- Konu Sahibi xxxxxangel
-
kızmakta haklısın hem de 3 aylarda
canım bağırıp çağırmadan konuşmaya çalışsaydın diyecem ama
senin yerinde olsam ben de aynısını yapardım heralde
bağırıp çağırınca çok etki etmiyor aslında
sadece dırdırcı oluyosun onlara göre
keşke sesini çıkarmadan yatıp uyuyup ertesi gün sakin kafayla diyeceklerini deseydin
neyse olan olmuş artık senin yerinde olsam bir süre hiç konuşmazdım
özür dileyip bir daha içmeyeceğine yemin ettirene kadar
bende bır sure konusmayacgım canım hatta annemleremı gıtsem dıyorum cunku her gordugumde bı laf soylemek gelıo içimden
Bir dahaki sefere beni de çağır da beraber içelim deyin..
Kısıtlayarak, annenizin evine giderek, bağırıp çağırarak çözümlenmez bu sorun.. Alkol bağımlısı bir adamdan söz etmiyoruz neticede.. Ayda yılda bir canı içmek istemiş, içmiş.. Bence ters bir durum yok..
bunu sıklıkla yapmıo anladığım kadarıyla.. yaptığışey doğru demiorum helede size söz wermişken ama sakın annenizin ewine gitmeye falanda kalkmayın, ben çiftler arası sorunların yine çiftler arasında çözülmesinden yanayım, zaten buda çok çok büyük bi olay değil.. karşına al we bu durumun seni nekdar üzdüğünden bahset.. benimde nişanlım hayatına ben girmeden önce alkol kullanıodu we bende ona bırakmasını istediğimi sölemiştim ama eğer çok isterse dışarı gitmesine gerek olmadığını beraber gidebileceğimiz çok şık restorantlar olduğunu we hem yemeğimizi yiyip yanında 1-2kadeh şarabını wiskisni içebleceğini sölemiştim.. saolsun buna gerek bırakmadı we 4 yıldır ağzına içkisürmedi (mezuniyetimiz hariç 1 kadeh şarap içmiştik 2mizde) ona böle yaklaşırsan daha etkili olacağını düşünüorum çünkü erkekler yasaklara daha meyilli dawranıolar. inş düzelir cnm bi sorun kalmazopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?