Sizce dogrumu

kulaklik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
1.044
373
323
35
Arkadaşlar duyumlarıma göre hızlı yemek yigen erkekler seksi de hızlı yaparlarmış yani oldu bittiye getirirlermiş ne dersiniz

ona bakarsan ayak numarası büyüklüğnü erkeklerin organlarıyla doğru orantılı olduğunu okumuştum bir şehir efsanesine göre..

Yok canım o soruya haydar dümen cvp verdi bende gerçeklik payı varmı die sorma geregi duydum

dünyanın en hızlı yemek yemek yarışması yapılıyor.demekki onların karıları yandı.2 saniyede hallediip döner şeyini yatar valla :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya bunlar hurafe ya hala inanamayın arkadaşlar..

.
bende hızlı yerim yemegımı...
işten dolayı alışkanlık oldu .benimde sankı arkamdan atlı kovalıyor...
ama uyuz yıyenıde hıc sevmem..
ne o öyle mıy mıy mıy...
erkek dediğin hızlı yer...

yanlız kızlar bu topık artı 18 taşınır gibi geliyor...

şöylede bişi var erkekler genelde uzatmayı sevmiyolar ilişkiyi amerikadaki bilim adamlarının araştırması bu diolarki ymegi hızlı yigen erkekler ilişkiyide hızlı yaşarlar

şunu belirteyim..biz ailece doktor camiasında çok fazla bulunuruz..doktorların yürüyüşü nasılsa elide o derece hızlı ve pratik olur derlerdi...

doğru....yemek yemekle alakası basit ve akla mantığa aykırı görünse de erkeğin yemek yeme cokacimcoooktarzı karakteri hakkında ipiucu verir...yani hızlı yemek yiyen erkek tez canlıdır zevkle uzun uzun damak tadını keyfini çıkarmak yerine lüp lüp yemek yiyorsa :hooray:bu onun genel olarak zevk alınması gereken durumlarda nasıl hareket ettiğinin kanıtıdıra.s
ben 2 evlilik yapmış bir kadın olarak söylüyorum kesinlikle doğrusengözlerimebaksanab. ve ben bu durumdan son derece memnunumŞeniz

anlamadıgım ilişkinin kısa sürmesinden mi memnunsun

arkadaşlar hiç cvp alamadım evet benim kocam yavaş yemek yer yavaş ta ilişki sürdürür diyen yok ben bu bilim adamlarının araştırmasını dogru buluyorumeşim ne çok yavaş yer nede çok hızlı ilişkide de ne çok hızlı neden çok yavaş ama ben yemegi çok yavaş yerim sindirirmek lazım die düşünüyorum

bencede alakasız yemek adabı ayrı bir sey cinsellik ayrı ama karakteri pek düzgün olmayınca ikisinide hoyratca yer ayrı konu

Back
X