Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 senelik evliyim severek evlendim,hala da seviyorum ama bende gayet rahat bırakabilirim.Zaten bizim sınırlarımız net olduğu için ne kv bizim gibilere böyle arsız davranabilir ne de eşimiz arada kalır.Her insan kendi hayatını kendi şekillendiriyor ve hakettiği hayatı yaşıyor.O yüzden bazı kadınların sizi anlayacağını zannetmemEvliyim 4.5 senelik 9 senede flört dönemimiz oldu 2.5 yaşında oğlumuz var
Siz bırakmazsınız ben bırakırım, sevdiğim adamı basiretli diye sevdim zaten,basiretsizleşirse sevmem
Bak kendin demişsin ki dayanabilirmiyim?onlar nasıl dayansın ki. Bence yakinda bi ev kiralayinevli ve başı kv ve kp ile büyük derrte olanlar kervenındanım bende.
Bunlar karı koca her kışı bzde geçirirler di ev doğalgazlı diye soba ile uğraşmamak adına.
Ama ne kışlar kavga gürültü iftira üçkeğat yalan eşim ile arama girmeler ne istersrniz var yani.
İstemyorum diye yırtındığım halde hatta yırtndgmz halde eşim ile birlikte.
Gerçkten çok eziyet etti anlatsam o da ayrı konu.
Şimdi benim asıl ikilem yaşadığım konu
Bu sene yine geldiler.Bende iki cihan bir araya gelse bu kışı böyle geçirmem diye deliliğe vurdum tabiri caizse.
Ev kiralayalım yakınımızda diorum kabul etmiyor...
Şu şekilde kabul ederim her masraf size ait olucak ..
Ben çalşmıyoruz eşim zaten ev ve araba kredisi ödüyor artan para bize zor yetiyor.
Kendi parası da var iyi dir durumları oldukça..
Diğer secenek ise ben köye geleyim kışı orda geçireyim diyorym ona biraz daha sıcak bakıyorlar gibi
Bu arada biz merkezde onlar köyde yaşıyor.
Kışları çok sert geçiyır heleki köyde günlerce haftalarca elektrk gelmiyor kar diz boyu oluyor
Net çekmiyor
Su lar buz tutuyor akmıyor..
Dayanabilirmiyim sizce gitmelimiyim.
Ben ewimde istemiyorum çünkü
Temizliklrrinehiç dikkat etmezler sanki bile bile hoyratca dawranıp zarar verirler sağa sola
Kombi kullnımı 6 katına çıkar demezler durun üç krş katkımız olsun fitne fesatlıık cabası.
Köyden korkuyorum çünkü egenin incisinde doğdum büyüdüm uzak geliyor bana köy yaşantısı ama bir yandan da mantıklı sizce....
Tutmuyor masraflar size ait olrsa tutun diolar .
Eşimde bak yakında ew kiralarlarsa yazın da gtmezler hep burda kalırlar o zam dersin ahh kışları idare etseydim pişman ederler bzi diyor
Şöyle biz sobayla uğraşamayız .
Ama ben gidersem ben uğraşıcam
Valla kocaniz gayet rahat bence size arada kaldim diye oyaliyor kendinize yazik ediyorsunuz kucuk kayniniz da cevval bir kiz bulur omrunuz boyle gecer aklinizi kullanmazsaniz
aynı şeyleri düşünüyorum.Kocan yalniz kalir diye annelere gitmiyorsun ama koye gidip kaynananlara bakacaksin sen de bi tuhafsin bi kis annenlerde gecirsen omur boyu rahat edersin
sen olmadan yaşayamıyor mu bunlar?evli ve başı kv ve kp ile büyük derrte olanlar kervenındanım bende.
Bunlar karı koca her kışı bzde geçirirler di ev doğalgazlı diye soba ile uğraşmamak adına.
Ama ne kışlar kavga gürültü iftira üçkeğat yalan eşim ile arama girmeler ne istersrniz var yani.
İstemyorum diye yırtındığım halde hatta yırtndgmz halde eşim ile birlikte.
Gerçkten çok eziyet etti anlatsam o da ayrı konu.
Şimdi benim asıl ikilem yaşadığım konu
Bu sene yine geldiler.Bende iki cihan bir araya gelse bu kışı böyle geçirmem diye deliliğe vurdum tabiri caizse.
Ev kiralayalım yakınımızda diorum kabul etmiyor...
Şu şekilde kabul ederim her masraf size ait olucak ..
Ben çalşmıyoruz eşim zaten ev ve araba kredisi ödüyor artan para bize zor yetiyor.
Kendi parası da var iyi dir durumları oldukça..
Diğer secenek ise ben köye geleyim kışı orda geçireyim diyorym ona biraz daha sıcak bakıyorlar gibi
Bu arada biz merkezde onlar köyde yaşıyor.
Kışları çok sert geçiyır heleki köyde günlerce haftalarca elektrk gelmiyor kar diz boyu oluyor
Net çekmiyor
Su lar buz tutuyor akmıyor..
Dayanabilirmiyim sizce gitmelimiyim.
Ben ewimde istemiyorum çünkü
Temizliklrrinehiç dikkat etmezler sanki bile bile hoyratca dawranıp zarar verirler sağa sola
Kombi kullnımı 6 katına çıkar demezler durun üç krş katkımız olsun fitne fesatlıık cabası.
Köyden korkuyorum çünkü egenin incisinde doğdum büyüdüm uzak geliyor bana köy yaşantısı ama bir yandan da mantıklı sizce....