Sizce döner mi

gulktlc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
1
0
1
20
Kızlar sizden akıl almaya geldim 1 ay önce ayrıldık erkek arkadaşımla 1 yıllık bi ilişkiydi ayrıldıktan sonra 1 kere buluştuk oturup son kez konuşalım diye neyse erkek arkadaşım çok duygularını belli etmez asla ağlamaz ama ordan ayrılırken ilk o kalktı gitti sonra ben gittim arkasından yanından geçtim bi baktım gözleri dolmuş kızarmış ve ilişkimiz mükemmeldi kahkanın eskik olmadığı bi ilişykidi çok iyi anlaşıyorduk her neyse sizce döner mi en son 1 hafta önce konuştuk Spotify blend listemiz vardı ordz sadece benim dinlediğim müzekiler kalmıştı onu Sormak için aramıştım biraz da iletişime geçmek istemiştim aslında ayrılma sebebimiz de o ilişki istemiyormuş ilişki insanı değilmiş umarım ilerde pişman olmazsın demiştim o da bundan korkuyorum demişti karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayım.Bi de ayrıldıktan sonra bi gece mesaj atmıştı benim profilimde onunla çekildiğimiz bi fotoğraf vardı ama o yoktu resimde sadece kendimi koymuştum ve zaten arkası dönüktü yani sıfır gözüküyodu onu kaldır demişti ben olmayayaım benden bi şey olmasın demişti bu kadar

Dönmez

Bazen uzatmamak lazım, bu kadar dramatize etmeye gerekte yok. Ağlayacak adam ilişki adamı değilim diye bahane uydurmazdi, devam ederdi, gozu kızarmış bilmem ne olmuş diye kendine pay çıkarmaktan vazgeç önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…