Sizce Doğrumudur???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar şaşırdınızmı beni bu bölümde konu açarken gördüğünüze a.s evet bende şaşırdım kendime ama merak işte insanı her yöne itiyo kaydirigubbakcemile4
Yaa azönce bi yabancı kanalda bi program vardı beni baştan yarat diye ve orda kadını baştan sonra yüzünden tutunda vücudu dişleri saçları hep değiştirdiler.. kadınla röportaj yapmışlar onuda verdiler kadının en büyük problemi yüzü dişleri ve göğüsleriymiş (zaten geriye ne kaldıki:roflol:)göğüsleriniyse eşi için yenilemek istiyormuş çünkü eşi büyük göğsü seviyormuş sizce bu doğrumudur erkelerin böyle büyük yada küçük göğüs takıntısı varmıdır?fisfisfisnebilim bana saçma geldi eşi için göğüslerini büyütmek bunca sene beğensin beğensin sonraysa değiştirmek istesin sebepse eşi istemiyormuş ee 8 yılllık evlilermiş 8 yıl boyunca neden beğendiki:bbo:neyse gelelim soruma sice bu büyük göğüs küçükk göğüs denen sorunu erkekler problem edermi:uhm:

etmese iyi olur:oklava:
azla yetinmeyen çoğu bulamazsırnaşık şey
yani kendi açımdan

evet canım erkekler küçük gögüslü hatunları pek çekici bulmazlar

valla etsin kendi bilir...
ben masallah kendime güveniyorum...
haa daha büyügünü istiyorsa pamela anderson orda valla...

Bence aşkla sevişen hiç bir erkek kadının göğüs ya da vücut ölçüleri ile ilgilenmez..:asigim:
Eğer farklı niyetlerle cinsel beraberlikleri oluyorsa o zaman artık adamın zevkine kalmış..
Kimi büyük seviyordur kimi küçük..şakkıdı
Her erkeğin zevki ve keyfi farklıdır bence

küçük gögüslü kızlar şansınız düşük bende anlamadım ama erkekler büyük gögüs hastası diye biliyorum

arıyorsa da bende yok ne olcak naniknanikemzik arıyorsa başka kapıya

Siz öyle sanın :dilcikar: benim kocam böyle daha güzel diyor Şeniz
Gayette mutlu minik minik naniknanik
İsterse mutlu olmasın :oklava:
Biz onların oralarını buralarını beğenmiyoruz diyomuz gidin oralara buraları büyültüp küçültün diyomuz hayret bişey onlarda demesin sinirlenirim :mymeka:

:enbuyukkk:

iyide erkek kaçkez aşkla sevişirki en fazla bir veya iki aşk bitince gögüsler ortaya cıkar ozaman nolacekk

iyide erkek kaçkez aşkla sevişirki en fazla bir veya iki aşk bitince gögüsler ortaya cıkar ozaman nolacekk

Nasıl yani?:1shok:
Adamla kadın birbirine aşık oldu, sevişti,sevişti,sevişti..:icecream:
Sonra ilk günkü aşkın heyecanı kalmadı,adam kadının göğüslerinin minikliğini farketti..
Eyvah!!!!Çok üzgünüm çoook
Hemen estetik operasyon yaptırmaya,para yoksa boşanmak için avukata mı başvurmalı?kaydirigubbakcemile4
Aşk sevgiye dönüşür, kişiler sağlam karakterler ise..:delphin:
Sevginin ebatı olmaz:1closedeyes:

küçük olsun benim olsun :)) vala sırt ağrısı yapmıyor ilerde çok büyük bir sarkma problemi olmuor avantajları saymakla bitmez :))) kendileri bilir vala ben küçük göğüslermdn gayet memnunum :teytey:

valla bazı erkekller istedi gibi cıkmazsa sorun edebiliyo-tatlicadiarzu-
ama büyük göğüsü sevende var :lepi:
küçük göğüsü sevende var sositososito
yani anlışılcaaa gübüüü 3 seçenek var :uhm:
başlatmayın laa benüüü biz karülarün heçmü istedi bişi yok kocalarından aaaaa biz niye susuyok yaw:oklava::kızgın:
bence vucüt önemli ama ruh güzelliği daha önemlü:delphin:
ben insan vücudunu ruhun taşıyıcısı olrak görüyorum herkesi allah yarttı diye düşüp kusur aramktansa olanla yetinmeyi bilsinlersüprizzzzz

bence gögüslerin büyüklüğü küçüklüğü diil diri ve dik olması önemliii

büyük göğüsüde severler
büyük popoyuda severler
kimi ayırt etmez kız bulsun yeterrrrrrr
ama aşıksaaa o erkek onun için heryeri güzellllllllll

Hmm şöyle bri avantajıda var en azından arkdaşın ddği gibi sırt ağırmsı gibi bi dert yok ayrıca dimdik duruyor:1closedeyes: sarkık durmuyor ımmm benimde gayet memnun olduğuna göre sırnaşık şey
Birde göğsün kocamn olduğunu düşünsenize bazıları saklamak için yer arıyor ama saklanamıyor ama küçükken istediğin kadar silikonlu takkeyle büyültebilirsin :roflol:

önemli olan boyutu değil işleviii:jeyyar:kafası çalışan adam işlevine bakar

bir başka fonksiyonel özelliği:ecrin_bebek: babında da aynı şey söz konusuşakkıdıişlev yani aslolan

şimdi bel,nay bu lafım sana canım :)

bildiğim kadarıyla, bir erkek bir kadını hayatına katmadan önce herşeyin hesabını yapar ona gçre karar verir :) yani o ölçüp tartıp biçmiştir bunları merak etme sen :) daha geçen gün buradan bi abla demişti, evlendikten sora eşi ona demiş "ilk tabıştığımızda göğüslerine baktım" diye :)) yani istemeden de olsa bakıyolar demek ki, aslında hoş bişi deil pek ama naparsın. evlilik arefesindeki bayanlar için dert edilcek bi mevzu değil, eğer kandırıkçılık yapmıyosanız tabi dolgulu sütyenlerle :P

ben malımı ortaya korum beğenen alır beğenmeyen çeker giderrrr:roflol::roflol:
ya benimle birlikte olduktan sonra herşeyi kabul etmiştir:1closedeyes:
sonradan göğsün küçük kalçan büyük falan anlamam ben yer gözüne yumruğuuuÇok üzgünüm çoook
aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmışlülülülülülü

Erkekten erkege degisir hepsi büyük tercih etmiyordur kanimca...:delphin:

Hem adam seni sevdikten sonra Findik kadarda olsa Karpuz kadarda olsa ne fark ederbenneyaptımki

Bu arada bir dergide okumustum erkeklerin cogu öyle asiri büyük gögüsleri itici buluyormus .....yani bir avuc yeter belinaycim:icecream:

Back
X