- 23 Ağustos 2025
- 2.035
- 4.412
- 48
- Konu Sahibi nehirsrc19
Hayatında biri yoksa bile yeni arayışlara girmiş belli ki. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkmuş, o kadar da sevmiyomuş , muhtemelen başkasıyla da takıldı/takılıyor. 24 yaşında ne evliliği zaten önce hayatını kazan.7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Olmaz.24 yaşındayım 30 yaşında o da , evlilik sorumluluğu benim de gözümü korkutuyor tabi ki ama evliliği ertelemek de bir seçenekken ya da tekrar gözden geçirmek ayrılması beni çok yıprattı pişman olma durumu hiç olmaz mı ? Yeniden deneyelim teklifi ?
Kaç yaşındasınız 7 yıl az bir süre değil ilişkide muhtemelen çocukluk ya da ergenlik döneminizden başladınız sevgili olmaya.7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Ee ayrılık çok yeni tamamlanmamış duygularınız var kopamaması çok normal. Ayrılık acınızı yaşayın hemen arayışa falan girmeyinDaha fazla yalvarmayacağım tabi ki ama yine de allah biliyor gönlüm ondan kopamıyor. Onun geri dönme ihtimali yok mudur diye düşünüyorum sürekli.
Başka biri var %80. Burdan daha döneceğini sanmam siz de hayatınıza bakın. Emin olun geçecek. Hiçbir erkek evlenmeyi düşündüğü kadını yok ufak tartışma yok mutlu olmam diyip bırakmaz.7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Tabiki aldatmış şimdi de başkası ile beraber. Kendince sizden daha iyisini bulmuş ve sizden ayrilmis7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Erkekler bu sekilde benim de karsilastiklarim bu sekildeydi, sen acini yasarken o guluo egleniyor ama biraz zaman gecsin ona dank efecek. Kadinlar once uzulup sonra surecle beraber kabullenis ve normal hayata geri donuyor. Erkeklerde ise bu durum zamanla oturuyor gozlemim bu.7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Siz çocukmuşsunuz da o değilmiş. 17 yaşındaki kızla 23 yaşındaki adamın ne işi olur?24 yaşındayım kendisi de 30 evet çocukluk aşkı diyebilirim. Umarım hazır değildir ama hazır olduğunda ya da hata yaptığını düşündüğünde karşıma çıkar çünkü gönlüm ondan vazgeçmiyor gibi kötü hissediyorum kendimi akışa bıraktım ama o hüzün geçmiypr.
24 yaşındayım 30 yaşında o da çalıştığı yer küçük bir yer herkes bana evlilik teklifi ettğini biliyordu. Hala benim ailemle takipleşiyor sadece beni çıkardı. Böyle bi durumda onları da çıkarırdı diye düşünüyorum. İlişki süresince de telefonlar çok ortadaydı yani alenen bir kişi olmadığını düşünüyorum , gönlü için bir şey diyemem tabi ki.
Keşke yalvarmasaydınız.Sizi yarı yolda bırakmış bir insan için değmez7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.