• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siZce doğru olan hangisi??Kafayı yiyeceğim

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
evli ve başı kv ve kp ile büyük derrte olanlar kervenındanım bende.

Bunlar karı koca her kışı bzde geçirirler di ev doğalgazlı diye soba ile uğraşmamak adına.

Ama ne kışlar kavga gürültü iftira üçkeğat yalan eşim ile arama girmeler ne istersrniz var yani.

İstemyorum diye yırtındığım halde hatta yırtndgmz halde eşim ile birlikte.

Gerçkten çok eziyet etti anlatsam o da ayrı konu.

Şimdi benim asıl ikilem yaşadığım konu

Bu sene yine geldiler.Bende iki cihan bir araya gelse bu kışı böyle geçirmem diye deliliğe vurdum tabiri caizse.

Ev kiralayalım yakınımızda diorum kabul etmiyor...

Şu şekilde kabul ederim her masraf size ait olucak ..

Ben çalşmıyoruz eşim zaten ev ve araba kredisi ödüyor artan para bize zor yetiyor.

Kendi parası da var iyi dir durumları oldukça..

Diğer secenek ise ben köye geleyim kışı orda geçireyim diyorym ona biraz daha sıcak bakıyorlar gibi

Bu arada biz merkezde onlar köyde yaşıyor.
Kışları çok sert geçiyır heleki köyde günlerce haftalarca elektrk gelmiyor kar diz boyu oluyor
Net çekmiyor
Su lar buz tutuyor akmıyor..
Dayanabilirmiyim sizce gitmelimiyim.

Ben ewimde istemiyorum çünkü

Temizliklrrinehiç dikkat etmezler sanki bile bile hoyratca dawranıp zarar verirler sağa sola

Kombi kullnımı 6 katına çıkar demezler durun üç krş katkımız olsun fitne fesatlıık cabası.

Köyden korkuyorum çünkü egenin incisinde doğdum büyüdüm uzak geliyor bana köy yaşantısı ama bir yandan da mantıklı sizce....

Ne alaka ya tercih yapmak zorunda değilsiniz gitsinler evlerine eşiniz çok net konuşsun siz karışmayın bence

Anlamıyorlar.Ben bu konuda boşanma aşamasından döndüm bi önceki konum aslnda daha açıklayıcı

Koyde onlar yapamiyosa sen nasıl yapacaksın. Orda birinize bi sey olsa gidis geliş her sey sorun. Esiniz de sıcak bakmiyo bu duruma. Nasil geliyolar? Bi yandan da anne baba sonuçta. Zorlaniyolardir onlarda eminim ki. Allah yardımcınız olsun. Konuşun diycem ama fayda edicegini sanmıyorum

Hiç bir yere gitmeyin
Sizin eviniz orası
Tek çözüm ya kayınvalideniz kayınpederiniz gelmeyecek size artık kışları eşinize tavrınızı koyacaksınız
Yada kavga gürültü boşanmakla tehdit edip evi terk edeceksiniz
Ben gerekirse boşanırdım yani kış uzun az bir zaman değil
Onların derdi ısınmak değil sizi hizmetçi olarak kullanmak
Oh mis
Eşinizle konuşun bu son gelmeyecekler yoksa biter diyin
Başka bir çözüm yok

Köyde de onların yanında olacaksin sonuçta. Senin evinde kalsinlar. Iki sonuçta da yanyana olacaksın madem.

Hayır o zaman sen evini kiziniyorsun KP ve kV den.

Bende kalmasinlar ama ben köye gideyim. Ne güzel kafa

Evim de istemiyorum diye niye koye gideceksin. Sartlar boyleyken bide.
Amac sizlemi yasamak yoksa kisi daha rahat mi gecirmek.
Hem sen gidersen esinlede ayri kalcaksin.
Ben olsam gitmem o sartlarda otururum evimde.
İsiniz zor belliki istenmediklerini biliyolar ve hala gelmeyi istiyolar.ev kiralama isini bile size yiktiklarina gore ne desen anlamazlar.

Ay konudan bağımsız olarak , konu başlığınız bana msn dönemlerimizi hatırlattı :KK51:

masarflari kabul etmiyolarmi
zirla evinize nasil geliyolar anlamiyorumkii
esiniz illaki sen yokken umut isigi evriyodur
bence gitme o kotu sartlaara
çocugun yokmu , olursa napacasin okulu vs olunca
geçicii çozum bu sneinki kokden halletmen lazim problemi

ailen hayattami. cagir onlar da gelsinler. rahatsz olurlar belki. ne munasebet bi de ayri evin masrafini size nasıl yikarlar?!!! dusuncesizler! esinle konus esin de tepkisini gostermeli.

Şöyle toplu cvp yazayım .
Eşimde istemiyor ancak br yerde de tıkanıp kalıyor annem babam napayım diyor.

Ewim küçük 2 ÷1 biri yatak odası kaldımı bir artı bir kp merdiven zor oluyor diye yukarı çıkmak istemiyor kv yukarda kalmak istiyor ew dublex bu arada bi misafir gelse oturtcak yerim yok kiri pisi cabası

Ewim küçük 2 ÷1 biri yatak odası kaldımı bir artı bir kp merdiven zor oluyor diye yukarı çıkmak istemiyor kv yukarda kalmak istiyor ew dublex bu arada bi misafir gelse oturtcak yerim yok kiri pisi cabası
Gelme diye yüzlerine söylüyor musunuz ? ne diyorlar

Birde şu var tabi kv normal kndi evinde çok titiz çok düzenlidir ama burası sanki yıkıp biçme evi.

En çok nasıl kirletirim acaba yarışında sanki

tikanıp kalmayacak. annesi babasi dusunmuyorsa esin kuracak o dengeyi. sabah gidip aksam geliyor eşler. tıkanip kalmak kolay.

Back
X