sizce dönmeli miyim.,bir daha beni yarı yolda bırakır mı

Canım evlenmeyi düşünüyoruz diyosun ama evlenince de veya nişanlıyken bi sorun olduğunda hemen bitti dicekse bi daha düşün derim.
Bu konuda fazla bi yardım bekleme bence çünkü onu tanıyan sensin kararı sen verceksin.
Bi şans verceksen de bi daha en ufak bişeyde bile hemen bitti demek yok konuşup sorunu çözücez diye söz al öyle başla bence

canım bi düşünmek için zaman iste istersen.. hala emin değilsin gibi bu işten..
seviyosan bi şans daha ver bence çok büyük hatası olmadıysa..

Şiddetvari biri olmasada kolunu acıtması şiddete eğilimli olduğunu gösteriyor.
Nasıl bir tartışma olursa olsun, normal bir ilişkide kol acıtma gibi bir durum olmaz.
Arıca sürekli bitsin deyip ertesi gün yine devam ettiğiniz bir ilişkide sadece sen değil o da kararsız demek ki.
1,5 ay kısa bir süre değil. O kadar süre onsuz durup dönmediysen bana sorarsan dönme derim.

Seviyosan barış bence ama otur konuş ciddi düşünüyomuşsunuz her kavgada ayrılmak istiyorum demeye devam ederse daha cok üzülürsün

açtığın konulara göz attım ilişkinizde dönem dönem hep sorunlar olmuş bence bir kez daha düşünün tabii ılımlıysan barışmak istiyorsan daha bekleme

ben de şiddete eiğilimli olduğunu düşünüyorum kolumu acıttığı için ama değilim diyor bir daha asla olmayacak eminim kendimden diyor.
offf bilmiyorum ne yapacağımı yaa

bi daha yaparsa ayrılırım

Son mesajınızda böyle söylediğinize göre tekrar şans verip bir dahaki seferi bekleyeceksiniz... Belki boşuna olacak ama yine de yazmak istedim...

arkadaşlar 1 buçukay önce ayrıldığım erkek arkadaşım 1 aydır yalvarıyor dönmüyorum.sizce dönmeli miyim. bir daha beni yarı yolda bırakır mı. evlenmeyi düşünüyorduk çünkü

1,5 aydır bir araya gelmediğinize göre siz de bir şeylerin yolunda gitmediğini, sizi her tökezlemede yüzüstü bırakabileceğini idrak etmişsiniz, güzel...

hep bitti derdi ertesi gün arardı ve başka sorunlarımız da vardı mesela bi kere kolumu acıtmıştı. hakaret etmişti pişman olmasına rağmen. ama aynı zamanda çok romantik, sahiplenici, seven bi adamdı

Çocuk gibi küsüp barışıyordu yani siz de her gelişinde kabul ediyordunuz, her aklına estiğinde ayrılan adam tehlikelidir, güvenemezsin bir defa... İş evliliğe kadar gitse bile evliliğinizde alınır, küser, tavır yapar, çok kafası atarsa ceketini alır çıkar, birkaç gün kafasına göre takılır çünkü alışmış onu kabullenmenize...

Ayrıca birkaç yorum gördüm, erkeklerin neden bu kadar cüretkar olduğunu, nelere göz yumulduğunu gördüm, şaşırdım, üzüldüm: "Sinir anında olur, farkında olmadan" vs hiçbir sebepten hiç kimse birbirinin canını yakamaz... Sinirden bugün kolunuzu acıtacak kadar canınızı yakan adam yarın tokadı yapıştırır... Sizi bu yaşınıza getiren anne babanız vuramaz size, incitemez sizi, sürekli ayrılıp barıştığınız üstelik kendisi terk eden adam bu hakkı nasıl görüyor kendinde?

Evlilik öncesi arkadaşlığın amaçlarından biri de bu değil midir zaten, sizi mutsuz etme ihtimali doğuran davranışlarını erken evrede tespit? Bu seferlik katlanmanıza ılımlı bakılmasını anlayamadım, insanlar evli çocukluyken boşanabiliyor da sizi yarı yolda bırakma, sözlü fiili şiddet uygulama ihtimali olan birine neden şans verecekmişsiniz?

O denli kaybetme korkusu yok ki isterse çekip gidiyor, ayrılıyor isterse "sonradan pişman olsa bile" hakaret edebiliyor ve siz bu adama seven, sahiplenici diyorsunuz... Bir insanın karakteri için olumlu cümleler kuracaksanız iyi gününe bakmayın... Aranız iyiyken herkes sahiplenir sizi kişinin mizacı, meyilleri tartışma anında, en maskesiz zamanında belli olur... Şiddet eğilimi gibi...

ya aslında ailem bu yaptıklarında habersiz fakat istemiyolar bi kez ayrıldı diye. ailemle onun arasında kaldım

Aileniz sadece bir kez terk ettiğini biliyorlar ve istemiyorlarmış bir de ötesini bilseler "haklı olarak" çekip kurtarırlar sizi bu ilişkiden...

ben de şiddete eiğilimli olduğunu düşünüyorum kolumu acıttığı için ama değilim diyor bir daha asla olmayacak eminim kendimden diyor.

Hangi alkol bağımlısı "Ben alkoliğim" der? Ya da hangi deli "Ben deliyim?" Kaba insana sorsanız dünyanın en nazik adamıdır... Onun söylemesiyle olsa her barışmanızda "Bir daha senden ayrılmam" da demiştir ama kaç kere gitmiş, yapboza döndürmüş ilişkinizi...

Şu an kafanızda en çok soru işaretinin olduğu dönemde, belli bir süredir de ayrısınız... Sağlıklı bir kararı şimdi veremezseniz daha sonra ne yapar ne eder inandırır kendine, hiç veremezsiniz... Yanlış bir karar tüm doğruları götürebilir hayattan... Doğru zaman, doğru insan gibi... Sizde o arada kalmışlığı gördüm, umarım son mesajınızdan sonra tekrar düşünürsünüz...

okadar çok haklısın ki. ne diyebilirim bilemiyorum. ben senin yazdıklarını çok düşündüm çok aklımdan gecirdim ama bir yanlışını daha göreyim hele...
eğer şimdi affetmezsem yıllar sonra belki bu hataya düşücem ya da affetse miydim diyeceğim
ama o kadar haklısın ki binlerce kez haklısın ve ben talibim çıkarsa görüşeceğim sadece tekrar deniyorum kesinlikle eskisi gibi olmayacağm kendimi kaptırmayacağım. o bunu haketti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…