Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence en iyisi kendi evinde dur. Herkes sobali evde buyudu, o kadar da abartmaya gerek yok. Bebegini sokamayacak kadar buzsa evin, ordan tasinin zaten. Ne yapayim oyle evi. Ya da acin sobanizi. Bebek sizin sonucta.
Kayinvalidenin de birseye bozulup bunu tepki olarak soyledigini dusunuyorum. Durup dururken niye boyle sinirli bir cevap versin ki. Bir iletisimsizlik, yanlis anlama olabilir ortada.
Keşke eşiniz paylaşmasaydı bunu durduk yere üzülmüşsünüz şu halde bir de
ben olsam her koşulda annemi tercih ederdim
lohusalık bu ne bileyim insanın çekinmeden, utanıp sıkılmadan soru sorup yanında rahat edeceği biri lazım.
Evet k.v. biraZ problemli iletişim konusunda. Konunun benle alakasi yok diye detaya grmedim
gorumcem biriyle konusuyormus.esime ailenle konus gorussunler dedim k.v. ve k.p. cok katilar asla kabul etmiyorlar. K.v. de ben surekli sizle mi ugrascam moduna girdi bu sebepten dolayı da kabak benim başıma patladı
Sen niye gorumcenin isi icin akil verdin ki? Niye giriyosun anne baba kiz arasina?
Bende aileden biriyim sonucta onlar dengesiz diye bende aman banane diyemedim. Ki esime soyledim zaten o annesine hanim boyle diyor da demedi yani benim adim bile gecmiyordu konuda. Ve ayrica kardesim sayılır gorumcem neden kötü duruma dusmesine goz yumayim
annesine kalsa kacarsa kacsin banane diyor benim vicdanim sessiz kalmayı kabul etmez.esim benim boyle düşündügumu söylese bile genc bi kızın üstüne bu kadar gidilmeyecegini kendim de söylerdi m k.v. ve k
p. ime
Yo hayir bi cok insan buna tepki gosterir. Kv anlamistir sizin kocaniza soylettigini o yuzden tepki vermistir.
Hayatım öncelikle Allah analı babalı büyütsün, çok sağlıklı bir bebek olarak doğar inşallah. Bende trakyalıyım hemmşerimm :) Nedense gelinler kayınvalidesiyle uğraşmak zorunda ama kayıncalideler gelinleriyle uğraşmak zorunda değilll çokkk tuhaffff. Bence de doğumu yapıp annenin evine git doğum sonrası k.validenin kaprisini kimse çekmek istemez boşver sen bebeğini düşünnnn :) Ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişleer.
Teşekkür ederimtekirdagda Nerdesiniz
Bebemi dusunuyorum zaten artik babasiyla bir olup birseyler yapcaZ
gurbet ellerdeyimm
![]()