• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce doğumu nerede yapmalıyım çok kırgınım ?

evinde yap annen gelsin gulum yaa dert edecek ne var. o istemiyorsa torununu arada gosterirsin:> sen mutlu olmana bak zaten derttir telastir unutup gideceksin o an

bencede annene git.
kv.de istemiyorsa kendisi bilir.
zaten 38 haftalıksın.bugün yarın doğuracaksın.eğer istanbula gideceksen hemen yola çıkmalısın.istanbulda hastane,doktor bulmalısın.
doğumdan sonrada direk annenin evine gidiyorsun.ohh miss.
hastalanmaz bebeğin merak etme.anneniz herkesten iyi bakacaktır torununa.sizde dinlenmiş olursunuz biraz.:16:

bence annenız sızın yanınıza gelsın.sobalı evde bebek uşumez merak etmeyın havalarda yavas yavas ısınıyo zaten. ama annem gelemez dersenız sız mutlaka gıdın.lohusa annenın yardıma ıhtıyacı olur.mutlaka yanınızda bır buyugunuz olsun.ama bu kaynana olmasın mumkunse:32: kaynananız ıstesede gıtmeyın hatta

Çok mu kindarım acaba..
Şu muameleyi görsem, kayınvalidem çocuğu görmek isteyince önce olur getiririm der, sonra da ay getirmicem uğraşamam derdim. :47:
Annene git arkadaşım ya.. Varsın sobalı olsun, anne şefkati yeter de artar bile. :69:

Bence en iyisi kendi evinde dur. Herkes sobali evde buyudu, o kadar da abartmaya gerek yok. Bebegini sokamayacak kadar buzsa evin, ordan tasinin zaten. Ne yapayim oyle evi. Ya da acin sobanizi. Bebek sizin sonucta.

Kayinvalidenin de birseye bozulup bunu tepki olarak soyledigini dusunuyorum. Durup dururken niye boyle sinirli bir cevap versin ki. Bir iletisimsizlik, yanlis anlama olabilir ortada.

Evet k.v. biraZ problemli iletişim konusunda. Konunun benle alakasi yok diye detaya grmedim
gorumcem biriyle konusuyormus.esime ailenle konus gorussunler dedim k.v. ve k.p. cok katilar asla kabul etmiyorlar. K.v. de ben surekli sizle mi ugrascam moduna girdi bu sebepten dolayı da kabak benim başıma patladı

Keşke eşiniz paylaşmasaydı bunu durduk yere üzülmüşsünüz şu halde bir de
ben olsam her koşulda annemi tercih ederdim
lohusalık bu ne bileyim insanın çekinmeden, utanıp sıkılmadan soru sorup yanında rahat edeceği biri lazım.

Esimle telde konusuyo lardi yanımda daha doğrusu tartışıyor lardi. Bende adim gecti hayırdır deyince soyledi.ama soylemese ve ben gitsem surat assa daha cok koyardi sanirim

Nasilsa senin evin de sobaliymis git de anacigin baksin en azindan, havalar da cok guzel zaten isindi

Evet k.v. biraZ problemli iletişim konusunda. Konunun benle alakasi yok diye detaya grmedim
gorumcem biriyle konusuyormus.esime ailenle konus gorussunler dedim k.v. ve k.p. cok katilar asla kabul etmiyorlar. K.v. de ben surekli sizle mi ugrascam moduna girdi bu sebepten dolayı da kabak benim başıma patladı

Sen niye gorumcenin isi icin akil verdin ki? Niye giriyosun anne baba kiz arasina?

Haklısınız kırılmakta , ben olsam çıkar kendi evime gelirim. Annem de yanımda olacaksa sorun yok.
Bence sizi arayıp çağırırsa gitmeyin bu saatten sonra. "Teşekkürler kimseye ihtiyacım yok" deyin geçin.

yazık,oğlunun çocuğunu doğuracaksın zihniyete bak :19:
annecine git bacım, o sana misler gibi bakarrrrrrr :16:

Sen niye gorumcenin isi icin akil verdin ki? Niye giriyosun anne baba kiz arasina?

Bende aileden biriyim sonucta onlar dengesiz diye bende aman banane diyemedim. Ki esime soyledim zaten o annesine hanim boyle diyor da demedi yani benim adim bile gecmiyordu konuda. Ve ayrica kardesim sayılır gorumcem neden kötü duruma dusmesine goz yumayim
annesine kalsa kacarsa kacsin banane diyor benim vicdanim sessiz kalmayı kabul etmez.esim benim boyle düşündügumu söylese bile genc bi kızın üstüne bu kadar gidilmeyecegini kendim de söylerdi m k.v. ve k
p. ime

Bende aileden biriyim sonucta onlar dengesiz diye bende aman banane diyemedim. Ki esime soyledim zaten o annesine hanim boyle diyor da demedi yani benim adim bile gecmiyordu konuda. Ve ayrica kardesim sayılır gorumcem neden kötü duruma dusmesine goz yumayim
annesine kalsa kacarsa kacsin banane diyor benim vicdanim sessiz kalmayı kabul etmez.esim benim boyle düşündügumu söylese bile genc bi kızın üstüne bu kadar gidilmeyecegini kendim de söylerdi m k.v. ve k
p. ime

Yo hayir bi cok insan buna tepki gosterir. Kv anlamistir sizin kocaniza soylettigini o yuzden tepki vermistir.

Bence yaşadığınız şehirde, kendi evinizde yapın. Anneniz de size gelir, daha iyi olur sanki öyle :44:

Hayatım öncelikle Allah analı babalı büyütsün, çok sağlıklı bir bebek olarak doğar inşallah. Bende trakyalıyım hemmşerimm :) Nedense gelinler kayınvalidesiyle uğraşmak zorunda ama kayıncalideler gelinleriyle uğraşmak zorunda değilll çokkk tuhaffff. Bence de doğumu yapıp annenin evine git doğum sonrası k.validenin kaprisini kimse çekmek istemez boşver sen bebeğini düşünnnn :) Ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişleer.

Yo hayir bi cok insan buna tepki gosterir. Kv anlamistir sizin kocaniza soylettigini o yuzden tepki vermistir.

Konu disi olacak ama benim esime söylediğim sey su kizin görüştüğü kişiyi hic tanimadan ailesiyle gorusmeden asla olmaz kacarsan da kac diyorlar ben buna seyirci kalmamam kimse kalamaz sanirim...esime inatlasmayin aileler bir gorussunler yine istemiyorlarsa hayir desinler.gorumcem de cahil inatlasiyor cunku.neyse gelin olarak kabagin benim basimda patlamasi herhalde cok ta ilginc olmadı:-):-):9

Hayatım öncelikle Allah analı babalı büyütsün, çok sağlıklı bir bebek olarak doğar inşallah. Bende trakyalıyım hemmşerimm :) Nedense gelinler kayınvalidesiyle uğraşmak zorunda ama kayıncalideler gelinleriyle uğraşmak zorunda değilll çokkk tuhaffff. Bence de doğumu yapıp annenin evine git doğum sonrası k.validenin kaprisini kimse çekmek istemez boşver sen bebeğini düşünnnn :) Ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişleer.

Teşekkür ederim:-):-) tekirdagda Nerdesiniz:-) Bebemi dusunuyorum zaten artik babasiyla bir olup birseyler yapcaZ:-):-) gurbet ellerdeyimm:52:

Arkadaşım aklın varsa kayınvalidene git .Artislik yapacağız diye bebeği üşütmeye gerek yok , çok korumak gerekir sobalı evde.
Hem görünce yumuşar dayanamaz .

kv niz bence eşinize sinirlendiği için o anlık demiş. Hangi kv olursa olsun torununun yanında doğmasını ilk anını görmeyi ister yani sizi istemediğini filan düşünmüyorum

doğumu da evinizde yapın bence düzene alışmışsınız havalar da ısınmaya başladı

arkadaşım lohusalıkta bıde kaynanamı cekeceksın..
ben o dedıgınden yaptım,kendımı öldurcektım nerdeyse bunalıma gırdım..
bebegımın dogmasına bıle sevınemedım..kendı evımızden taşınmak durumunda kalmıştık oyuzden kaynanamda kalmıştım..

havalarda zaten sıcak,otur kendı evınde..nıye ezıyet edıyorsun
lohusalıkta zaten herseye sınır oluyorsun..oyuzden ne kadar az ınsan,o kadar ıyı

Back
X