- 14 Temmuz 2025
- 360
- 457
- 18
- Konu Sahibi nehirsrc19
- #21
Çabalamayın adam vazgeçmiş sizden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce bunu açıklayayım yeni ayrıldığınız için size öyle geliyor ama %100 var. aynısı başıma geldi sizin gibi konuştum sonradan öğrendimbu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
7 senelik ilişki diyorsunuz yazık kıza dedim sonra yaşınıza baktım 22 yaşındasınız çocukluk aşkınız galiba.7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Tabi ki dediğiniz gibi de olabilir ama aldatılma gibi bir senaryo olursa zaten bu benim problemim gibi düşünmem. Evet çevremde ben de duyuyorum bu korkudan sebep ayrılmayı aslında bu olabilir mi diye sormuştum. Sizin cevabınız çok seviyeli geldi öncelikle bunun için teşekkür ederim. Evet yalvarmak biraz kendimi küçük düşürmek oldu ama kurtarmak istedim kendimce gerçekten seviyorum çok çünkü yani o son ayrılık sarılmasında o kadar içli içli ağladı ki onun sevgisinden de eminim bu sebepten acaba döner mi biraz zaman geçince diye sormak istedim aslında.Önce bunu açıklayayım yeni ayrıldığınız için size öyle geliyor ama %100 var. aynısı başıma geldi sizin gibi konuştum sonradan öğrendim
Ayrıca iş yerindekilerin bilmesi Instagram‘dan çıkarmaması falan hiçbir şey ifade etmez.
Marketteki kasiyeri bile beğenmiş olabilir bilemeyiz. telefonunda da gizli sohbet vardır bildirim gelmez ,görmezsiniz falan . üzmek için söylemiyorum ama böyle
Hadi diyelim ki biri yok. bu ihtimalde de sonuç olarak yine sizden ayrıldı .korktu veya vazgeçti.
Üstüne gidip yalvarırsanız iyice kararından emin olur
acı çekiyorsunuz muhtemelen ama gururunuzun arkasında durun
Bir de yalvarmışsınız falan o hiç olmamış maalesef
Evlenmeden önce böyle ayrılıkların bir sürü ilişkide yaşandığını duymuştum
Bu büyük ayrılıklar bazen 6.07 ay sürüyor sonra çiftler barışıp evleniyor bu senaryo da olabilir.
Ama en önemlisi kendinizi küçük düşürmeyin hayata devam etmeye çalışın
24 yaşındayım kendisi de 30 evet çocukluk aşkı diyebilirim. Umarım hazır değildir ama hazır olduğunda ya da hata yaptığını düşündüğünde karşıma çıkar çünkü gönlüm ondan vazgeçmiyor gibi kötü hissediyorum kendimi akışa bıraktım ama o hüzün geçmiypr.7 senelik ilişki diyorsunuz yazık kıza dedim sonra yaşınıza baktım 22 yaşındasınız çocukluk aşkınız galiba.
22 yaşında nişan evlilik sizi bile korkutmalı ki büyüdükçe fikirler değişir, belki hazır değildir korkmuştur belki.
Ya da beğendiği başka birileri çıkmıştır karşısına.
Hiç üzülme akışa bırak aynı frekansta kalırsanız yolunuz yine kesişir ama zihniyetler farklıysa sevgi azaldiysa da kısmet deyip yoluna bakarsın. Bi süre bi şey yapma başka uğraşlar varsa onlarla ilgilen seviyorsa gelir.24 yaşındayım kendisi de 30 evet çocukluk aşkı diyebilirim. Umarım hazır değildir ama hazır olduğunda ya da hata yaptığını düşündüğünde karşıma çıkar çünkü gönlüm ondan vazgeçmiyor gibi kötü hissediyorum kendimi akışa bıraktım ama o hüzün geçmiypr.
Teşekkür ederim umarım gelirHiç üzülme akışa bırak aynı frekansta kalırsanız yolunuz yine kesişir ama zihniyetler farklıysa sevgi azaldiysa da kısmet deyip yoluna bakarsın. Bi süre bi şey yapma başka uğraşlar varsa onlarla ilgilen seviyorsa gelir.
Tabii ki umarım sana şans getirir iyi geldiyseTeşekkür ederim umarım gelirılımlı ve anlayışlı yaklaşımınız geçirdiğim bu zor zamanda iyi geldi diğer kişilerin sert yorumlarının aksine
bunun için de ayrıca teşekkür ederim güzel enerjilerinizi bana yollar mısınız ben de sizin için dua edeceğim
![]()
Buna tutunmayın. Bu, kırmadan kışkırtmadan sakız gibi sündürmeden kurtulayım taktiği. 23 yaşında başka 30 yaşında başka düşünür hissedersin. Sizi silmiş adamın bütün gün neler yaptığına bakmayın artık çünkü o asla bakmıyordur. Hayat tecrübesi böyle böyle oluşuyor. Adamın kararına saygı duyun ve önünüze bakın. Kolay mı değil hatta çok zor ama dayanmalı güçlü olmalısınız. Değiştirebileceğiniz bir durum değil, hisleri bitmiş ve sizi oyalamaktansa açıkça konuşmuş.o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi
22 yaşında 7 yıllık ilişkiniz olması da çok normal değilmiş aslında. İkiniz de büyümüşsünüz bu sürede. Hayat görüşünüz, beklentileriniz değişmiştir belki.7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Sokma akıllı adamı ne yapacaksın? Yalvarıp totosunu kaldırmissin. Korkmuş demek ki bırak giden gitsin hayatına bak sen de.ailesi bu süreçte şok oldu ve benim yanımda duruyorlar , kendisi biraz evli arkdaşlarının laflarına aldırış ediyor gibi geliyor. çok seviyorum onu tekrardan bir şeyleri düzeltebilmek istiyorum ama.o o adımı atar mı bilmiyorum![]()
neydi minik tartismalar?evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı.
Kavga edip küsmemişler, ayrılmamışlar ki. Düşünüp verilmiş bir karar, istemiyorum artık seninle mutlu olamayız demiş. Adam silmiş engellemiş, kız ne yaparsa yapsın görmüyor bakmıyor. İzlerini niye takip etsin, onun her yaptığını niye yapsın? Bu kızın karakteri tarzı davranış düşünce yapısı yok mu? Niye herif ne yapıyorsa aynısını yapsın? Oturup belki bir gün gelir diye buna yıllarını mı harcasın? 23 yaşında daha hayatı tanımayan gencecik kız. Gözünü bunla açmış diye bunla mı kapasın? Yarı yolda bırakana bir daha nasıl niye güvensin? Niye ümit veriyorsunuz, geri geleceğinin garantisini nasıl veriyorsunuz?Aşkım hiiççç üzülme. Hemen ayna taktiği yapıyorsun. O spora mı başladı sende giy taytını yürüyüşe git story at, o sahilde mi yürüyor sende Cafe de kahve içerken story at. Düşünmemeye çalış enerjini geri çek. Kafası karışmış biraz belli. Sen pes etmiş gb yaparsan geri gelecek eminimm… o zaman da hemen kabul etme değerini düşürme
Neden birden böyle bir karsr verdi? Neden mutlu olmayacagını dusundu yani7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.