Düşünsenize eşinizi kaybetmişsiniz telefonu elinizde,bir zamanlar gelen msjlara cvp veriyordu hayattaydı,siz oradan tabiki o adamın düşündüğü şekilde düşünemezsiniz,size tuhafta gelebilir,yanlışta gelebilir ama o adam şuanda ne tuhaflığın ne sizin yanlış anlamanızın farkındadır,hayat herkes için farklı akıyor,siz yanlış dersiniz o farklı anlamlar yükler,hayat çok acımasız üzüldüm şuan.Hanımlar görümcem vefat edeli 9 ay oluyor. Fakat eşi ilk günden beri görümcemin watsap ve instagramdan attığımız gönderilere bakıyor. İnstagramları ayrı aslında. Bazen görümcemin telefonundan başkalarını arıyor. Storylerimi görünce biran aa görümcem mi baktı diye oluyorum. Bize yanlış geliyor sürekli gönderilere bakıp görümcemin de dahil olduğu kız geuplarında ki mesajları okuması. Kimse gruptan çıkarmaya da kıyamıyor siz ne düşünüyorsunuz
Başınız sağolsun.Hanımlar görümcem vefat edeli 9 ay oluyor. Fakat eşi ilk günden beri görümcemin watsap ve instagramdan attığımız gönderilere bakıyor. İnstagramları ayrı aslında. Bazen görümcemin telefonundan başkalarını arıyor. Storylerimi görünce biran aa görümcem mi baktı diye oluyorum. Bize yanlış geliyor sürekli gönderilere bakıp görümcemin de dahil olduğu kız geuplarında ki mesajları okuması. Kimse gruptan çıkarmaya da kıyamıyor siz ne düşünüyorsunuz
Hanımlar görümcem vefat edeli 9 ay oluyor. Fakat eşi ilk günden beri görümcemin watsap ve instagramdan attığımız gönderilere bakıyor. İnstagramları ayrı aslında. Bazen görümcemin telefonundan başkalarını arıyor. Storylerimi görünce biran aa görümcem mi baktı diye oluyorum. Bize yanlış geliyor sürekli gönderilere bakıp görümcemin de dahil olduğu kız geuplarında ki mesajları okuması. Kimse gruptan çıkarmaya da kıyamıyor siz ne düşünüyorsunuz
Adam uzuntusunden yapiyor sizin pogaca tariflerinizi, kaynana dedikodularini okumuyor. Benim annem öldüğünde aylarca o gruplari tekrar tekrar kurcaladim. Annemin oldugu resimleri videolari izledim. Ses kayitlarini bastan bastan dinledim. Adam yas surecinde lutfen kirmayin. Gruptakilerle yeni grup kurabilirsiniz cok kalabalik degilse.
Kac senelik karisi öleli daha 1 yil bile olmamis. Bana anormal gelmedi. Yoksa adam niye hayriyenin dedikodusunu fadimenin dantel modelini nuriyenin borek tarifini okusun?Anne başka birşey vefaat eden eşinin kadın arkadaşlarının mesajlarını okumak ayrı birşey.
25 yaşında gorumcem beyin kanaması geçirdi nolur dua edin1 yaşında oğlu var hamileliğin son aylarında tansiyon çıkmıştı ve gebelik zehirlenmesibden doğuma aldılar hemeb şimdi tekrar 3aylik hamileymiş kimseye söylemedi tekrar tansiyonu yukseliyormus doktorlar yatış vermiş ama yatmamış şimdi entube makinelere bağlı yaşıyor. Doktorlar yaşama şansı hiç yok diyor Bebeği karnında olmuş nolur dua edin kimin duası kabul olur Allah bilir
Bu zamanda hiçbirşeye şaşırmam.Kac senelik karisi öleli daha 1 yil bile olmamis. Bana anormal gelmedi. Yoksa adam niye hayriyenin dedikodusunu fadimenin dantel modelini nuriyenin borek tarifini okusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?