sinirlerim zıpladı.. o gece ses etmedim.

Neyse sonraki akşam çay yapıp mahalleye götürdüm komşular geldi kaynanam da geldi ictik falan. Kaynanamin abileri babası annesi falan yan binada oturur hepsi onlarda semaver çayı yapmışlar benimle ve eşimle konusmadiklari için bizi cagirmadilar. Kaynanami çağırdılar.. kaynanamin dolduruslari yüzünden konuşmuyorlar bizimle esimlede tartıştılar zaten.. kaynanam ne derse ona inandılar yalan yanlış. Neyse kaynanam da 'hadi gidip orada çay icelim' dedi. Yine ses cikarmadim sanki bilmiyormuş gibi dalga gecti. Onun yüzünden her şey oldu saf ayaklarına yatıyor.. şimdi eşim kardeşinin yanında geldiginde bir daha annesine gitmek istemediğimi ona karşı sıcak olamiyacagimi soylicem.. kabul etmezsenn bu evliliğin sonunu görmüyorum dicem çünkü eşimle kaynanam yüzünden çok tartisiyoruz. Yapılanları unutmuyorum... sizce haklı değil miyim? Eşime bunları soylemelimiyim?

(Yazim hataları varsa kusura bakmayın lütfen)

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

ama siz sanki bi öyle bi böyle davranıyor gibisiniz.

hem aşağı inmişsiniz sonra kv ye acımışsınız sonra uyuz olmusunuz ee çay içirmişsiniz o sizi çağırınca tribe girmişsiniz..

yanlış anladıysam affola ama bana siz biraz kararsız geldiniz.

Aslın da öyle değil sırf eşim için denemek istedim ama olmuyor yapamiyorum. Üstune birde karşı taraf kendi hakliymis gibi konuşuyor..

işte karşı taraf siz kararlı duramadıgınız için kendini haklı görüyor bence.

inanın ne kadar zor oldugunu çok iyi biliyorum bazen çok sevdiğim bazende nefret ettiğim kıyamadıgım bi kv vardı sonra o bana kıydı bende ona kıydım..

şimdi o kadar kıymetliyim ki herkesin gözünde.

tek tavsiyem acil bi şekilde net olarak duruşunuzu belli edin eşinize de kv ye de nasıl olacağı size kalmış ama bi karar verip onu uygulayın lütfen.

eğer kv düzelme eğiliminde ise iyi biri olacağına ve mutlu olacağınıza inanıyorsanız o yönde bir tercih yapın yada bırakın inceldiği yerden kopsun.

Merhaba kk bayanları

Sizin görüşleriniz benim için önemli lütfen sıkılmadan okuyun Rica ediyorum

Benim kaynanamla sorunlarım var bir kaç konumda yer alır o sorunlar. Kaynanam bana karşı çok hata yaptı ve eşim ses etme ben seni savunurum dediği için hep sustum hiç bir saygısızlığim olmadı. Bir kaç gün önce aşağıya oturmaya indim bebegimle (kaynanam bebeğimi girmeye bile gelmedi) neyse sonra bebeğe bakarak güldü kaynanam. Bende acidim ona ne bileyim. Gece eve dönünce eşime söyledim oda 'hadi gidelim de gorsun' dedi. Gecenin bir vakti gittik bebeği severken kaynanam ' fotoğrafını gösteriyorlardı ama o kadar kin doluydum ki bakmıyordu bile' dedi.. sinirlerim zıpladı.. o gece ses etmedim.

Neyse sonraki akşam çay yapıp mahalleye götürdüm komşular geldi kaynanam da geldi ictik falan. Kaynanamin abileri babası annesi falan yan binada oturur hepsi onlarda semaver çayı yapmışlar benimle ve eşimle konusmadiklari için bizi cagirmadilar. Kaynanami çağırdılar.. kaynanamin dolduruslari yüzünden konuşmuyorlar bizimle esimlede tartıştılar zaten.. kaynanam ne derse ona inandılar yalan yanlış. Neyse kaynanam da 'hadi gidip orada çay icelim' dedi. Yine ses cikarmadim sanki bilmiyormuş gibi dalga gecti. Onun yüzünden her şey oldu saf ayaklarına yatıyor.. şimdi eşim kardeşinin yanında geldiginde bir daha annesine gitmek istemediğimi ona karşı sıcak olamiyacagimi soylicem.. kabul etmezsenn bu evliliğin sonunu görmüyorum dicem çünkü eşimle kaynanam yüzünden çok tartisiyoruz. Yapılanları unutmuyorum... sizce haklı değil miyim? Eşime bunları soylemelimiyim?

(Yazim hataları varsa kusura bakmayın lütfen)

Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yahu takma umursama gitme.Gelene amenna gelmeyene eyvallah.İsteyen gelir görür çocuğu.Mesafe mesafe mesafe

Düzelme eğilimde olduğunu sanmıyorum beni sevmiyor bunu çok iyi biliyorum. Eşime benimle ilgili çok laf söylemiş ve doldurmustu. O yüzden bilemiyorum bana karşı düzenlemez

Ortada elle tutulur ciddi birsey yokken eskileri dusunup esinizle konusmayin bence cunku kk da okudugum kadariyla erkeklerin bazilari ailelerinin hatalarini gormeyebiliyorlar gorselerde dillendirmeyebiliyorlar eslerine ,onun icin huzurunuz bozulmasin simdi sevmeyiversin ,etkilenmeyin, cicim bicim olmasanizda Selam verecek halde durun bence sivrilmeyin simdi

Ortada elle tutulur ciddi birsey yokken eskileri dusunup esinizle konusmayin bence cunku kk da okudugum kadariyla erkeklerin bazilari ailelerinin hatalarini gormeyebiliyorlar gorselerde dillendirmeyebiliyorlar eslerine ,onun icin huzurunuz bozulmasin simdi sevmeyiversin ,etkilenmeyin, cicim bicim olmasanizda Selam verecek halde durun bence sivrilmeyin simdi
Eşim haklı olduğumu söylüyor o yüzden hiçbir şekilde sesini bana çıkartamıyor.. evladıma kadar beddua etti şimdi seviyor gibi duruyor bu kadin

Eşim haklı olduğumu söylüyor o yüzden hiçbir şekilde sesini bana çıkartamıyor.. evladıma kadar beddua etti şimdi seviyor gibi duruyor bu kadin
Esiniz dogruyu yanlisi ayird edebiliyorsa kafaniza takmayin sizde sayginizi eksik etmeyin ama cokta kafaniza takmayin derim gercekten esineze ve cocugunuza konsantre olun dusunmeyin bunlari bedduayi kabul edecek olan Allahu tealadir o herseyi biliyor onun icin bunlari udusnuo uzmeyin kendinizi ve dedigim gibi sivrilmis olabilirsiniz bakin benim ablamda ayni sizin durumunuzda esi onun hakli oldugunu bildigini soyledi ama ablam irtibati koparmadan gorusuyor yani sonucta annesi atamaz ,bence sizde biyke yapin sabirli olun biraz daha

Mrb. Madem affedemiyorsunuz çok sık görüşmeyin kaynananizla. Evliliği sonlandirmak falan çok büyük laflar, gerek yok.

Biraz eşimin de suçu var bilemiyorum hep annesine gidiyor her gün evde okşa hep aşağıya annesine iner bende nefret doluyorum

Back
X