Sizce doğrumu yapıyorum??

xxxxxangel

GÖBÜŞÜ BEBİŞLİ:)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
1.212
6
116
Konya
SLM ARKADASLAR,ÖNUMUZDEKI AY EVLILIGIM 1 YIL OLCAK ESIMLE ARADA SIRADA KAVGA EDIP TEKRAR BARISIYORUZ AMA DUNKU YAPTIGI COK KANIMA DOKUNDU,KUAFORE GIDECEM DIYE DUN AKSAM EVDEN CIKTI FAKAT GERI DONDUGUNDE ALKOLLU OLDUGUNU FARKETTIM OYLE ZİL ZURNA SARHOS DEILDI AMA DAHA ONCEDE ICMISTI VE BANA SOZ VERMISTI BIDAHA ICMEYECEGIM DIYE COK SINIRLENDIM ALKOL ALMASINI ISTEMIYORUM,DUN AGZIMA HER GELENI SAYDIM VE SIMDIDE KONUSMUYORUM SIZCE BU YAPTIGIM DOGRUMU?YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynı dert bende de vardı canım.içme hem günah hemde aramızı bozuyor diye yalvar yakar bıraktıramamıştım.Ama allah ona rahatsızlık verince mecburen bırakmak zorunda kaldı.
kolonya bile koklamak yasak şimdi.
yapttığın bence doğru ama dozunda yap birde ceza olarak ilişki yasağı koy belki oda etkili olabilir..

cok yanlis degil....ama dogruda degil yani söyle söylüyeyim arkadasim
anladigim kadariyla bu konu hakkinda daha öncede konusmussunuz....hatta tartisma yasamissiniz..esinizin bunu bile bile gidip icmesi dogru degil...bagimli falan degilse tabiiii....bence sürekli kavga ederek biseyleri cözmeye calismayin belliki bu bi seye yaramiyo cünkü daha öncede bu konu hakkinda tartistiginizi sölüyosunuz...cok üstüne gitmeyin derim ben ayik kafayla bi daha konusmayi deneyin...acikca bu konuyu tartisin..bunun aranizda daha sonra daha büyük tartismalara kavgalara yol acabileceginden bahsedin...konusmamaniz ona sirtinizi dönmeniz belkide onu daha cok tesvik eder icmeeye...belkide söleyemedigi bi derdi vardir....anlamaya calisin...kisacasi arkadasim orta yolunu bulmaya calisin...umarim bi an önce düzelir..........

içtiğinde sağı solu rahatsız etmiyor size kötü davranmıyorsa bence üzerine gitmeyin.

çünkü siz üzerine gittikçe o abartacaktır.benim eşim 3 aylarda içmez ama diğer zamanlarda içer. bazen ölçü kaçar. yinede hiçbirşey demem. demedikçe kendileri daha çok azaltır.

fazla tepki göstermişsin sanki
insan çok sinirli olsa da sonradan pişman olacağı sözler söylememeli
bunun yerine daha yapıcı konuşmalısın bence

esım herzaman ıcmıyor ve sarhosta deıldı heralde 2 sıse falan bıra ıcmıstır bana hıc zararı olmadı ve evlendıgımızden berı bu 2.içişi benıde rahatsız eden 3 aylarda olmamız ve bunu kandıl arıfesınde yapması

kızmakta haklısın hem de 3 aylarda
canım bağırıp çağırmadan konuşmaya çalışsaydın diyecem ama
senin yerinde olsam ben de aynısını yapardım heralde
bağırıp çağırınca çok etki etmiyor aslında
sadece dırdırcı oluyosun onlara göre
keşke sesini çıkarmadan yatıp uyuyup ertesi gün sakin kafayla diyeceklerini deseydin
neyse olan olmuş artık senin yerinde olsam bir süre hiç konuşmazdım
özür dileyip bir daha içmeyeceğine yemin ettirene kadar

canım kandil ve uç aylar olmasından dolayı rahatsız olmuşsun belli ama bu konuda fazla usteleme sen ustelersen daha problemö çıkar

daha oncekı ıctıgınde konusmustum sakınce soz verıp tekrarlaması cok sınırlendırdı benı arkadaslar kendımı tutamadım

bende bır sure konusmayacgım canım hatta annemleremı gıtsem dıyorum cunku her gordugumde bı laf soylemek gelıo içimden

1 yılda 2. defa olan bir şey sonuçta bazen insan dağıtmak ister bunda garipsenecek bir durum yok ki kaldı ki eşiniz öyle zil zurna sarhoş olan bir insanda değilmiş içtiği 2 birayı burnundan fitil fitil getirmenize gerek yok bence. Hadi biraz trip yaparsınız tekrarlanmaması için bu doğaldır bunu anlarım ama o kadarda büyütülecek bir mevzu değil.

Ufak tefek şeyler için hayatı kendinize zindan etmeyin.

bunu sıklıkla yapmıo anladığım kadarıyla.. yaptığışey doğru demiorum helede size söz wermişken ama sakın annenizin ewine gitmeye falanda kalkmayın, ben çiftler arası sorunların yine çiftler arasında çözülmesinden yanayım, zaten buda çok çok büyük bi olay değil.. karşına al we bu durumun seni nekdar üzdüğünden bahset.. benimde nişanlım hayatına ben girmeden önce alkol kullanıodu we bende ona bırakmasını istediğimi sölemiştim ama eğer çok isterse dışarı gitmesine gerek olmadığını beraber gidebileceğimiz çok şık restorantlar olduğunu we hem yemeğimizi yiyip yanında 1-2kadeh şarabını wiskisni içebleceğini sölemiştim.. saolsun buna gerek bırakmadı we 4 yıldır ağzına içkisürmedi (mezuniyetimiz hariç 1 kadeh şarap içmiştik 2mizde) ona böle yaklaşırsan daha etkili olacağını düşünüorum çünkü erkekler yasaklara daha meyilli dawranıolar. inş düzelir cnm bi sorun kalmazopuyorumnanaktan

bu söylemenle olmaz içinden gelecek
bir de neden berbere gitmek yerine içmiş sordunmu

Bir dahaki sefere beni de çağır da beraber içelim deyin..

Kısıtlayarak, annenizin evine giderek, bağırıp çağırarak çözümlenmez bu sorun.. Alkol bağımlısı bir adamdan söz etmiyoruz neticede.. Ayda yılda bir canı içmek istemiş, içmiş.. Bence ters bir durum yok..

Üç aylarda ve kandil arefesinde içmesi yanlış olmuş ama dilerim 3.sü tekrarlanmaz. Eğer devamı gelirse tepkinizi bu kez sert koyun. Allah ıslah etsin eşinizi.

:lepi::lepi:
Aynen katılıyorum.vereliniortak

ewet sık yapmıo canım 2.içişi,konusmayı denedım once ve aynen dedıgın gıbı bırlıkte ıcelım dedım benım ıcmeme ızın vermıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…