evli ve başı kv ve kp ile büyük derrte olanlar kervenındanım bende.
Bunlar karı koca her kışı bzde geçirirler di ev doğalgazlı diye soba ile uğraşmamak adına.
Ama ne kışlar kavga gürültü iftira üçkeğat yalan eşim ile arama girmeler ne istersrniz var yani.
İstemyorum diye yırtındığım halde hatta yırtndgmz halde eşim ile birlikte.
Gerçkten çok eziyet etti anlatsam o da ayrı konu.
Şimdi benim asıl ikilem yaşadığım konu
Bu sene yine geldiler.Bende iki cihan bir araya gelse bu kışı böyle geçirmem diye deliliğe vurdum tabiri caizse.
Ev kiralayalım yakınımızda diorum kabul etmiyor...
Şu şekilde kabul ederim her masraf size ait olucak ..
Ben çalşmıyoruz eşim zaten ev ve araba kredisi ödüyor artan para bize zor yetiyor.
Kendi parası da var iyi dir durumları oldukça..
Diğer secenek ise ben köye geleyim kışı orda geçireyim diyorym ona biraz daha sıcak bakıyorlar gibi
Bu arada biz merkezde onlar köyde yaşıyor.
Kışları çok sert geçiyır heleki köyde günlerce haftalarca elektrk gelmiyor kar diz boyu oluyor
Net çekmiyor
Su lar buz tutuyor akmıyor..
Dayanabilirmiyim sizce gitmelimiyim.
Ben ewimde istemiyorum çünkü
Temizliklrrinehiç dikkat etmezler sanki bile bile hoyratca dawranıp zarar verirler sağa sola
Kombi kullnımı 6 katına çıkar demezler durun üç krş katkımız olsun fitne fesatlıık cabası.
Köyden korkuyorum çünkü egenin incisinde doğdum büyüdüm uzak geliyor bana köy yaşantısı ama bir yandan da mantıklı sizce....
Bunlar karı koca her kışı bzde geçirirler di ev doğalgazlı diye soba ile uğraşmamak adına.
Ama ne kışlar kavga gürültü iftira üçkeğat yalan eşim ile arama girmeler ne istersrniz var yani.
İstemyorum diye yırtındığım halde hatta yırtndgmz halde eşim ile birlikte.
Gerçkten çok eziyet etti anlatsam o da ayrı konu.
Şimdi benim asıl ikilem yaşadığım konu
Bu sene yine geldiler.Bende iki cihan bir araya gelse bu kışı böyle geçirmem diye deliliğe vurdum tabiri caizse.
Ev kiralayalım yakınımızda diorum kabul etmiyor...
Şu şekilde kabul ederim her masraf size ait olucak ..
Ben çalşmıyoruz eşim zaten ev ve araba kredisi ödüyor artan para bize zor yetiyor.
Kendi parası da var iyi dir durumları oldukça..
Diğer secenek ise ben köye geleyim kışı orda geçireyim diyorym ona biraz daha sıcak bakıyorlar gibi
Bu arada biz merkezde onlar köyde yaşıyor.
Kışları çok sert geçiyır heleki köyde günlerce haftalarca elektrk gelmiyor kar diz boyu oluyor
Net çekmiyor
Su lar buz tutuyor akmıyor..
Dayanabilirmiyim sizce gitmelimiyim.
Ben ewimde istemiyorum çünkü
Temizliklrrinehiç dikkat etmezler sanki bile bile hoyratca dawranıp zarar verirler sağa sola
Kombi kullnımı 6 katına çıkar demezler durun üç krş katkımız olsun fitne fesatlıık cabası.
Köyden korkuyorum çünkü egenin incisinde doğdum büyüdüm uzak geliyor bana köy yaşantısı ama bir yandan da mantıklı sizce....