• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siZce doğru olan hangisi??Kafayı yiyeceğim

Ay Allahim kabus gibi. 1+1 e çıkın. Sobali eve çıkın. Bu ailenin gelemeyeceği bir yere taşının. Ama lütfen bişey yapın. Allah yardımcınız olsun.

Evliyim 4.5 senelik 9 senede flört dönemimiz oldu 2.5 yaşında oğlumuz var

Siz bırakmazsınız ben bırakırım, sevdiğim adamı basiretli diye sevdim zaten,basiretsizleşirse sevmem
9 senelik evliyim severek evlendim,hala da seviyorum ama bende gayet rahat bırakabilirim.Zaten bizim sınırlarımız net olduğu için ne kv bizim gibilere böyle arsız davranabilir ne de eşimiz arada kalır.Her insan kendi hayatını kendi şekillendiriyor ve hakettiği hayatı yaşıyor.O yüzden bazı kadınların sizi anlayacağını zannetmem

Eger kvnin evine gidince misafir olrak gorup azda olsa (hizmet bi kenara) yardimda bulunsa; tum isi bana yikmasa o zmn giderdim ben ne yalan soyluyum.
Bari bu kis rahat ederim.
Yok eger ordada kole olarak calisicaksam o zmn ha koy ha sehir. Bari kendi evimde kaliyimda bide kicin basim donmasin soguktan.

Niye siz varken koyde sobali evde yaşamayı kabul edio lar da siz yokken kabul etmio lar. Soba işini siz mi yapacaksınız ki...
Bu ne terbiyesizlik yaa. Ne insanlar var...

evli ve başı kv ve kp ile büyük derrte olanlar kervenındanım bende.

Bunlar karı koca her kışı bzde geçirirler di ev doğalgazlı diye soba ile uğraşmamak adına.

Ama ne kışlar kavga gürültü iftira üçkeğat yalan eşim ile arama girmeler ne istersrniz var yani.

İstemyorum diye yırtındığım halde hatta yırtndgmz halde eşim ile birlikte.

Gerçkten çok eziyet etti anlatsam o da ayrı konu.

Şimdi benim asıl ikilem yaşadığım konu

Bu sene yine geldiler.Bende iki cihan bir araya gelse bu kışı böyle geçirmem diye deliliğe vurdum tabiri caizse.

Ev kiralayalım yakınımızda diorum kabul etmiyor...

Şu şekilde kabul ederim her masraf size ait olucak ..

Ben çalşmıyoruz eşim zaten ev ve araba kredisi ödüyor artan para bize zor yetiyor.

Kendi parası da var iyi dir durumları oldukça..

Diğer secenek ise ben köye geleyim kışı orda geçireyim diyorym ona biraz daha sıcak bakıyorlar gibi

Bu arada biz merkezde onlar köyde yaşıyor.
Kışları çok sert geçiyır heleki köyde günlerce haftalarca elektrk gelmiyor kar diz boyu oluyor
Net çekmiyor
Su lar buz tutuyor akmıyor..
Dayanabilirmiyim sizce gitmelimiyim.

Ben ewimde istemiyorum çünkü

Temizliklrrinehiç dikkat etmezler sanki bile bile hoyratca dawranıp zarar verirler sağa sola

Kombi kullnımı 6 katına çıkar demezler durun üç krş katkımız olsun fitne fesatlıık cabası.

Köyden korkuyorum çünkü egenin incisinde doğdum büyüdüm uzak geliyor bana köy yaşantısı ama bir yandan da mantıklı sizce....
Bak kendin demişsin ki dayanabilirmiyim?onlar nasıl dayansın ki. Bence yakinda bi ev kiralayin

Kombiyi kısın. Üşüsünler. Faturayı ödeyemiyoruz diyin. Geceleri de kapatın. Rahat vermeyin sıcak konusunda. Habersiz habersiz kapatın ha bire hasta olsunlar. Üç yıldır önce ne yapiyorlarmis. Ne demek başka kız mı yok. Adları büyük amabuyuk olamamış lar.

Tutmuyor masraflar size ait olrsa tutun diolar .
Eşimde bak yakında ew kiralarlarsa yazın da gtmezler hep burda kalırlar o zam dersin ahh kışları idare etseydim pişman ederler bzi diyor

Valla kocaniz gayet rahat bence size arada kaldim diye oyaliyor kendinize yazik ediyorsunuz kucuk kayniniz da cevval bir kiz bulur omrunuz boyle gecer aklinizi kullanmazsaniz

Valla kocaniz gayet rahat bence size arada kaldim diye oyaliyor kendinize yazik ediyorsunuz kucuk kayniniz da cevval bir kiz bulur omrunuz boyle gecer aklinizi kullanmazsaniz

Kocan yalniz kalir diye annelere gitmiyorsun ama koye gidip kaynananlara bakacaksin sen de bi tuhafsin bi kis annenlerde gecirsen omur boyu rahat edersin
aynı şeyleri düşünüyorum.
daha ortada olmayan eltiye umut bağlamış. o kişi dediği dedik biri çıkarsa ne olacak?

eşini bırakıp köyde hizmetçi olmaya hem sen hem eşin razı. ne büyük fedakarlık, ne büyük aşk.

madem öyle. bu kış da sen git annenlere. biraz da onlara hizmet et. eşininkiler ana baba, seninkiler de.
eşin itiraz etmemeli, anlayışla karşılamalı.

eğer eşin onların lafıyla seni boşar diye korkuyorsan, ortada sevgi yokmuş derim.

Evin huzuru bozulmaktansa kıt kanaat gecinmek iyidir ...evi tutun kirası ni siz verin ev masraflarını onlar karşılasin

evli ve başı kv ve kp ile büyük derrte olanlar kervenındanım bende.

Bunlar karı koca her kışı bzde geçirirler di ev doğalgazlı diye soba ile uğraşmamak adına.

Ama ne kışlar kavga gürültü iftira üçkeğat yalan eşim ile arama girmeler ne istersrniz var yani.

İstemyorum diye yırtındığım halde hatta yırtndgmz halde eşim ile birlikte.

Gerçkten çok eziyet etti anlatsam o da ayrı konu.

Şimdi benim asıl ikilem yaşadığım konu

Bu sene yine geldiler.Bende iki cihan bir araya gelse bu kışı böyle geçirmem diye deliliğe vurdum tabiri caizse.

Ev kiralayalım yakınımızda diorum kabul etmiyor...

Şu şekilde kabul ederim her masraf size ait olucak ..

Ben çalşmıyoruz eşim zaten ev ve araba kredisi ödüyor artan para bize zor yetiyor.

Kendi parası da var iyi dir durumları oldukça..

Diğer secenek ise ben köye geleyim kışı orda geçireyim diyorym ona biraz daha sıcak bakıyorlar gibi

Bu arada biz merkezde onlar köyde yaşıyor.
Kışları çok sert geçiyır heleki köyde günlerce haftalarca elektrk gelmiyor kar diz boyu oluyor
Net çekmiyor
Su lar buz tutuyor akmıyor..
Dayanabilirmiyim sizce gitmelimiyim.

Ben ewimde istemiyorum çünkü

Temizliklrrinehiç dikkat etmezler sanki bile bile hoyratca dawranıp zarar verirler sağa sola

Kombi kullnımı 6 katına çıkar demezler durun üç krş katkımız olsun fitne fesatlıık cabası.

Köyden korkuyorum çünkü egenin incisinde doğdum büyüdüm uzak geliyor bana köy yaşantısı ama bir yandan da mantıklı sizce....
sen olmadan yaşayamıyor mu bunlar?
köyde durmalarının tek şartı senmisin?
hizmetlerini gör istiyorlar anlaşılan.
masrafları size yıkmaya çalışmaları da ne büyük vicdansızlık.
öyle bir köye gitme bence de ya çekilmez o çile.
evini düzenini niye bozacaksın.

Köyde kışın yaşayan yokmu ? Onlar nasil yaşıyomuş.Siz gidince koye elektrik mi bağlanacak ki niye gidiyorsunuz .
Hofff kafamda deli sorular

• Beğen
Reactions: anu
Back
X