• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 Senelik ilişkim bitti , evlilik teklifi etmişti. döner mi barışır mıyız

Ayrılığın acısıyla dönsün istiyorsun ama

Seni kolayca yarı yolda bırakan bir adamdan mı eşin olmasını isterdin?

Başkası var ya da yok önemli değil. Terk edilmenin sebebi de önemli değil. Hayatının kalanını seninle geçirmek istemiyor. Bu insanla değil evlenmek istemek ona mesaj bile atmaman lazım.

Umarım bir an önce acını yaşayıp bitirirsin ve önüne bakarsın.

Ben de 2 haftalık flörtüm beni terk etti diye üzülüyordum
Bence de yalvarma değmez zorla güzellik olmaz. Biliyorum çok istiyoruz bazen kendimizi çiğnercesine ama karşındaki olmayacak diyosa ne yapabilirsin ki sihirli değneğimiz yok

7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Korkmuş, o kadar da sevmiyomuş , muhtemelen başkasıyla da takıldı/takılıyor. 24 yaşında ne evliliği zaten önce hayatını kazan.

24 yaşındayım 30 yaşında o da , evlilik sorumluluğu benim de gözümü korkutuyor tabi ki ama evliliği ertelemek de bir seçenekken ya da tekrar gözden geçirmek ayrılması beni çok yıprattı pişman olma durumu hiç olmaz mı ? Yeniden deneyelim teklifi ?
Olmaz.
Çünkü bir tartışma sonrası ayrılmamışsınız.
Üzerine düşünülmüş bir karar bu.
Olsa bile dışarıda istediğini bulamayıp, garanti gördüğü yere geri dönmek gibi olur. Siz böyle bir şey ister misiniz?
Sevgiliniz sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyormuş. Başta sevmiştir belki ama sonrasında alışkanlığa dönüşmüştür bazı şeyler. Buradan size düzgün bir ilişki, evlilik olmaz artık. Bunları kabul ederseniz, dönmesini de beklemezsiniz belki.

7 senedir hiç ayrılmadığımız toksik olmayan bir ilişkim vardı. ailelerimiz de biliyordu. evlilik teklifi ettikten bi 50 gün sonra evlenirsek biz mutlu olamayız minik tartışmalarımız o tartışmadaki sorunlar daha büyüyecek çevremden hep böyle duyuyorum diyerek erkek arkadaşım benden ayrıldı. ben çok kötü bir süreçteyim yaklaşık 12 gün oldu. sosyal medyadan çıkardık birbirimizi ama bakıyorum onun paylaşımlarına spora başlamış sahilde geziyor mutlu story atıyor. ben bi şekilde döner diye beklerken süreç bu şekilde ilerliyor onun için. ben zaten bitmemesi için çok yalvardım. o da içindeki sevginin bitmediğini ama gelecekte mutlu hissetmeyeceği bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı olmadığını söyledi. o yüzden şuan yazmamaya çalışıyorum ama canım çok yanıyor. evlilik hazırlıkları yaparken böyle bırakıp gitmesi mahvetti beni. döner mi yoksa ben mi çabalamalıyım. onu hala çok seviyorum çok özlüyorum. bu arada hayatında başka bir kadın olma ihtimali yok.
Kaç yaşındasınız 7 yıl az bir süre değil ilişkide muhtemelen çocukluk ya da ergenlik döneminizden başladınız sevgili olmaya.

Hep diyorum küçük yaşlarda insanların duyguları ile ilerleyen yaş duyguları aynı olmuyor. Bence sizin görmediğiniz ya da görmek istemediğiniz bir sorun vardır ilişkinizde ve sevgiliniz bu konuya fazla takıldı. Bir de kavga sonrası ayrılmamış olmanız dönme ihtimalini düşüyor yani bu karar düşünülerek alınmış bir karar ani olarak olayın üzerine alınmış bir karar değil.

Evlilik teklifinden sonra sizin davranışlarınızda değişiklik mi oldu? Bir de ailesi size karşı nasıldı?

Daha fazla yalvarmayacağım tabi ki ama yine de allah biliyor gönlüm ondan kopamıyor. Onun geri dönme ihtimali yok mudur diye düşünüyorum sürekli.
Ee ayrılık çok yeni tamamlanmamış duygularınız var kopamaması çok normal. Ayrılık acınızı yaşayın hemen arayışa falan girmeyin

Başka biri var %80. Burdan daha döneceğini sanmam siz de hayatınıza bakın. Emin olun geçecek. Hiçbir erkek evlenmeyi düşündüğü kadını yok ufak tartışma yok mutlu olmam diyip bırakmaz.

Benim de 5 senelik ilişkim bitti aile tanışması sonrası ben bitirdim ama ortak karardı ikimizde de sıkıntı vardı olmuyordu sırf uzun süreli alışkanlık diye devam ettirmeye gerek yoktu şuan yeni bi ilişkim var mutluyum ilk zamanlar tır çarpmış gibiydim çok pişman oldum şimdi de üstümden yük kalkmış gibi. İsterse 10 sene olsun millet 20 senelik kocayı boşuyor

Tabiki aldatmış şimdi de başkası ile beraber. Kendince sizden daha iyisini bulmuş ve sizden ayrilmis

Erkekler bu sekilde benim de karsilastiklarim bu sekildeydi, sen acini yasarken o guluo egleniyor ama biraz zaman gecsin ona dank efecek. Kadinlar once uzulup sonra surecle beraber kabullenis ve normal hayata geri donuyor. Erkeklerde ise bu durum zamanla oturuyor gozlemim bu.

Hala sevgim var derken kastettiği şey yılların yaşanmışlığı, alışkanlıklar ve kötü ayrılmadığınız için. Ama evlenecek kadar sevmiyor, sana artık aşık değil. Ya bir süredir aklındaydı ama uygulamaya koyamadı, ya da evlilik teklifi edip olay ciddileşince dank etti. Uzun süreli ve ciddi ilişkiler bu şekilde bitince genelde geri dönüşü olmuyor çünkü bitiren kafasında emin olmuş oluyor istemediğine (bu kadar uzun ilişki ve emek öyle birden kafasına esip bitirilmez öncesinde bi hazırlık süreci oluyor kişinin kafasının içinde). Muhtemelen dönmez, hatta kısa süre içinde birisiyle tanışıp şak diye evlenebilir. Dönse de tam sen unutmaya ve yoluna bakmaya başlamışken, aklına daha çok yatan birisini bulamadığı için döner, saçma sapan bir durum olur.

Aileni henüz sosyal medyadan çıkarmaması veya onun ailesinin senin tarafını tutması gibi şeylere aldanma. Aileni hemen çıkarmaz çünkü ya ufacık da olsa açık kapı bırakıyor ya da birden herkesi silip ezip geçip ayıp olsun istemedi yavaş yavaş herkesi çıkaracak. Onun ailesinin senden yana olmasına da aldanma çünkü seni seviyorlarsa ve uygun bir gelin adayı görüyorlarsa tabi başta şaşırıp seni destekleyebilirler ama oğullarının net olduğunu görünce onlar da senden geri çekilecek herkes son tahlilde kendi evladından taraf olur. Bunların hepsi seni daha çok yaralayacak şeyler ne kadar çabuk kabul edip acını dibine kadar yaşarsan o kadar çabuk alışırsın. Sen önce davran onun ailesine "kusura bakmayın ama ilişkimiz bitmişken sizle takipleşemem" de usulünce vedalaş her yerden çıkar, kendi ailene de aynısını karşı taraf için yaptır, adamı hiçbir yerden stalklama her yerden çıkar, birkaç aya düzeleceksin. Hem yaşın da çok küçük ve 7 yıllık ilişki diyorsun, 17 yaşındaymışsın başladığında, belki de ilk sevgilin, onunla büyümüşsün. o yüzden çok zor olduğunun farkındayım ama dışarıda bir sürü adam var ilk sevgilinle evlenip napacaksın dışarıda bir sürü adam varrr

24 yaşındayım kendisi de 30 evet çocukluk aşkı diyebilirim. Umarım hazır değildir ama hazır olduğunda ya da hata yaptığını düşündüğünde karşıma çıkar çünkü gönlüm ondan vazgeçmiyor gibi kötü hissediyorum kendimi akışa bıraktım ama o hüzün geçmiypr.
Siz çocukmuşsunuz da o değilmiş. 17 yaşındaki kızla 23 yaşındaki adamın ne işi olur?
Onun sizinle tanıştığı yaştasınız şu an. 17 yaşındaki biri ile birlikte hayal edebiliyor musunuz kendinizi? Çoluk çocukla ne işim olur diye düşünmüyor musunuz?
Umarım geri gelmez ve kurtulursunuz, iyi biri olmadığı çok belli.
Size hevesi bitmiş, evlilik tekliği etmesi bile oyunmuş zaten çok belli. Son 2 ayda değişmedi fikri, boşuna ne oldu acaba diye düşünüp kendinizi hırpalamayın. Ama bir konuda haklı o toksik ilişki evlenince düzelmez. Sevgi böyle bir şey değil. Bir ömür boyu mutsuzluktan kurtuldunuz. Şu an öyle gelmiyor size farkındayım ama zamanla iyileşeceksiniz ve her şeyi daha iyi görmeye başlayacaksınız. Daha yaşınız çok genç, karşınıza daha iyisi çıkacaktır.
İyileşmeye odaklanın geri gelmesini beklemek yerine. Geri gelirse tekrar evlilik yoluna girmesi gerekecek. O da bunu istemediği için geri gelmeyecek.

24 yaşındayım 30 yaşında o da çalıştığı yer küçük bir yer herkes bana evlilik teklifi ettğini biliyordu. Hala benim ailemle takipleşiyor sadece beni çıkardı. Böyle bi durumda onları da çıkarırdı diye düşünüyorum. İlişki süresince de telefonlar çok ortadaydı yani alenen bir kişi olmadığını düşünüyorum , gönlü için bir şey diyemem tabi ki.

Yaşın daha küçük ama tam uzun ilişki yapan erkek hareketi. Evlilik ne ya dışarda bir sürü kadın var onlarla takılırım diye düşünmüş, spor vs bundan. Bir süre dolaşacak bekar olmanın tadını çıkaracak, ciddi ilişki olmasa da günübirlik takılacak. Siz de evde ağlayacaksınız.

Aklınız varsa bu süreçte yasınızı yaşayıp önünüze bakın. Kaldı ki siz 17 yaşındayken başlamış ilişki o 23 yaşında. Pedofili gibi, şimdi yine belki daha çıtır kovalayacak.

Bir süre aranıp belki 6 ay belki 1 yıl sonra geri dönecek. Gencecik hızsın 30 yaşında götü başı dağıtmak isteyen bir takım yavşajk arkadaşlarının lafına bakıyor. Aklın varsa bu adamla evlenmezsin yavşak herifin teki çünkü

Keşke yalvarmasaydınız.Sizi yarı yolda bırakmış bir insan için değmez

Back
X